Mamici de septembrie - octombrie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
bitza2008 spune:
July, incearca sa ramai calma! Asteapta sa vezi ce zice si doctorul!Sper sa fie totul bine! Bafta!
Pupici
8+
JulyMorning spune:
Moni, krishu, bitza, multam fetelor!
Incerc sa fiu calma, va dati seama. Asta am zis si eu, ca o sa repet analiza, m-am gandit sa o fac la Institutul Cantacuzino. Al meu e si mai nervos decat mine, a zis ca se duce la doctorita si o cearta ca nu mi-a dat analiza inainte sa o fac ... mai tre' sa il calmez si pe el. Bine ca azi nu merge cu mine.
_
Our future determines our past
Bebelina de S8+
khrisu spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
Moni, krishu, bitza, multam fetelor!
Incerc sa fiu calma, va dati seama. Asta am zis si eu, ca o sa repet analiza, m-am gandit sa o fac la Institutul Cantacuzino. Al meu e si mai nervos decat mine, a zis ca se duce la doctorita si o cearta ca nu mi-a dat analiza inainte sa o fac ... mai tre' sa il calmez si pe el. Bine ca azi nu merge cu mine.
_
Bebelina de S8+
Inainte de prima sarcina m-am dus la 2 medici ca sa vad daca e ok totul (un medic fiind prof univ din iasi). Nici unul nu mi-a dat nici o analiza sa fac. Abia cand am ramas insarcinata mi-a dat trimitere sa fac o gramada de analize. Nush ce-i capu' lor...
JulyMorning spune:
Khrisu, stiu, am mai auzit. Anul trecut am avut o sarcina oprita din evolutie si doctorita mi-a dat apoi unele investigatii de facut, dar toxoplasma nu. Printre altele insa mi-a dat de facut o eco la Herghelegiu, sa vada cum arata aparatura pe interior. Herghelegiu a avut o atitudine de nici n-am cuvinte. Mi-a facut eco, dar mi-a zis ca dupa parerea lui n-are nici un sens sa fac investigatii, ca se intampla, ca abia dupa a 2-a sau a 3-a sarcina pierduta trebuie sa ma ingrijorez... poftim atitudine !
_
Bebelina de S8+
musettepink spune:
Julymorning stai linistita,e posibil ca infectia sa fie mai veche avand in vedere ca si anticorpii au iesit pozitivi ,se da un antibiotic si se rezolva,bine ca ai aflat din pripa.Principala sursa de infectare e carnea si legumele nespalate bine,cu pamant pe ele.Acest virus de gaseste numai in excrementele pisicutii deci daca nu curatati tavita ei nu aveti cum sa va infestati.Si acest virus se distruge la inghet deci inainte sa consumati carnea bagati-o la congelator cateva zile si gata e ok.Tin pumnii la dr dar ai sa vezi ca cu antibiotic se rezolva.
minunea noastra
asa creste minunea noastra
musettepink spune:
Julymorning si mai vreau sa-ti spun ceva , sper sa nu te superi,dar cred ca dr ta ar fi trebui dupa sarcina trecuta sa-ti dea si aceasta analiza caci ea este un factor pt pierderea unei sarcini,dar pt acum repet daca ti-au iesit si anticorpii inseamna ca e o infectie mai veche care poate ca nici nu mai e activa acum.
minunea noastra
asa creste minunea noastra
monica_dicut spune:
Mda, nasol. Mie imi daaduse sa fac astea inainte dar nu am mai apucat. Am zis lasa ca le fac din ianuarie in colo si...
Acum ma rog sa fie totul ok. DE rubeola sunt scapata ca am avut sigur in copilarie . DAr restul...
July, eu auzisem lucruri bune de Herghelegiu si chiar acum cautam sa vad la ce clinica este sa ma duc eventual la el la una din eco (la 14 sapt ma duc la Iosup) dar dupe ce imi spui cred ca ma las pagubasa...
POZNICI CU NOI
7+
EL NINO
JulyMorning spune:
Musette sper sa te auda cine trebe si sa ai dreptate 
Nu sunt foarte ingrijorata pentru ca IgM n-a iesit foarte mult peste limita normala si am citit ca nici testele astea nu sunt atat de sensibile... d-asta si vreau sa repet.
_
Bebelina de S8+
JulyMorning spune:
Musette, nu am de ce sa ma supar pe tine. Doctorita nu mi-a dat-o si pe asta de facut atunci pentru ca s-a suspectat o cauza hormonala. Si.... ce sa zic, o sa vad ce zice azi si mai meditam de aci inainte.
Monica, el ca profesionist se pare ca e foarte bun. Adica probabil pentru o eco morfofetala merita sa mergi la el, dar probabil ca nu avand si enorm de multe paciente nu prea se incurca cu lucruri "marunte" cum e pierderea primei sarcini.... ![]()
_
Bebelina de S8+
Nerantula spune:
July, multa bafta, sa fie doar o alarma falsa! 
La ce laborator ai facut analiza prima data?
5+
Liniuta noastra