Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(6)
Raspunsuri - Pagina 10
gina_butnaru spune:
Buna fetelor, 
Hai ca am intrat si eu la o
buna! 

Am fost cu piticul la dr. sa-l vada, ca nu mai fusesem de o luna si trebuie sa-i facem si vaccinul antivaricela. Azi l-am cumparat si peste 2 saptamani o sa-l faca. Piticul meu e bine acum, a luat intr-o luna un kg si ceva si a mai crescut ceva, acum are 10,700 kg si 85 cm.
Vad ca ati fost harnicute aseara! Mai citesc ce ati scris si revin.
Pupici, 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
onyxg1998 spune:
‘neata, mamici,
Iaca am aparut si noi pe aici, am fost la analize, la proba de zahar, saptamana viitoare ne spun rezultatele si am venit cu o foame de lup. Mai ales dupa suculetul ala. De data asta era rece, de la frigider si nu era gretos. Am mancat sándwich-ul si acum stam in dubii daca sa coboram dupa un capuchino fara cofeina sau nu. Chef asa mult, nu prea am, dar ar fi bun ceva dulce. Nici nu am dormit prea bine aseara, m-am trezit pe la 3 apoi am adormit si m-am trezit pe la 5, cand m-am dus sa recoltez pentru analize si apoi n-am mai adormit pana la 7 cand m-am trezit si acum mi-e un somn de pic.
Dar oricum suntem prezente la apel.
Pupik de la Onyx si Vlad
27+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
addiana spune:
mai fetelor ce harnicute sunteti.... eu dimineata ma misc in reluare!!! mai am putin si trebuie sa ma duc s-o iau pe denisa de la gradinita.
katiapam multumesc! dar vad ca vii cu funia in casa spanzuratului...la noi viscoleste si e un frig de-ti ingheata oasele si tu spui ca la voi e soare si 15 grade!!!![]()
nastasie spor la treaba si cumparaturi!
onyx cand ma gandesc ca si noi avem de facut analize...ma apuca groaza!!!! mai ales ca fetele mele se trezesc cu o foame...in 5-10 min trebuie sa le dau de mancare daca nu e jale!!!!!
gata ma duc sa-mi iau copilul... 
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by MIKYCRIS
am revenit fetelor,am fost cu Delia la doctor si pot spune ca nu e gripa(sunt asa bucuroasa caci asta imi mai lipsea acum cu sarcina) ci este o raceala mai puternica si trebuie sa ii dau antibiotic,nu trtebuie sa mearga o saptamana la scoala ,nu trebuie sa iasa afara sub nici o forma si cica sa nici nu ii fac baie
.dar acum vin si eu cu o intrebare,dar dus ii pot face?eu am uitat sa intreb.
am citit ce ati scris si am uitat.
revin dupa ce recitesc.18+
MIKYCRIS
Cu baia, nu stiu ce sa zic, eu i-am facut lui Razvan baie cand era bolnav, dar nu asa des.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by addiana
gina si eu te invidiez! distractie si relaxare placuta in vacanta! eu de cand m-am maritat tot astept luna de miere, dar intre timp au aparut intai denisa apoi raisa
sper ca sotul meu sa-mi faca o surpriza si acum de 1 februarie -cand facem 5 ani de la casatorie- sa mergem si noi macar un week-end undeva...oriunde, doar sa fim numai noi doi!!!
diana, denisa (06.07.2003)si raisa (05.03.2006)
Diana, te cred, stiu cum e sa nu ai vacanta o perioada mai lunga. O cam iei razna sau cel putin eu asa sunt, asa ca abia astept iesirea asta!
Multi ani inainte impreuna!

Noi facem 6 ani de la casatorie anul asta, pe 18 mai si avem vreo 8 de cand suntem impreuna si vreo 12 de cand ne cunoastem. Am fost colegi de facultate, dar eram doar amici si pe urma, dupa vreo 2 ani de la terminarea facultatii am ramas impreuna. He, he, e poveste lunga!Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Gata am venit la apel si la cafea ca ciocolata ingrasa si noi vrem sa scapam de kg
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Anca, cu kg in plus, ce sa zic, mie imi e cam greu sa dau jos, desi ma agit cam toata ziua cu treburi. Bafta sa reusesti macar tu!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

gina_butnaru spune:
quote:
Bun si ala ....
Am si eu o problema si poate ma ajuta vreo mamaica cu un sfat...Maria nu se mai satura la san si am vrut sa ii dau supliment,am luat Nan si nu vrut sub nicio forma si ieri am schimbat si biberonul,am luat de la Avent ,si laptele ,Humana si degeaba.Ce fac???????
ancade
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Anca, eu i-am dat prima in biberon Avent humana 1 si asta era un mancacios, dar nu putea sa pape mai mult o data, manca cate 60 ml la 3 ore, apoi la 2 ore. Nici acum nu papa prea mult, la 1 an si 7 luni el mananca doar 150 - 180 ml dimineata si seara. Eu zic sa o iei incet, poate nu-i place si pana se obisnuieste cu gustul... Nu-i mai schimba mereu formulele de lapte, mergi pe una si pe masura ce o sa se obinuiasca cu gustul, o sa pape mai mult. Va tin pumnii! Pupici multi sa se faca mare fata!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

mariaanna spune:
buna, fetele@!
Katia, se poate sa ma fi uitat?
Cris,dupa nenorocire am auzit si eu multe despre dr.Daca stiam dinainte...
Ecograf 4D are Poparlan...dar ce folos ca nu stie sa-l citeasca?Nu iti recomand sa mergi la el.Eu nu vreau sa-l mai vad!!!!
Cauta la Iasi.Nu stiu ce sa zic...
Iti urez sanate si tie si lui BB!
Mariaanna
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by katiapamsint si eu la apel
bun venit fetelor printre noi
-Gina-sa profiti din plin de zilele de concediu( vezi poate o mai pui de-un bb)asteptam sa povestesti tot si poze
un pupic si pe mai tirziu
_
ticker
mamicàde
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
katiapam, nu prea am cum sa mai pun de un bebe acum, ca eu la 6 luni dupa ce am nascut mi-am pus sterilet. Cand o sa fie momentul, o sa-l scot si atunci o s-o pun de un nou bebe. Asta cam peste vreo 8-9 luni, daca e cum vreau eu sau mai tarziu, daca e cum vrea Tibi. Sa vedem. Mersi pentru gandurile bune si eu as vrea un bebe, dar sa vedem...

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

gina_butnaru spune:
quote:
M-am si muls si nici asa nu vrea din biberon si zic eu ca nu se satura ptr ca ziua mananca din ora in ora si deja simt ca intru in depresie
ancade
poze
povestea nasterii
Anca, sa nu cumva sa faci vreo depresie! Si eu am patit la fel, ca v-am mai povestit. Daca vrea din ora in ora si papa totusi ceva, da-i din ora in ora, cu rabdare. Daca vrei sa-i dai supliment, tot cu rabdare, incearca sa-i dai treptat, sa se obisnuiasca cu gustul.

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

.dar acum vin si eu cu o intrebare,dar dus ii pot face?eu am uitat sa intreb.
, dar intre timp au aparut intai denisa apoi raisa
sint si eu la apel
)asteptam sa povestesti tot si poze
ticker
GIULIA-20/06/07