Mamici de septembrie - octombrie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 4
julax spune:
Am calculat data probabila a nasterii dupa cum e postat pe prima pagina si imi indica 30.09.2008,asa ca poate ar fi mai bine sa fie trecuta asta.am observat ca si alte mamici au calculat tot asa.Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Nerantula spune:
Iulia si Andy, felicitari!
O odisee minunata va doresc si, la final, frumosi si sanatosi!
Ami, ia cu copy-paste ce ti-am trimis in email, o sa iti iasa asa .. nu iti pot scrie aici pentru ca va aparea direct tickerul.
5+
Liniuta noastra
andy_galro spune:
DPN-ul meu ar fi dupa calcule 19.09.2008. Multumesc pentru primire si pentru ca ma adaugati si pe mine pe lista voastra!!!! Va pup!!!!
6+
oanasm spune:
'neatza!
bun venit noilor gravidutze si sarcini usoare va doresc!
julax..merg acum sa te trec pe listutza!
mai e cineva care nu e pe listuta si a dat datele!?
va si va doresc o sapt lejera, si fara stres!
Oana
9+
o noua viata
teomaria spune:
Si eu pe-aici'neata!!!
Bun venit Iulia si Andy si sarcina usoara s-aveti!!
Andy , avem aceeasi data ;abia astept sa ne spui ce s-a vazut la tine ;si eu tot azi merg sa-mi vad buburuza ;la 5,30 avem "intalnire".Am niste emotii!!!
Pupici la toate fetele si o saptamana frumoasa plina de vesti frumoase s-aveti!
MON BEBE6+
www.onetruemedia.com/shared?p=362c001f0a8cfa674179f9&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele
a3a minune
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
Codruta27 spune:
Neata` si de la mine, frumoase mamici cu burtici!
Am fost la doctor vineri, dar mu am prea multe de spus!
Mi-a facut endovaginala si nu a vaut nimic-nimic! Incepusem sa ma sperii putin, dar cand a auzit cat e de mica sarcina, mi-a explicat ca fie nu a coborat inca in uter, fie, e inca in mucoasa si nu se vede!
Mi-a facut un test de sarcina sa ma linisteasca, a iesit si acela pozitiv, al treilea. Deci, sarcina este!!
Va pup si va doresc o saptamana usoara!
http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png
oanasm spune:
teomaria bafta azi la eco! sa ne aduci vesti bune!
codruta pai vineri bb era de 4s2z..asa ca e mic mic..las ca data viitoare vei vedea inimioara! cand mai mergi?
Oana
9+
o noua viata
musettepink spune:
Neata,sunt si eu pe aici!
Bun venit noilor mamici iar celor care azi mergeti la eco bafta si va asteptam cu vesti!
minunea noastra
asa creste minunea noastra
Codruta27 spune:
Oana, imi zicea ca pentru confirmarea echografica a sarcinii sa ma intorc peste 10 zile. Dar cred ca am sa mai astept un picut, si o sa merg peste vreo 18, ca sa vad si inimioara, sa nu ma cheme iarasi in 2 saptamani. Nu vreau asa de multe echografii!!!
Voi ce faceti, cum va simtiti!
La mine sanii sunt infernal de durerosi. S-ai si marit, si daca mai strange si sutienul....
Greturi, pofte nu am. Dar adorm foarte, foarte repede, desi nu ma chinuie o somnolenta exagerata!
http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png