Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

ramyteo acum inteleg eu de ce nu ai mai prea intrat azi-deci te paste o raceala!nasol atunci.eu zic sa ii arati cine esti ca sa stie sa nu se puna cu tine.ai grija de tine si de Teolina si multa multa sanatate
18+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Da nasoala treaba mei da am si niste nervi....
Si eu va pup

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

noi abia ne-am "revenit" dupa o viroza zdravana...pe toti 4 ne-a lovit, am mai ramas cu ceva mucisori si sper sa plece si astia cat mai repede!

mikycris eu zic ca merge sa-i faci un dus rapid doar de la jumatate in jos, eventual cu un tricou pe ea. iar daca face febra deloc! noi asa am primit instructuni de la dr. si mai ales daca al vostru a spus "sub nici o forma" sa nu-i faci baie.

onyx si la mine raisa s-a miscat mult mai mult decat denisa. sotul imi zicea ca poate imi plesneste pielea de pe burta si iese un picior sau o mana!!!

ramyteo sanatate multa si poate totusi te ocoleste raceala!

fug sa le pregatesc de culcare ca maine ne trezim de dimineata off gradinita asta! ce bine era inainte cand puteam sa dorm macar pana la 9!!!!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

De regula sunt foarte rezistenta la asa ceva dar noah eu sper ca ma ocoleste cum spui tu. Mei da ii aiurea ....
Bine ca vi-ati revenit.
Va pup

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Mikycris bineinteles ca o sa incerc sa scriu inainte de a pleca la spital daca o sa pot, daca nu o sa-l rog pe sotul meu sa va anunte sau una dintre fate de la subiectul"gravidute si mamici d iasi" , ok?

poze
BIANCA ANTONIA
38+

Mergi la inceput

addina presupun ca tu ti ai revenit mai greu avand in vedere cu nu putei lua orice medicament luau si ei.la mine asa a fost cand eram racita.eu sper sa nu mai racim ca e tare nasol in timpul sarcinii.eu acum iau preventiv 1 oscilococcinum /saptamana si cica 2 g de vitamina C/zi.nu stiam ca am voie asa multa vitamina C/zi.
ramyteo si eu eram nervoasa cand eram racita.
pup fetele si daca e sa nu mai intrati in seara asta atunci noapte buna!

MIKYCRIS

Mergi la inceput

ella 10 o.k..pup fetele si aveti grija de voi.
18+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

am intrat sa va urez si eu noapte buna si somn usor!
sanatate multa la bolnaviori si bolnavioare!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Fetele drepti! LA Apel!
Dau cafea din cea mai buna dau ciocolati si tot ce vreti .
Iar io prima, hm

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gata am venit la apel si la cafea ca ciocolata ingrasa si noi vrem sa scapam de kg

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput