Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Dau si trei kg. jos de pe mine cine mai vrea?
Luati di tati

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

ramyteozgarcita!
pai doar atat vrei sa dai jos?!?
katiapam ce ai cumparat azi?
17+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

'Neata fetele iar eu sunt prima? Bine atunci iar luati ce doriti!
Ehei pana in limita stocului disponibil!
MEi da numai atata vreau sa dau jos ca nu sunt chiar asa umflata si pfoai daca dau mai mult atunci s-ar putea sa va spreiati de mine. Asa ca trei kg ca bune prietene le acceptati?
Gravidute poftiti la ciocolata alba ca daca va dau neagra sa-r putea sa va agite si nu vreau
Astealalte fete luati numai cafele ca tre sa fiti breze toata ziua ca doar aveti treaba nu? Ca si asa pe aici nu prea dati!
VA pup pe toate!

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna dimineata!
Iaca, am venit si eu la cafea, daca tot e pe gratis!(hi, hi, hi)
Da', la schimb nu dau nimic, sa stiti!
Nu mancati prea mult, ca-i greu de slabit pe urma!Stiu eu ce spun....
Mai bine muraturi decat ciocolata!
Hai, va pup si o duminica placuta!

Mariaanna

Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Ma bucur ca ai trecut pe aici de ieri tot dau la cafele si nu ceer nik in schim numai sa dau si trei kg jos.
Duminica placuta si tie!
Pupici

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ramyteo, iau eu alea 3 kg.eu ma chinui sa ma ingras si nu pot.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Yupiiiii, mi s-a parut mie ca mi-a scazut burta hi hi sunt fericita.
Te pup

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salutare
Ramyteo-multumim de cafea
prefer muraturile si kg din pacate(adica din fericire) nu ti le pot accepta ca inca mai am 4 deale mele ramase,inca mai am de dat jos si daca se poate sa fiu mai slaba ca inainte ar fi super
Mariaana-ma bucur ca dai vesti,Alex tot asa se comporta?
cum merg examenele?
Nastasie-daca tot ceri am si eu vreo 4 kg ce zici? ne scapi de ele?
Mikycris-azi merg din nou magazinul unde am vazut ce-mi placea aveau defect bancomatul si bani nu aveam la mine si nu putut plati cu bancomatul asa ca merg azi sa cumpar ce am vazut si imi duc si sotul cu mine
nu prea vreau sa merg singura ca nu ma atrage masina sa o conduc ca mi se pare mare pt mine si nu prea o conduc dar trebuie sa-mi incalc peste ideile astea ca in curind daca merg la servici am sa iau masina

_

ticker
mamicąde GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Eu sunt fericita ca vezi ca am avut ajutor.
Hi hi trimitele prin posta la cineva care il "iubesti" hi hi sa vezi ce bucuros o sa fie!
Pupici

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

hai c am sosit si eu fetili
mariana ma bucur ca ai mai intrat iubita.am inteles ceva de examene.atunci bafta1
katiapam ce sa zic,spor la cat mai multa cheltuiala,dar cu folos!
nastasie uite,eu sunt mai darnica cu tine,dar mai astepti pana ce nascx?!?hai te rog!
ramyteo nus cum se face de esti prima pe forum ,tu la cat te scoli dimineata mey?eu si acum sunt adormita.sa stii ca nu mi place ciocolata alba-o prefer pe cealalta..
ella10 ce faci?dar bebelina?tot o bebelina a ramas nu?ori ba?.
dulce-dulce
17+

MIKYCRIS

Mergi la inceput