Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(6)
Raspunsuri - Pagina 14
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by addiana
adriana, onyx multi ani fericiti impreuna de acum incoclo!
eu nu stiam ca e reversibila vasectomia(asa se cheama???)
cat despre bebei...inca nu spun nu hotarat si de-asta nici n-am vrut sa-mi leg trompele. am deocamdata 26 de ani si doua fete superbe, dar ce stiu eu ce ma apuca pe la 35 sau mai incolo!!!!
kati scuze...in dorinta de a ajuta n-am mai fost atenta!
diana, denisa (06.07.2003)si raisa (05.03.2006)
Ai dreptate, poate pe la 35 de ani mai vrei si un baiat, nu? Glumesc!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ella10la apel
Nu prea ma regasesc in subiectul care l-ati deschis legat de contraceptie asa ca nu prea pot sa-mi dau cu parerea;in rest suntem bine, asteptam ziua cea maretoate fetele
poze
BIANCA ANTONIA38+
Ella, deja incepem sa-ti facem galerie!

Nastere usoara!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by onyxg1998
‘Neata,
Iaca si noi pe aici, binenteles de la servici.
Daca tot nu am asa mult de munca, printre picaturi va mai citesc.
Cat despre vasectomie, nici eu nu stiam inainte ca este reversibila, dar avem niste prieteni spanioli care el si-a facut “legatura” si mi-au spus ca ei sunt foarte multumiti, ea nu mai trebuie sa ia nici pastile si nici sa-si bage sterilet, si pe el nu-l deranjeaza cu absolut nimic, nu i-a scazut cheful si n-are nici o problema, tocmai de aceea ne-am decis si noi, de fapt, papa, ca eu nu pot sa-l oblig, va dati seama, dar el este foarte deschis in privinta asta, macar atat.
In ultimul timp au mai aparut si niste… cred ca “plasture” i se spune (in spaniola ii spune parche anticonceptivo), care are acelasi efect ca si pastilele, doar ca il lipesti pe piele, oriunde vrei si are acelasi rol. Au aparut multe chestii in ultimul timp, atat ca fiecare trebuie sa vada care ii convine mai mult. Cat despre pastile, si eu am luat la inceputul casniciei, dar de la unele imi era rau in fiecare luna si de la altele incepusem sa ma ingras, asa ca le-am lasat si am folosit foite chinezesti pana am hotarat sa-l avem pe Vlad si dupa ce am nascut tot cu foite ne-am descurcat. Sunt bune, eu am fost multumita.
Pupik de la Onyx si Vlad27+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
Plasturi si foite contraceptive stiu ca sunt si la noi, dar inca n-am experimentat. Sa vedem ce-o mai fi dupa ce o sa repet iar analizele in februarie. Daca e cazul, o sa-mi scot steriletul si o sa incercam si altceva.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by nastasie
buna, fetelor.legat de nastere, eu am nascut natural, tot asa nastere provocata cu perfuzie, am avut dilatatie doar 6 dar am nascut natural fara epidurala.m-a mai taiat un pic si gata.oricum acum am uitat si tot mi-ar fi frica si la a doua nastere.si eu imi doresc mult bb2 dar simt ca nu voi face fata.nu am ajutor,sotul nu are program fix macar sa-l duca si sa-l ia pe razvan de la gradi.eu nu pot sa plec cu bb dupa mine sa-l duc pe razvan cand sunt zile geroase.sunt unele lucruri pe care cred ca nu loe-as putea rezolva singura si cu 2 copii.
eu de la anticonceptionale nu m-am ingrasat de loc.e adevarat ca sunt fumatoare, dar.....Ma simt bine de la ele doar ca mi s-a scarbit sa le tot inghit.dar asta e, deocamdata mergem inainte.
adriana&razvan 01.11.2004
De ce spui tu legat de bebe2, mi-e si mie frica, ca Tibi nu prea are timp sa ma ajute cu multe, el doar il duce pe Razvan la cresa, cred ca asa m-as putea descurca, dar mi-ar fi cam greu sa plec cu bebe2 dupa mine sa-l iau de la cresa si apoi acasa cu 2, o sa fie cam complicat, dar tot mai vreau unul. Iar cu nasterea, si la mine a fost la fel, tot provocata, tot naturala, tot fara epidurala si m-a taiat un pic, dar a trecut si nici nu a mai contat nimic pe urma, chiar daca m-am chinuit ceva cu nazdravanul meu de 3,800 kg si 52 cm. Dar cred ca v-am mai povestit. Si avem si fiecare cate un Razvan, chiar ca e prea mare coincidenta, nu?

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

nastasie spune:
gina, sa stii ca noi dupa 10 ani suntem mai topiti unul dupa altul.am fost si tineri cand ne-am cunoscut si ne-am mai copt la minte.si suferim mult cand ne mai certam, dar ne iubim la fel ca in prima zi.
da, coincidenta e mare.al meu a fost mai mic la nastere, doar 2.300 dar ne-am descurcat.tu macar ai sotul care il duce, dar eu, doar in zilele libere, dar oricand i se schimba programul.si eu mai vreau unul, dar mai stam un pic.
adriana&
razvan 01.11.2004
MIKYCRIS spune:
buna fetelor!
am venit si eu la o cafea,iar cine nu vrea sa mi ofere isi face pacate cu mine.vin si eu cu o veste proasta.aseara am stat iar la perfuzii pt ca mi a fost rau.am avut tensiunea 8 cu 4 si mi au bagat 2 perfuzii+1 algocalmin injectabil+1 metoclopramid injectabil.am avut si ceva contractii iar dr la controlat pe bb si e bine.macar asta a fost bucuria mea dupa ce imi dadeam si sufletul din mine.
asa ca cine spune ca o gravida nu are voie sa bea cafea cum e cazul meu atunci greseste pt ca tensiunea mica trebuie reglata,deci eu am unda verde de la dr pt cafea zilnic.
am incercat sa citesc mesajele dar nu am reusit.promit ca atunci cand ma simt mai linistita recuperez si raspund in functie de experienta mea.

fetele.
18+
MIKYCRIS
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by nastasie
gina, sa stii ca noi dupa 10 ani suntem mai topiti unul dupa altul.am fost si tineri cand ne-am cunoscut si ne-am mai copt la minte.si suferim mult cand ne mai certam, dar ne iubim la fel ca in prima zi.
da, coincidenta e mare.al meu a fost mai mic la nastere, doar 2.300 dar ne-am descurcat.tu macar ai sotul care il duce, dar eu, doar in zilele libere, dar oricand i se schimba programul.si eu mai vreau unul, dar mai stam un pic.
adriana&razvan 01.11.2004
Da, ai dreptate, asa e, si noi ne iubim mult si suferim cand ne mai certam, dar e bine ca ne trece repede, e totul ca un foc de paie si gata, dupa ce ne decarcam, e ca si cum n-ar fi fost nimic.
Tie ti-e si mai greu sa ai 2 bebei acum, dar in timp or sa se aranjeze treburile. Iti tin pumnii!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by MIKYCRIS
buna fetelor!
am venit si eu la o cafea,iar cine nu vrea sa mi ofere isi face pacate cu mine.vin si eu cu o veste proasta.aseara am stat iar la perfuzii pt ca mi a fost rau.am avut tensiunea 8 cu 4 si mi au bagat 2 perfuzii+1 algocalmin injectabil+1 metoclopramid injectabil.am avut si ceva contractii iar dr la controlat pe bb si e bine.macar asta a fost bucuria mea dupa ce imi dadeam si sufletul din mine.
asa ca cine spune ca o gravida nu are voie sa bea cafea cum e cazul meu atunci greseste pt ca tensiunea mica trebuie reglata,deci eu am unda verde de la dr pt cafea zilnic.
am incercat sa citesc mesajele dar nu am reusit.promit ca atunci cand ma simt mai linistita recuperez si raspund in functie de experienta mea.fetele.
18+
MIKYCRIS
Off, MIKYCRIS, imi pare rau sa aud asa ceva! Sanatate multa! Si sa stai cumintica, sa te linistesti. Ma bucur ca bebe e bine.

Daca ai unda verde la cafea, hai ca-ti dau si eu una buna.

Dar acum nu te mai agita si o sa vezi ca o sa fie bine. Daca nu te potolesti, iti dau nanaita! Glumesc!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

onyxg1998 spune:
Vai, fetelor care ati nascut fara epidurala! Va admir cat curaj ati avut! Eu pana sa-mi puna epidurala ma zvarcoleam de dureri, si asta ca nu ma dilatasem decat 2-3 cm dupa 12 ore cu apa rupta… nu stiu ce as fi facut daca nu mi-ar fi pus epidurala sa ma mai linistesc putin! Groaznic este! Oricum nastera in sine, cand iese copilul tot groaznic de dureroasa este, dar cum dureaza mai putin, nu-i asa teribil.
Miky, ai grija de tine ca nu-i de glumit cu asta. Mie mi-au spus de la inceput (cand am avut contractii din saptamana 22) ca daca se intampla sa incep sa ma dilatez, nu puteau face nimic pentru bebe, ar fi fost un avort, nu o nastere prematura.
Stai linistita, daca trebuie sa mai ridici tensiunea bea o cafea, ai grija de tine si de puiul vostru ca este cel mai important in momentele astea.
Pupik de la Onyx si Vlad
27+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
gina_butnaru spune:
Onix, asa e, si mie in momentele alea mi s-a parut groaznic, ca am avut contractii tot vreo 12 ore, dar nu ma dilatam si mi-a provocat nasterea dr. mea. Am trecut si eu prin niste chinuri goaznice, mai era si mare piticu' si cu capatana mare, iar intre contractii mai aluneca inapoi, cand auzeam chestia asta imi venea sa mor, stiu ca ziceam intr-una "nu mai pot!". A trebuit ca una din asistentele moase sa ma apese pe burta si eu sa imping in acelasi timp si pana la urma a iesit. Dar sa stii ca pe urma am uitat totul, ca si cum n-ar fi fost. La sfarsit, cand mi l-a aratat, nimic n-a mai contat! Dar stii si tu cum e! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

si raisa (05.03.2006)
la apel