FIV in Ungaria 31

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Miha ne rugam la DD sa se prinda BB si peste 9 luni sa fi o mamica fericita . Te pupam
Pussi eu nu am luat AC nici acum nici dupa prima sarcina. Va pupam
Adela ce faci? pe unde esti?
Leny
Liana ai grija de Miha. Multa bafta , am inteles ca ai inceput tratamentul.
Filip La multi ani
Bafta la toate care ati inceput tratamentul
Va pupam pe toate

Tia si Daria
www.flickr.com/photos/12598413@N07/?saved=1" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Tia stai linistita ca e pe maini buneva pup ..ce face Daria?

Putin cu putin se aduna marea...

Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Gata am ajuns inapoi acasa
Mi-ka te rog sa ma ierti dar chiar nu am putut ajunge la tine, vineri am ajuns destul de tirziu si azi nu ma vedeam ajunsa acasa si mi-a fost si ffff rau, poate data viitoare, un pusi dulce la Ale si pt voi
Miha 3 nu stiu daca o sa apucam sa ne vedem maine daca intri la 10 la punctie, daca nu pote data viitoare sau pote cine stie prin Deva ori cum maine tin pumni strinsi mai ales ca o sa fiu acolo te mult succes
Adaca multumesc sa te auda DD sa fiu cat mai curind si doresc la tota lumea sa ramana cat mai curand, sa iti traiasca sant totali
Liana multumesc
Lenyyyyy sa dea DD
Cris se apropie si la tine ziua in care trebuie sa viiiiii
Andicu iti multumesc sa dea DD, sa va traiasca Filip e frumos foc

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Liana maine la 10 prezent

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Miha2004 si Miha3 maine sunt cu pumnii stransi pentru voi!
borzasimo MULTA BAFTA MAINE IUBITA !!!! Ai sa vezi ca va fi bine! Ziua se apropie mai repede decat credeam.
Leny ce faci? Cum te simti?
Andicu mamica de baiat mare si alintat
Marush
Pussi Doamne cat de curajoasa esti!

Eu sunt ingrijorata. Mi-a venit CM acum. Da corect, il asteptam cu nerabdare, dar totusi.... ultima ora cand a venit era 4 ianuarie, e muuult prea devreme. Astept parerile si sfaturile voastre!
toate fetele!

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

Salutare tuturor!
Bafta ambelor MIHA, va tin pumnii!
Eu am inceput sa iau AC si la inceputul lui februarie voi merge la Szeged. Am repetat analizele de sange si iar prolactina e mare, deci nimic nou!
Intrebare: cum e la punctie? Numai de asta mi-e groaza.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sandica ba sa nu'ti fie groazza deloc..va fi bine..hai ca voi fi io aici si te voi tine de mana..te pupp

Putin cu putin se aduna marea...

Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata!

Multumim de urari!

Miha3, Miha2004, Simo , bafta, va tin pumnii sa iasa bine!
Ma bucur ca am citit vesti despre Chiara!! ce bine ca totul e ok, sper sa ne scrie cat mai curand cu amanunte!
Sandica , nu-ti fie teama de punctie, ca n-o sa simti nimic! cand te urci pe masa te adorm cu o injectie si te trezesti in sala cealalta unde e mereu o asistenta care-ti controleaza tensiunea si are grija de tine; apoi o sa stai intr-un fotoliu bengos si dupa aceea te duci la dr sa-ti spuna cum a decurs! mult succes, sa dea DD sa reusesti !
Leny, ma gandesc si la tine! mai ai putin si vii cu testul! Doamne-ajuta!
Tuculucu, bafta multa joi! tin pumnii!!!
Cris, Ade, Tia, Mi-Ka, Pussi, Liana, Daniela,Magduta,Dariaioana, Ioana,Cornelia,!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput