Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by onyxg1998

‘neata, mamici,

Iaca am aparut si noi pe aici, am fost la analize, la proba de zahar, saptamana viitoare ne spun rezultatele si am venit cu o foame de lup. Mai ales dupa suculetul ala. De data asta era rece, de la frigider si nu era gretos. Am mancat sándwich-ul si acum stam in dubii daca sa coboram dupa un capuchino fara cofeina sau nu. Chef asa mult, nu prea am, dar ar fi bun ceva dulce. Nici nu am dormit prea bine aseara, m-am trezit pe la 3 apoi am adormit si m-am trezit pe la 5, cand m-am dus sa recoltez pentru analize si apoi n-am mai adormit pana la 7 cand m-am trezit si acum mi-e un somn de pic.
Dar oricum suntem prezente la apel.

Pupik de la Onyx si Vlad

27+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Off, Onix, cu analizele te inteleg, stiu cum e. Numai de cate ori i le-am facut lui Razvan, mititelul! Si eu trebuie sa fac acum in februarie, ca e un program obligatoriu la noi si toata lumea face in luna in care e nascut la medicul de familie. Sunt sigura ca o sa-ti iasa bune rezultatele! Pupici multi!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Gina. Si eu cred ca or sa iasa bine, n-am avut pana acum probleme, si sper sa nu incep acum. Oricum in familie n-am antecedente nici de diabetici, doar de bolnavi cu stomacul (tata cu ulcer) si mama cam are din cand in cand cu inima, asta chiar ca mi-e teama putin pentru ca in ultimul timp cu aritmiile astea pe care le-am mai avut, in momentul nasterii…. Mi-e putin cam teama, dar sper sa fie bine. Cu Vlad n-am avut probleme, dar nici nu aveam aritmii inainte sa-l nasc pe Vlad.

Pupik de la Onyx si Vlad

27+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

quote:
Originally posted by mariaanna

buna, fetele@!
Katia, se poate sa ma fi uitat?

Mariaanna

Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:povestea noastra

ce zici da un copy la asta poate iti place daca nu fa-l cum iti place dupa ce-l salvezi scimbi ce vrei

Mariaana-scuze tocmai pe tine te-am uitat?
hai ca dau o cafea sau ce vrei si ma ierti
am scris eu ca sper ca nu am uitat nici o gagica dar....
un pupic pe obrajori
hai ca acuma umblu sa ma revansez
pupici

_

ticker
mamicàde GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Katia,nu m-am suparat.E drept ca eu nu prea sunt in pas cu voi si e normal sa ma uitati din cand in cand. Dar nu va las, asa ca , mersi de cafea!
Si multumesc si pt link, dar cred ca nici macar asa cum mi l-ai facut tu , tot nu stiu sa-l folosesc.Incerc.
Pup!

Mariaanna

Povestea nasterii lui ALEX,povestea noastra
noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Mai bine invata-ma cum sa fac, ca nu-mi iese....
Daca ai timp....

Mariaanna

Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:povestea noastra

--------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by katiapam
-Ancadragoman-bine ai venit sa-ti traisca scumpetea sa va bucurati de ea
nu stiu ce sa zic cu laptele eu zic ca singura metoda e sa-i dai laptele cu biberonul dupa ce o lasi mai mult timp sa-i fie foame mai tare sa vezi cum accepta orice inceraca si spune-mi

_

ticker
mamicàde GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Am incercat si asa si plange pana se invineteste dar de mancat nu mananca

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gina_butnaru

quote:
Originally posted by ancadragoman

Gata am venit la apel si la cafea ca ciocolata ingrasa si noi vrem sa scapam de kg

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Anca, cu kg in plus, ce sa zic, mie imi e cam greu sa dau jos, desi ma agit cam toata ziua cu treburi. Bafta sa reusesti macar tu!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Gina pai tocmai asta este problema ca nu prea mai scap de ele

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gina_butnaru

quote:
Originally posted by ancadragoman

M-am si muls si nici asa nu vrea din biberon si zic eu ca nu se satura ptr ca ziua mananca din ora in ora si deja simt ca intru in depresie

poze

povestea nasterii

Anca, sa nu cumva sa faci vreo depresie! Si eu am patit la fel, ca v-am mai povestit. Daca vrea din ora in ora si papa totusi ceva, da-i din ora in ora, cu rabdare. Daca vrei sa-i dai supliment, tot cu rabdare, incearca sa-i dai treptat, sa se obisnuiasca cu gustul.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Multumesc mult de tot ,o sa vad cum fac sa ii fie ei bine ca pana la urma asta conteaza

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

gina multumesc la fel! noi avem 10 ani de cand suntem impreuna. am fost colegi de liceu din clasa a 11-a (eu fiind "noua colega"), si la o luna dupa ce ne-am cunoscut am devenit "iubareti"!!!
cum e cu sterilet? eu stau in dubii si deocamdata am ales contraceptivele...dar uit mereu sa le iau...nu sunt pt mine!!!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor

vreu sa va supar si eu oleaca si la noi e soare si cald,asa timp frumos...
katiapam Deliutza a mai tusit odata aseara dupa ce a adormit si gata.
Pt fetele care se lupta cu kg in plus(ca si mine) pe mine m-a ajutat plimbatul pe jos,macar juma de ora pe zi.
Mai nou ma plimb si cu si poate in scurt timp devin fotomodeala

pe toate

dana si delia (11.03.2007)

deliutza mamarutza

Mergi la inceput