Mamici de septembrie - octombrie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 9
vdrag spune:
Pupici la toate gravidutele!! Sunt foarte fericita!! Sunt o graviduta in 6 saptamani si acum m-am intors de la ecograf, unde am vazut inimioara ingerasului meu batand!! Avand in vedere data U.M.:13.12.2007 fac si eu parte dintre mamicile de septembrie-octombrie 2008 D.P.N.:12.09.2008 si cer permisiunea de a intra si eu pe listuta voastra!! D.N.:07.04.1970 Multumesc!!
6+
Codruta27 spune:
Monica, hai ca ma bag si eu...
Dar, daca tot sta bine la mama ta, mai bine las-o acolo! Ca am citit pe undeva, ca nu e bine sa stai cu pisicuta in casa, cand esti insarcinata. Nu e periculoasa toxoplasmoza de dinainte de sarcina, pentru care deja ai dezvoltat anticorpi. E periculoasa toxoplasmoza dobandita in timpul sarcinii!!
Mare grija! Iti inteleg dorul de pisicuta, pentru ca si eu sunt o foarte mare iubitoare de animale, dar...sanatatea copilului tau e cea mai importanta!

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png
monica_dicut spune:
Fetle nu mai stiu cine zicea ceva de incopatibiliattea dintre grupele sanguine. Am gasit intamplator la mamicile de iulie august postat ceva despre asa. Ccred ca va este de folos
"Sper sa nu dati cu bolovani, dar postez ceva aici care v-ar putea interesa pe toate, eu cu sotul meu sunt intr-o situatie de incompatibilitate de grupa sanguina, nu RH, atentie!! m-au mai intrebat randunici despre asta, asa ca pun aici tabelul...in caz de incompatibilitate dovedita la analiza sangelui, se face un dojaz de anticorpi..dak nu se stie despre asta, poate fi periculos pt bebe la nastere,icter ff sever,icter nuclear (bilirubina se poate depune in creier si da complicatii neurologice),iar ca tratament se face fototerapie, fenobarbital, iar in cazurile grave se face exsangvinotransfuzie.
Sunt 4 colonite: grupa sanguina a TATALUI, grupa sanguina a MAMEI, grupa sanguina posibila a COPILULUI si PROBABILITATEA CONFLICTULUI:
tata 0(1) mama 0(1) copil 0(1) probab. confl. 0%
tata 0(1) mama A(2) copil 0(1) sau A(2) probab. confl. 0%
tata 0(1) mama B(3) copil 0(1) sau B(3) probab. confl. 0%
tata 0(1) mama AB(4) copil A(2)sau B(3) probab. confl. 0%
tata A(2) mama 0(1) copil 0(1)sau A(2) probab. confl. 50%
tata A(2) mama A(2) copil 0(1)sau A(2) probab. confl. 0%
tata A(2) mama B(3) copil ORICE 0(1)sau A(2) sau B(3) sau AB (4) probab. confl. 25%
tata A(2) mama AB(4) copil 0(1)sau A(2) sau AB (4)probab. confl. 0%
tata B(3) mama 0(1) copil 0(1)sau B(3) probab. confl. 50%
tata B(3) mama A(2) copil ORICE 0(1)sau A(2) sau B(3) sau AB (4) probab. confl. 50%
tata B(3) mama B(3) copil 0(1)sau B(3) probab. confl. 0%
tata B(3) mama AB(4) copil 0(1)sau B(3) sau AB (4)probab. confl. 0%
tata AB(4) mama 0(1) copil A(2)sau B(3) probab. confl. 100%
tata AB(4) mama A(2) copil 0(1) sau A(2)sau AB(4) probab. confl. 66%
tata AB(4) mama B(3) copil 0(1) sau B(3)sau AB(4) probab. confl. 66%
tata AB(4) mama AB(4) copil A(2) sau B(3)sau AB(4) probab. confl. 0%"
Codrutza nu stiu ce sa-ti zic, voi intreba doctorul. Imi e mila de ea. Daca voi fi convinsa ca nu imi afecteaza bebelul o iau inapoi fara discutii. 
POZNICI CU NOI
7+
EL NINO
claudinna spune:
ciudata treaba asta cu grupele sanguine si n-am mai auzit de ea, asha cum spuneam
se pare ca sunt in dificultate...dar voi intreba medicul sa vedem ce are de zis...
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
8+
MMimi spune:
Vdraq, bine ai venit! Sarcina usoara iti doresc si bebel sanatos.
Fetelor, la noi se mai incalzeste putin zilele astea, ma bucur asa de mult! O sa fie peste zero in fiecare zi saptamina asta, se pare.
Vad ca voi vorbiti de analize peste analize, mie dr inca nu mi-a dat nimic. Dar am facut analize la medicul de familie inainte de sarcina, si totul era bine. Eu am facut vaccinul impotriva varicelei acum vreo 2 ani, pt ca s-a descoperit la analize ca nu aveam imunitate, asa ca macar de asta nu o sa ma ingrijorez!
Eu am o scurgere maronie, pare a fi mucus cu singe vechi, uscat (scuze pt descrierea prea grafica). Mi s-a spus ca atita timp cit nu devine rosie, sa nu ma impacientez, si asa o sa si fac. Pina la urma, corpul stie ce face, cum zicea si altcineva cu citeva pagini in urma.
6+
Si asteptam...
julax spune:
ClaudiaH,'mamici care astepata al doilea copil"zici?O sa dau o cautare .Nu stiam ca exista.Acum suntem asa multe deodata...
july,sper sa fie bine.
in legatura cu grupele sangvine nu ma prea agit.Incerc sa fiu cat mai relaxata,cred ca asta ajuta la evolutia benefica a bebelului.Daca ne luam dupa toate analizele care ar trebui facute,n-am mai avea timp de altceva.si asta deja mi se pare cam mult.Va pup!
Vdrag,bine ni te-ai alturat
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
vdrag spune:
MMimi si julax va multumesc pentru mesajele de intampinare!! Desi doctorul astazi la ecograf mi-a spus ca totul este ok si eu MMimi, am fost si sunt un pic speriata, deoarece azi-noapte ducandu-ma la toaleta am observat si eu ca secretia mea avea o usoara tenta maronie. Voi incerca sa nu ma impacientez si pentru ca doctorul nu a vazut nimic anormal, ma gandesc ca totul se intampla avand in vedere transformarile care au loc in fiecare zi in corpul nostru. Astazi am facut si un test de sange, dar sincera sa fiu nu stiu despre ce anume ar putea fi vorba.
6+
denyy10 spune:
buna gravidutzelor,azi mi-am facut un test de sarcina SURE CHECK si au iesit 2 liniute,putin mai deschisa cea de test fata de cea de control,dat este...SUNT INSARCINTA...DPN 7 OCTOMBRIE...sper sa ma primiti si pe mine...
JulyMorning spune:
Fetelooooooooor, am venit de la doctor! Cica sa-mi scot gargaunii din cap, pentru ca valoarea este prea mica ca sa fie vorba de infectie acuta! Se pare ca doar anticorpii sunt acolo. Ecografie maine, ca doctorita mea nu face ea, iar la ecograf era plin. M-am mai linistit! Am intrebat-o si de inot si mi-a zis ca e foarte bun, sa ma duc sa inot cat mai mult!
Multumesc mult ca ati fost alaturi de mine 
Vdraq bine ai venit, felicitari pentru liniutze ![]()
Monica citez din tabelul postat de tine:
tata AB(4) mama 0(1) copil A(2)sau B(3) probab. confl. 100%
In cazul asta se regaseste familia lu' al meu: tatal lui are AB4, mama 01 si au iesit 2 copii perfect sanatosi, n-a avut nici o sarcina pierduta si 2 sarcini fara probleme finalizate bine-merci. Deci ceva nu e in regula cu tabelul ala... zic eu
Cat despre pisica... ia-o inapoi
. Eu am caine si am intampinat cam aceleasi proteste de la cei din jur, dar nu renunt nici moarta. Si e si ditai fiara... iote-l aci:
http://www.flickr.com/photos/15102875@N07/2105536572/
http://www.flickr.com/photos/15102875@N07/1575442220/
http://s84.photobucket.com/albums/k3/distress22/?action=view¤t=IMG_4248.jpg
si o seara buna de la mine.
_
Our future determines our past
Bebelina de S8+
JulyMorning spune:
denyy10 bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos 
_
Our future determines our past
Bebelina de S8+