Clubul moldovencelor de peste Prut (54)
Raspunsuri - Pagina 11
lia_c spune:
La multi ani, Rodica! Sa fii mereu sanatoasa, fericita, indragostita ca in prima zi, mereu implinita, plina de zimbete si sa ai doar bucurii de la buburuze! 
La multi ani, Bogdanel! Sa fii mereu sanatos, vesel si fericit. Sa ai o copilarie frumoasa si sa le aduci doar bucurii parintilor! Felicitari, Ludmila, aveti deja un anisor! 
Happy Valentine's! Va doresc ca dragostea sa fie mereu regina in casa voastra!
lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
lia_c spune:
La multi ani pentru Anca! Sa fii mereu sanatoasa, fericita, plina de zimbete si sa le aduci doar bucurii parintilor!La multi ani, Mariana! 
Sint si eu curioasa cu ce ai umplut vafele, ca io inca n-am gasit o crema care sa nu le inmoaie...
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
alincic spune:
Vai da ce de-a sarbatoriti avem in luna februarie!!!!!!
LA MULTI ANI PLINI DE SANATATE SI FERICIRE VA DORESC LA TOTI!!!
RODICA MAMICA!!!! BEBE BOGDANEL!!!!! ANCA NEPOTICA!!!!!!

alinkav spune:
LA MULTI ANI RODICA, BOGDANEL SI ANCA!!!!!
SA FITI SANATOSI , FERICITI, IUBITI!!!!!

Alina,
Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
LiliaToma spune:
La multi ani, Anca! Multa sanatate si noroc! Sa ii bucuri in fiecare zi pe parintii tai, sa fie mandra de ei si sa ai parte in fiecare zi numai de lucruri bune, frumoase si placute!
LiliaToma spune:
Hai si eu cu un mesaj, asa ca la sfarsit de saptamana.
Amelia inca boleste, multumesc de urari, sper sa se faca bine cat mai repede.
Violeta, cum merge dieta? Cum ai sarbatorit sf Valentin ca stiu ca in MD e mare vanzoleala.
Corina, super, casa cu 3 etaje? Sa o stapaniti sanatosi. O casa cu trei nivele in BUcuresti incepe de la 600 mii euro( nu stiu cat e in dolari, mi-e lene sa calculez) in sus.
Nu stiu nici eu cat este icra rosie. NU ma omor dupa ea si nici nu cred ca isi merita pretul asa mare. Hihi, deci si Lucian are grija sa fie mami frumoasa.
Alina, ce frumos ca la voi e deja cald! Merci de complimente, deja nu mai am par lung. Cand o sa puna Natali pozele o sa vedeti ca m-am tuns.
Referitor la pc, Amelia inca nu stie nici un joc pe pc si sper sa nu afle prea curand. Se mai uita la desene uneori, dar cat mai departe de mouse, ca altfel pe urma nu mai gasesc nimic pe pc, nu stiu cum reuseste de le zapaceste.
Maria, esti o graviduta frumoasa. Nastere usoara si bebe sanatos. Poza cu ghiocei e superba, cred ca nu am mai vazut ghiocei asa prin iarba, de ani de zile.
Si mie mi-e dor de unele produse, noroc ca mai primesc din MD, sau imi fac stoc cand merg acolo
Aliona, mai bine tunzi la domiciliul clientului, ai mai putina treaba dupa asta. E bravo Amedeo ca intelege cat trebuie sa stea la pc. Eu nu m-am dat cu sania de anul trecut!
Alinka, bravo lui Alex ca stie acuma si intelege cat trebuie sa stea la pc.
Cornelia, coltunasi? mneam, eu nu am rabdare sa ii fac. Stiu ca la Chisinau e plin de coltunasi de tot felul, sa ii cumperi gata facuti.
Ce bine sa stii ca daca ai pofta e suficient sa cobori in beci dupa niste muraturi
Veronica, succes la noua functie. Sper sa evoluezi asa si la salariu nu numai la sarcini de efectuat. Asteptam poze cu Oliver
Tania, ce ai facut la Sibiu? Cum a trecut ziua de ieri?
Alincic, ma bucur sa aud numai lucruri bune de copiii tai. Cum sa nu fie tati mandru cu asa copii? Hihi, ce haioasa tr sa fie Loredana cu '' kuzimi'' Ce de-a mancare buna faci, mmm.
Marianca, imi pare rau ca Alice e bolnavioara. Sper sa ii treaca cat mai repede. Bravo Ancai pentru ca e de mare ajutor si pentru ca are rezultate bune la scoala.
Balbina spune:
Aoleu ce s-a latit pagina!
Dar asta nu ma incurca sa intru ca sa-i urez numai bine Ancutei! Fii in continuare fata frumoasa si desteapta a iubitilor tai parinti si sora reponsabila si iubitoare pentru Vladut si Alice! Multa multa sanatate si o mie de pupici din partea mea! 

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Davina spune:
La multi ani draga Rodica,iti doresc multa sanatate,fericire,dragoste si bucurii de la printese si sot 
La multi ani Bogdanel sa cresti mare si sanatos, sa ai o copilarie frumoasa .Ludmila poate mai dai si un semn aici.
La multi ani Anca ,iti doresc multa sanatate si sa-ti bucuri familia cu succesele tale .

gazea spune:
UREZ TUTUROR SABATORITILOR UN SINCER LA MULTI ANI!!!
Rodica,iti urez multa sanatate,iubire si numai bucurii alaturi de cei dragi.Fii mereu frumoasa si zambitoare!!!
Bogdanel,Pupici multi din partea noastra si sa cresti mare,frumos si destept sa aiba cu cine se mindri mama si tata.Iar parintilor sa aiba parte numai de bucurii din parte ta
Ancuta,esti o fata super draguta,sa fii mereu asa zimbitoare sa bucuri pe cei dragi,sa ai parte numai de noroc si fericire in viata!!! 
Sper maine sa apuc sa mai scriu cate ceva..azi sant f. obosita deja nu mai functionez bine...stiti voi de ce vineri toti vor sa fie frumosi mai ales femeele![]()
lia_c spune:
salutare,
la noi fulguieste rau de tot si frumos, cu fulgi mari si pufosi
Alincic, uite reteta p/u un borcan de 3l:
se opareste o data cu apa simpla fierbinte si se lasa vreo 15 min, apoi se scurge aceasta apa si se pune la fiert, dar in borcan se pune:
1 lingura sare
1 lingura zahar
1 lingura otet de masa
2 aspirine si se toarna apa/zeama fiarta
noi mai punem in borcan frunze de hrean, marar, morcov curatit, foi de dafin si catei de usturoi...
Lilia, sanatate Ameliei, si multa putere tie
Alina, am vazut si eu pozele tare e cocheta Deanna si intr-adevar parca a mai crescut - ce bine ca puteti sta cu miineca scurta deja...
Mariana, felicitari cu meritele copiilor si sanatate lu' Alice!