Mamici de septembrie - octombrie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 8
monica_dicut spune:
July, sper din tot sufletul sa fie ok. Si o sa fie. Ai sa vezi. 
POZNICI CU NOI
7+
EL NINO
JulyMorning spune:
quote:
Originally posted by Nerantula
July, multa bafta, sa fie doar o alarma falsa!
La ce laborator ai facut analiza prima data?5+
Liniuta noastra
La SANADOR.
_
Our future determines our past
Bebelina de S8+
julax spune:
multumim de primire

Vai,mi se pare asa greu pana invat cum va numiti toate si care si cum e...avem timp 8 luni![]()
Eu nu am simptome deosebite de sarcina,doar ca mi-e mai foame ca de obicei .Nici eu nu ma grabesc sa merg la echo,ca sunt in 5 spat,mai astept putin.
M-au intepat si pe mine putin ovarele,de fapt aveam si o senzatie de urinare mai tot timpul,dar a tinut cateva zile.
pe toate!Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Nerantula spune:
quote:
Originally posted by JulyMorningquote:
Originally posted by Nerantula
July, multa bafta, sa fie doar o alarma falsa!
La ce laborator ai facut analiza prima data?5+
Liniuta noastra
La SANADOR.
_
Our future determines our past
Bebelina de S8+
Am mai auzit de analize gresite la Sanador. Putine laboratoare, de fapt, sunt absolut de incredere, e o idee foarte buna sa repeti la Cantacuzino, de ei am auzit numai de bine.
Sa fie bine!!
5+Liniuta noastra
musettepink spune:
julymorning
, ai sa vezi ca e totul ok.Si cred ca faci bine daca repeti analiza,pt linistea ta.
minunea noastra
asa creste minunea noastra
maria2004 spune:
Julymergi intai la doctor sa vezi ce zice..tinem pumnii stransi sa fie bine..si eu zic ca e f. probabil sa fie analiza gresita si ca poate trebuie repetata..dar pana sa se pronunte doctorul tau stai linistita si nu te panica 
+6
+puiutul Maria (23.12.2004)
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Apar mai rar pe aici dar... asa e cand mai ai inca un gandacel, e greu sa tii pasul. Va tot aud vorbind de pisicute si toxoplasmoza. NU dramatizati asa tare. SI pe mine m-au innebunit la prima sarcina cu toxoplasmoza asta. Mi-am facut de doua ori analiza, sa fiu sigura. S-a dovedit ca aveam anticorpi si ca deci facusem boala mai demult. Noroc ca am avut destul aminte sa nu alung bietul motan din casa. I-a facut curat sotul meu pana cand am aflat exact ce si cum e cu anticorpii. Daca nu ati facut pe timpul sarcinii nici un episod sub-febril sau febril cu semne de guturai asociate inseamna ca nu ati facut toxoplasmoza in acest interval. Lasati pe altcineva sa se ingrijeasca de toaleta pisicii si iubiti-va in continuare animalul. Bineinteles faceti si analizele de rigoare.
Julax, daca ti se pare ca aici suntem prea multe fete, poti sa vii si dincolo la "mamici ce asteapta al doilea copil" unde suntem mai putine si rtmul de scriere e mai lent.
Pupici tuturor! Multa sanatate la burtici si mamici!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
9+
iata minunea 2
khrisu spune:
Herghelegiu mi-a facut morfologia fetala..e un profesionist bun dar un tip introvertit care nu sta de vorba prea mult, raspunde la intrebari scurt si cuprinzator. Partea asta nu ma deranjeaza..ca de multe ori in spatele unei amabilitati se ascunde multa nestiinta. Asa e el... la cate a vazut la viata lui..probabil ca o pierdere a unei sarcini mici ca varsta nu-l prea sensibilizeaza... Citisem undeva ca foaaarte multe femei pierd sarcini de numai cateva saptamani fara sa-si dea seama...adica sangerearea apare cam cand ar trebui sa apara CM mult mai abundent (asta ar fi singura deosebire). Iar daca nu apuca femeia sa-si faca inainte un test de sarcina de unde sa stie??
Copilul meu e perfect sanatos..acuma ma intreb cum da el vestea mamicilor care au bebelusi in burta cu probleme...
Eu la morfologie tot la el ma duc...are experienta si e bun..stie ce sa caute ca sa-si dea seama din timp ce probleme ar putea sa apara pe parcurs. mai are cabinet si in alta parte decat la euroclinic??
claudinna spune:
pupici pentru gravidute}{
felicitari pentru noile venite si sa aveti o odisee frumoasa!!
july, stai linistita ca nu m-am suparat, o sa ma duc sambata sa le fac asha cum or fi, ca daca astept dupa gratuitati...
eu zic sa nu te impacientezi si cred ca e f bine ca vrei sa repeti analiza de toxoplasmoza.
iti tin pumnii stransi
sincer si mie imi e cam frica sa-mi fac aceasta analiza, desi nu am si nici nu am avut pisici...dar poti sa stii?!
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
8+
monica_dicut spune:
Claudia sa sti ca eu nu sunt crizata cu psicutzele. In schimb toata lumea din jurul meu este. Astfel ca, eu am dus pisica la mama cand am plecat la munte pt a nu o lasa singura acasa. Cand m-am intors am facut testul de sarcina si am hotarat ca pana fac analizele de rigoare sa o las acolo.
Culmea a facut insa ca sotul meu sa plece in delegatie iar eu sa stau o saptamana pe la mama. Iti dai seama ca saraca pisicutza, care e innebunita dupa mine, a stat numai la mine in brate saptamana aceea. EU atat sper sa am anticorpi. Dupa ce fac analizele, a doua zi o aduc inapoi acasa ca mi-e un dor de ea de mor.
POZNICI CU NOI
7+
EL NINO