Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
micycris felicitari pt culoarea bleo,si eu as vrea dar imi mai tr niste puncte
Sanatate Deliei tale si Deliei mele(azi a tusit in somn,nu stiu de ce,sper sa nu raceasca).
Vremea e de primavara la noi, dar nu am reusit sa iesim azi,decat pe balcon am stat putin.
Ieri am fost afara si m-am plimbat cu bicicleta
ma duc acum,am de calcat haine

pe mamici si copii

dana si delia (11.03.2007)

deliutza mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

addiana, asa imi doresc si eu.un we macar.am zis ca il lasam pe razvan la mama un we si plecam la pescuit macar.cu un gratar, numai noi doi.asta mai la primavara cand se incalzeste.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

am revenit fetelor,am fost cu Delia la doctor si pot spune ca nu e gripa(sunt asa bucuroasa caci asta imi mai lipsea acum cu sarcina) ci este o raceala mai puternica si trebuie sa ii dau antibiotic,nu trtebuie sa mearga o saptamana la scoala ,nu trebuie sa iasa afara sub nici o forma si cica sa nici nu ii fac baie.dar acum vin si eu cu o intrebare,dar dus ii pot face?eu am uitat sa intreb.
am citit ce ati scris si am uitat .
revin dupa ce recitesc.
18+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Miky, am sa fac tot posibilul sa intru in fiecare zi sa va tin la curent cu toate experientele prin care trec acum care sunt putin diferite de prima data.
Nu stiu la voi, dar la mine se misca bebelina o gramada, o gramada, ma bocane de n-are treaba. Inca o simt ca se invarte si are loc sa se miste, nu prea o simt sus, mai mult in laterale si in stanga si indreapta. Cred ca inca nu s-a asezat cum trebuie. De cateva zile n-am mai avut contractii asa dese, mai rare, sa zic 3 pe zi. Momentan e bine, nu este rau.
Asteptam sa vina papa din Romania si sa vedem ce ne aduce, si sa vina ziua de sambata sa inceapa carnavalul sa ne mai distram nitel.

Pupik de la Onyx si Vlad

27+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris210580 spune:

buna fetelor
eu sunt cris si sunt o graviduta in 21 sapt

darga mariana am citit pe alt subiect ce ai patit luna trcuta,imi pare foatre rua si sper sa te faci bine cat mai repede(sufleteste si fizic)
si eu sunt di piatra neamt(lociesc de 9 ani in irlanda)si sincer sati spun dupa opinia mea doc poparlan nici nu ar trebui sa se numeasca doctor.eu era sa mor di cauza lui(de la o sarcina extrauterina cand mia zis ca nu am nimic si credea ca eram beata cand am facut testele de sarcina)noroc de doc Tataru care sia dat seama cat de naspa era situatia si ma sfatuit sa ma internez in spital.dar am preferat sa zbor a douazi inapoi in dublin si sa ma operez aci.
zimi te rog stii undeva in piatra daca se fac eco 3d sau 4d?pe 8 feb venim in concediu si as vrea sa fac una.
te pup si numai bine

Mergi la inceput

gina bafta si sa fie totul bine pentru Andrei si multumesc din suflet pt urarile de sanatate Deliei.pup dulce pe tine si Andrei.
onyxg1998 ma bucur tare mult ca sau mai rarit contractiile si bebelina ta e jucausa.si la mine e fiferit acum la a doua sarcina.pup dulce pe amundoua.
daraban multumesc mult pt urarile de sanatate pt Delia,am scapat-deci nu e gripa.
sper ca Delia ta sa nu fie bolnavioara.multa sanatate si pupici la amandoua.

MIKYCRIS

Mergi la inceput

adina si ella10 multumesc mult fetelor pt urarile de sanatate Deliei.si voua va doresc multa sanatate caci e mai buna decat toate.ella10-ok cu cezariana si data de 2 februarie,uite daca e sa vrea bebelina sa vina pe lume mai repede eu iti urez de peacum nastere usoara si refacere rapida.daca e sa pleci mai repede la spital,inainte de plecare scrie si tu un mesaj rapid ca sa stim si noi si sa ne rugam cu toatele pt nastere usoara.
pup duce toate fetele si multumesc deasemenea si pt ca va placut culoarea care am puso la nume.
18+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Micky, eu cred ca poti sa-i faci dus, dar rapid si apoi direct in plapuma cu o cana de ceai caldut sau lapte, ce-i place ei, daca-i pui si putina miere, si mai bine. Iti doresc sa se faca bine puiul cat mai repede ca suferim tare mult cand sunt bolnaviori.

Pupik de la Onyx si Vlad

27+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

onyxg1998 multumesc mult pt sfaturi,chiar asa ma sa fac.
cris bine ai venit!
hai ca am indopat o pe Delia de medicamente,sper sa se faca bine cat mai repede pt ca si eu sufar alaturi de ea si se pare ca si bb.
18+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Olele ce galagie....mai fete sanatate la bolnavioare . Si pe mine se pare ca ma incearca o kk de raceala ma dor toate da si trece ca doar ma lupt sa nu o imbolnavesc pe Teolina.
Va pup pe toate.

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput