Maternitatea Municipal

Maternitatea Municipal | Autor: genusa

Link direct la acest mesaj

Am auzit ca Maternitatea de la Municipal este inchisa.
Stiti ceva?este adevarat?
Acum 2 ani si ceva cand a fost inchisa a fost o problema cu un copil care a murit si din cauza asta au inchis Maternitatea.A nascut chiar atunci o prietena de-a mea si au plimbat-o pe la alte spitale,unde era o aglomeratie de nedescris si personal medical suprasolicitat.
Stiti de ce este inchisa de data asta Maternitatea?

Numai bine,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Eu stiu ca este inchisa pentru ca nu ar mai fi locuri... Desi, mi se pare absurd si cusuta cu ata alba....
Proasta de mine, cand am fost ieri la dr. meu i-am spus ca stiu ca este inchisa maternitatea fara sa-l intreb de ce...?!
El mi-a confirmat si mi-a spus mie si sora-mii sa avem grija sa nu iasa copilul pana vinerea viitoare....
Eu cu sora-mea am intrat deja in saptamana 39 asa ca-ti dai seama ce panicate suntem....
Tu ce stii , de ce ar fi inchisa??

Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

o fi din cauza ca medicii nu isi fac bine treaba si asteapta numai ciubuc?

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genusa spune:

Si eu sunt gravida si gata-gata sa nasc si am una dintre doctorite la Municipal si una la Polizu(asta pentru ca la primul copil am avut-o doar pe dna dr de la Municipal si s-a nimerit sa fie plecata din tara).
Si de data asta se pare ca iar nu voi putea sa nasc cu dna dr de la Municipal si la Polizu o sa fie aglomeratie si personal medical insuficient,nervi..etc.
E clar ca nu poate fi un motiv ca nu mai sunt locuri....oricum te trimite acasa dupa 2-3 zile si mereu apar locuri libere.Sa nu fie iar o infectie sau vreun stafilococ,etc-ceva de bine nu prea cred sa fie..Probabil ca vom afla pana la urma ceva....dar vad ca pe aici nu ne lumineaza nimeni deocamdata.Poate apare prin presa ceva.
Numai bine si nastere usoara la momentul potrivit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

mie mi-a spus cineva (o asistenta de acolo) ca ei au inchis sectia sa faca dezinfectie. acum, Dumnezeu stie... sper doar sa se deschida la timp si sa putem naste cu dotorii nostri. daca nu o sa nasc la Giulesti.

Mari 39+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Sa dea Dumnezeu sa se fi ajuns si in maternitatile noastre sa se faca o dezinfectie doar pentru ca este cazul(sau asa a fost "programat")si nu pentru ca s-a gasit ceva in neregula si periculos pentru pacienti.
Oricum pare f suspecta toata dezinfectia asta.
O sa incerc sa intreb pe cineva dintr-un alt spital pentru ca asa circula cel mai repede zvonurile.
Numai bine la toata lumea,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by genusa

Sa dea Dumnezeu sa se fi ajuns si in maternitatile noastre sa se faca o dezinfectie doar pentru ca este cazul(sau asa a fost "programat")si nu pentru ca s-a gasit ceva in neregula si periculos pentru pacienti.
Oricum pare f suspecta toata dezinfectia asta.
O sa incerc sa intreb pe cineva dintr-un alt spital pentru ca asa circula cel mai repede zvonurile.
Numai bine la toata lumea,

Unei colege de la mine de la odisee i s-a spus ca este carantina...
Carantina de ce o fi???
Genusa, daca afli ceva, spune-ne si noua te rugam !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Am impresia ca au intrat foarte multe spitale in carantina din cauza virusului asta pacatos care circula.

Mergi la inceput

Au intrat mai multe spitale in carantina din cauza grupei dar asta inseamna ca este restrictionat accesul persoanelor care nu sunt internate in spital-nu al pacientilor.
Municipalul era in carantina de gripa si cand eram eu insarcinata prima data si singura diferenta era ca te punea sa intri in spital(ca vizitator)cu un halat-si trebuia sa cotizezi mai mult la poarta daca nu era ora de vizita.
Inca nu am reusit sa dau de doamna dr a mea sa o intreb ce stie despre Municipal.Daca aflu ceva va anunt aici.Ma mir ca nu stie nimeni de pe forum nimic.
Numai bine,

Mergi la inceput

eu nu numai ca ma mir... mi se pare si suspect...
miercuri intru in saptamana 40

Mergi la inceput

Maine ma duc la dna dr. si o sa o intreb despre Maternitatea Municipal.M-am gandit ca la tel nu prea avea rost sa intreb.
Intre timp am mai aflat ca unii doctori au fost "sfatuiti" sa nu prea raspunda la telefoane,sa spuna ca ar fi plecati la conferinte,etc si sa nu dea explicatii in legatura cu inchiderea Maternitatii.Asta de la alte prietene care au doctori la Municipal si care au vrut sa mearga la Spital cu diferite probleme.Am inteles ca unii doctori care au spatele tare mai primesc paciente dar doar pentru cezariana.
Zvonurile spun ca ar fi o suspiciune de infectie si ca sa nu mai pateasca la fel ca acum 2 ani cand a murit un copil,s-au hotarat sa faca dezinfectie imediata.Dar asta e doar asa ce spune lumea...
Oricum cine naste dupa dezinsectia asta o sa poata sa stea mai linistit asa ca trebuie sa ne "tinem" pana vineri:)
Oricum e cel putin suspect ceea ce se intampla.....si se pare ca inca nu functioneaza transparenta informatiei.Eu zic ca ar fi fost normal sa se spuna clar ce se intampla.
Numai bine,
Eu joi intru in saptamana 38 dar BB e gata sa iasa de 3 saptamani asa ca nu stiu cat o sa mai dureze.

Mergi la inceput