Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(6)
Raspunsuri - Pagina 6
onyxg1998 spune:
Buna, mamici,
n-am mai intrat de multisor.
Anca, ce sa-ti spun, se vede ca avem gusturi excelente, si pe fetita mea tot Alexandra Maria o s-o cheme, sa dea Dumnezeu sa ajungem cu bine pana la final!
Pupik de la Onyx si Vlad
27+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
MIKYCRIS spune:
gata,am revenit.
ati vazut fetelor ca mi am pus bleo la nume?![]()
ramyteo ca mai zici?azi ce ne mai dai bun de papa?apropos,am inceput sa citesc din perlutele fetitei tale Teo dar nu am terminat nici prima pagina.poate termin de citit pana nasc
,
ella10cand spuneai ca nasti?parca cezariana,nu?cand te internezi?ce face bebelina?e mancacioasa si pofticioasa?
onyxc1998intra si tu mai des si mai da de stire:cum merge sarcina,ce mai face bb,cum se simte mami...
si astept vesti.
18+
MIKYCRIS
MIKYCRIS spune:
daraban ce faceti fetelor?la o gura de aer?cum e timpul acolo?
ancadragoman la ce spital ai nascut?ai nascut normal sau cezariana?te ai refacut complet?bb e mancacios?
si aveti grija de voi.
gina iar ai fugit la camera de munca?
katiapam ce faceti?nici un semn de viata?poi cum asa?acolo cum e vremea?
18+
MIKYCRIS
gina_butnaru spune:
MIKYCRIS, luni pe 4 febr. plecam si ne intoarcem pe 8. Stam 5 zile numai noi doi. Bine, vin si nasii nostri, dar n-o sa ne incurce prea mult.
Am vazut ca ti-ai pus bleu la nume. Bravo! 
Eu am preferat sa-mi aleg o titulatura noua de punctele castigate.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
De data asta nu, n-am mai fugit la camera de munca, am destule la serviciu. Nu ma mai duc pana pe 15 febr. O sa se duca o alta colega cand sunt eu plecata in vacanta. ![]()
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
MIKYCRIS spune:
gina pfui,ma speriasem ca iar esti pe drumuri.
las ca sunt bune si 4-5 zile-sa traiesti clipa la maxim alaturi de sotul tau
.pai cand mai adun puncte imi pun si eu o titulatura noua
si pana atunci poate pun si culoarea caruciorului
.
ce face Andrei? Delia mea e bolnavioara si acum astept telefon ca sa ma cheme astia cand are dr umpic de pauza ca sa mi vada fata sa stiu despre ce e vb.sper sa nu fie gripa totusi.
pup si astept vesti.
MIKYCRIS
gina_butnaru spune:
MIKYCRIS, imi pare rau ca Deliuta e bonavioara! Pupici, sa se faca bine repede! Sanatate multa! Si eu sper sa nu fie gripa. 
Al meu e bine, maine mai mergem si noi la dr. lui la un control, ca mai zicea dr. ca trebuie sa mai faca un vaccin, ca l-am dus la cresa, dine cele care nu sunt obligatorii, dar daca a tot fost bolnav, nu l-a facut. Sa vedem acum ce zice.
Mersi mult pentru urari si o sa ma gandesc si la voi in vacanta la Viena.
Pupici multi la toate fetele. Fug acum sa-mi iau piticul de la cresa.
Vorbim maine! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

addiana spune:
gina si eu te invidiez! distractie si relaxare placuta in vacanta! eu de cand m-am maritat tot astept luna de miere
, dar intre timp au aparut intai denisa apoi raisa
sper ca sotul meu sa-mi faca o surpriza si acum de 1 februarie -cand facem 5 ani de la casatorie- sa mergem si noi macar un week-end undeva...oriunde, doar sa fim numai noi doi!!!![]()
mikycris sanatate multa deliei! sa se faca repede bine!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
ella10 spune:
Miky pe 2 februarie sunt programata la cezariana iar de internat nu o sa ma internez inainte ci in ziua in care nasc, adica pe 2, asta in cazul in care bebelina nu vrea sa vina mai repede pe lume.Auzi dar cumt ti-ai pus tu bleo la nume?Multa sanatate fetitei tale!
Anca bine ai venit alaturi de noi
poze
BIANCA ANTONIA 
38+
addiana spune:
ella, legat de culoarea de la nume... dai la contul meu, apoi la foloseste punctele si ai de ales: sa-ti pui culoare la nume sau sa-ti alegi o titulatura...vezi tu acolo! 
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006)