Clubul moldovencelor de peste Prut (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Am vazut si eu pozele Alinei: uau, ce timp frumos! Abia astept si eu! Iar Deanna a crescut mult, e tare simpatica.

Cornelia, reteta de care spui tu este de legume marinate, nu?
La noi murate sunt alea unde se pune doar sare si apa si eventual niste ierburi de miros( marar, telina, etc.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut,salut.
Un we cit mai placut la tote moldovencele frumoase.

Cornelia,intr-adevar sunt gustoase rosiile dupa aceasta receta,stiu ca si mamica le facea.Noi le zicem "marinate".
Dar eu aici nu le fac ,caci nu am borcane din alea cu capac de metal.Ma limitez la rosiile murate.
Dar receta e scrisa in carnet deja,poate decopar eu ceva metoda.
Mersi mult

Asteptam pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Lilia, da, rosiile sint marinate, noi doar gogonelele sau alea de abia roz le facem murate.
Alina, ma bucur ca mai face cineva dupa receta asta . Sper sa gasesti o solutie cu borcanele...
fug la

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

LA MULTI ANI pentru toti sarbatoritii! MUlta sanatate si noroc in toate!!!

Numai ce am venit de la film romanesc denumit "4 luni, 3 saptamini si 2 zile" care a luat premiul Canne, insa e prea multa realitate in el. Am ramas surprinsa sa vad ca si Canadienii au venit sa vada filmul chiar daca era cu subtitre in engleza.

Ieri am facut Sushi, caci fusesem de 14 februarie la restaurant japonez si cam putine am mincat si am hotarit sa mai facem pe placul nostru. Lucian era cel mai mare sef-povar. El taia legumele. Au iesit super.

Lilia mersi mult. Referitor la icre nici noi nu ne dam in vint dupa ele, insa am vrut sa le incercam si pe Canadiene. Sunt bune si chiar mai ieftine. 1 kg sunt de la 25 dolari in sus.

Fug sa vad pozele pe care le laudati.

Karina mamica lui LUCIAN Oare cit avem?

Mergi la inceput

Vad ca merge vorba de icre,eu nu am vazut icre rosii sau negre "americane".Poate nu am tras atentia??? noi am cumparat de citeva ori dar de la mag,european sau rus.Si costa la $25-30$.Dar in nici un caz KG,ci cutia de nustiu cite grame.
Ah,da,cele negre sunt la $50,si cutia este mai micuta de cit la cele rosii.
Crinia,ma gindeam si eu zilele astea la sushi

Am fugit si eu la somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

salutare
Cum ati inceput saptamana?
eu somnoroasa si friguroasa. E ger afara si asta ma deprima.
Amelia a mers azi la cresa, tineti pumnii sa nu se intoarca raceala inapoi ca acolo toti au cate un virusel si sunt tare darnici unul cu altul in privinta lor.
De lucru am muuult, chef putin dar nu e cum vreau
Va pup si sa aveti o saptamana frumoasa si usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare

Cu mici intarzieri le urez si eu celor ce si-au serbat ziua :
LA MULTI ANI!!! Sa aveti parte numai de lucruri frumoase in viata si implinirea viselor

Davina ce te invidiez si eu pt.vremea frumoasa pe care o aveti! lasa ca nu mai avem nici noi mult!
Lilia tin puminii pt.Amelia ,sa fie sanatoasa.Eu am fost la Sibiu ca sa ma intalnesc cu cineva, ma rog o chestiune de ordin profesional.
Carina cum ti s-a parut filmul? ti-a placut? vreau si eu sa-l vad,ca aici s-au auzit numai lucruri bune despre el.
v-am lasat,fug la treaba ca ma asteapta
pupici

Mergi la inceput

Salut!!!
Eu sunt deja acasa,dar tot somnoroasa am fost toata ziua
de frig ce sa zic,bate un vint si la noi ca nu iti ieste a iesi afara.
Asa e timpul acuma,o zi cald (23 celsius )si urmatoarea e frig ca iti pare ca vine iarna inapoi.

Am scos niste carne din congelator,dar sa vad daca nu imi piere cheful s-o gatesc(pina se dezgheata).

Va doresc la toate un inceput de saptamina cit mai frumos!!!!!

Lilia,tinem si noi pumniii pt Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

Saluti la toate fetele!!!
Noi ieri,adica eu si Amedeo am fost la plimbare prin mol,asa mi-a zis: Mami azi mergem la magazinul ala mare unde sant trenuri...ii mai lipsesc din multicolectia de Thomas...vai ca mor ca in aceasta colectie nu se mai termina,dar am scapat nu a mai vrut tren ci un porc salbatic ce i se ridica capul in sus..ei,dar problema e la mine ca eu daca ies nu vin cu mana goala tot timpul gasesc ceva de cheltuit banii,asa ca mi-am luat un sacou,dar sincer nu am unde iesi asa imbracata...dar e bine sa fie acolo linga celelalte
La scoala a fost bine,dimineata am avut colorare si am avut clienta,dupa masa m-am vopsit eu parul,adica o colega mi l-a vopsit..m-am tuns si trebuia vopsit. Poze nu am ,dar o sa fac si o sa pun sa vedeti noul look.
Altfel nu mai pot de bucurie ca iarna nu mai pleaca...Alina imi vine sa vin la tine cand vad ce frumos si soare e la voi
dar asta este eu am ales asa ca trebuie s-o iubesc cu toate anotimpurile ei..
Ei cam atat.Va doresc o saptamana cat mai placuta si cu vesti frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salutare .
Multumesc fetelor de complimente la adresa fetei.Azi si la noi e rece ,16C si un pic de vint.
Noi numai ce ne-am intors de la o inmormintare,a decedat vecinul si a fost serviciu militar .Deanna a biziit un pic cind au tras din pusti, ca se speriase.
Alina felicitari de progresele copiilor ,cred ca ti se umple inima de bucurie ,cind sunt laudati la scoala,gradinita.Pupici la mica vorbareaza,in ce limba prefera sa se exprime ?
Elena bun venit si sarcina usoara.
Nati ce bine ca v-ati intilnit la un ceai cu fetele.Asteptam pozele.
Marianca imi pare rau de infectia Alicei,multa sanatate.Felicitari pentru meritele Anca,s-o tina tot asa.Pacat ca California e departe,noi am fost o data pina in New Mexico si ne-a luat 15 ore cu masina.Daca planuiti o vacanta pe coasta de vest da-mi de stire .
Cornelia si mama tot asa marineaza rosiile si ies f. gustoase.
Aliona ce bine de tine ,asa poti sa-ti tragi in fiecare luna un nou look.Te asteptam cu poze.Lasa ca sacoul o sa-ti prinda bine cindva.. si eu is la fel ,am citeva rochii inca cu eticheta
Carina despre ce e filmul ?ce bravo e Luci ca te ajuta la taiat legume.
Lilia cum se mai simte Amelia ?vai ce scumpe sunt casele acolo,asta se datoreaza ca Romania a intrat in EU?

V-am pupat si ma duc sa-mi fac un ceai sa ma incalzesc nitel.

Mergi la inceput