Mamici de mai-iunie 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Dragi burtici

Am ajuns si noi pe aici...
Am fost azi dimineata la doctor si i-am auzit inimioara lui bebica. La rezultatele de la analize totul a iesit bine...desi sincer nu am vazut nici o valoare...ea zice ca e totul ok, deci e ok. Pe bebica nu l-am mai simtit asa de bine ca acum cateva zile , insa probabil e si el obosit sa dea atata.
Vad ca deja am intrat toti in febra cumparaturilor... M-am uitat pe ce am de cumparat si am impresia ca sunt o gramada... Si cum azi am dat chiul calificat la servici, am umblat toata ziua prin magazine de bebici si m-am documentat serios la preturi. Sunt destul de scumpe, insa daca le luam incetul cu incetul o sa ne descurcam. M-am simtit tare bine sa bantui singurica orasul si mai ales in zi de lucru...parca m-am simtit razbunata
Burtica creste pe zi ce trece, incredibil, deja devenim mari. Asa e si la voi??
Am inceput si cu arsurile...ceea ce e tare aiurea.
Fug sa imi pup puiul ca nu l-am vazut toata ziua si deja mi s-a facut taaaare dor de el
O seara buna va doresc

Felicia 22+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta11 spune:

Buna fetelor,ma alatur si eu voua,ma numesc Violeta si sunt o viitoare mamica in 25 saptamani,cu dpn pe 6 mai.Va doresc la toate sarcina usoara,si bb sanatos si frumos,si multa sanatate!

25 saptamani
DPN 6 Mai ...
Baietel canadian 100%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Bine ati venit, Carmen si Violeta! Sarcini usoare si bebei sanatosi!

Doloress 20+ Patrick

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare burtici!! V-a fost dor de noi?

Nu prea am apucat sa mai intru in ultimele zile ca am fost ocupata: am luat niste ore de sofat si azi am avut examenul si..da.. sunt proaspata -ita..
Altfel noi facem bine, piscotica a cam fost stresata de emotiile lui mami dar acum o sa ne linistim.. sper.
Poate peste week-end reusesc sa recuperez ce ati mai povestit in ultima vreme.

Bun venit fetelor noi Violeta si Carmen!!

tuturor si numai bine!!

Cami 25+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata burtici,
Am intrat un pic sa va citesc.
Violeta, bine ai venit ! Sa ai sarcina usoara in continuare si bebic canadian sanatos si cumintzel!

Lori 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

bun venit, Violeta11, si Carmen

26+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza burticitze!!!!!!
Eu si azi sunt la servici si abia astept sa se faca ora 14 sa plec acasuca.
Bine ati venit Carmen si Violeta11 si nu in ultimul rand felicitari pt noua soferita CamiM!!!!
la toate !!!

Andreea 21+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Neatza burticute din ce in ce mai mari !

Bun venit fetelor noi, Cami felicitari... si eu inca mai conduc si dc imi permite burtica voi conduce pana la sfarsit !
Fecian, si eu cred ca sunt cam scumpe toate, de aia cred ca pana la urma vom merge in viena sa luam ce ne trebuie...eu consider ca vom iesi mult mai bine... acolo lucrusoarele astea care aici deabea ies pe piata sunt de mult si sunt mai ieftine, plus ca mai sunt si piete second unde le gasesti la preturi de nimica... si eu am zis ca dc le luam incetul cu incetul ne descurcam, nu astept pana dupa ce se naste bebelica pt ca atunci as fi coplesita de cate tre sa cumpar si as fi foarte stresata ca nu am una alta...plus ca nu as mai putea atunci pt ca eu pe bebe mic mic nul las singurel cu nimeni...
Raportez si eu niste nervi de dimineata, trebuie sami spun oful pana vine cristi ca nu mai pot !!!!
Am vorbit cu mamica mea la telefon, ei asteazi trebuie sa se mute inapoi in arad ca pana azi au stat in timisoara, si ma intrebat dc putem merge noi cu masina noastra sal aducem si pe fratele meu mic cu masina noastra deoarece el se agita foarte tare la asa drum lung cu masina aia mare cu care aduce lucrurile, si iam spus ca mie cam frica deoarece am avut ceva probleme cu ea decand am cumparato si piesele care sau stricat au fost extrem de scump si mai ales deabea leam gasit , fiind masina japoneza mai veche.... daca stiam nu neo luam asta, adevarul e ca e buna, in stare buna, merge bine cand nu e stricata... si zicandui astea, a zis ca sa nu ii mai spun la soacramea ca cheltuim multi bani cu masina, ca inainte de craciun cand cu sarbatorile fericite, ia spus ca ar trebui sa ne mai limitam cu banii, ca acuma miam luat si eu destule, ca am stricat banii pe haine, si ca ar trebui sa ma mai limitez... auzi la ea ce spune ea pe banii mei !!!! banii mei !!! sasi vada de treaba ei, ce vorbeste prostii, in primul rand ca ea na contribuit cu nimic cand neam luat garsoniera, maicamea mia dat 5.600 euro sa neo luam, ei nu neau dat nimic decat 1000 euro la nunta si atat. Si maicamea care pot sa zic ca ea poate ar avea dreptul sa comenteze, dar nici ea, ca nu as lasao, nu zice nimic, si zice ea... pai atunci, sa vedeti ce smechera e, ca in fiecare zi ma suna si ma intreaba ce sami cumpere... blablabla, ce sami trimita, si imi aduce fructe, lapte, oua, ce mai am nevoie, paine, si pentru asta face ea chestia asta ??? ca mai incolo sa zica ca eu am stricat banii pe mine si ea nea tinut cu mancare ??? sami scoata ochii ??? ac e foarte buna la asta...
bine, miam zis si eu oful ca nu mai puteam... acum am papat, si bem o canita de laptic in timp ce va citim, si apoi la treaba...bebe a fost tareeee activ de dimineata de la 7, nu stiu ce a facut acolo el in burtica, dar vreau sa va intreb, si la voi misca asa cum sa zic, brutal, fulgerator, nici napuc sa simt ca misca... asa repede se misca, cumva ca un fulger simt miscarile lui si tare...
Fecian, si la mine burtica deja devine imensa....
fetelor, am pus vreo 2-3 kg pe mine !!! Yupiiiiiii!!!pentru bebe eu cred ca e bine.... pupici pe burtici

Geta 27+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Buna, fetelor!

Am fost ieri la ecograf si m-am linistit. Nu a mai aparut acea imagine hiperecogena.

Pt. cele care mai patesc ca mine le dau un sfat: sa nu se panicheze

Luni aparea o mica imagine hiperecogena ventricul stang. Se pare ca asta ar fi indicator de dn daca mai exista si alte masuratori anormale. Era o problema daca erau mai multe. Medicul a zis ca odata cu cresterea poate disparea cum a fost in cazul meu. Deci nu e grav si nu era cazul de amniocenteza atata vreme cat pliul nucal si bitestul au fost ok. Au existat se pare si cazuri in care nu a existat niciun semn si s-au nascut cu dn, dar acea problema aparuta la ecografia mea nu indica asta.

Nici "hipotonie pielocalciala dr." la rinichi nu e o problema. Asta ca sa nu-si faca griji cei care mai patesc ca mine.

Am realizat acum cat de mult conteaza un medic cu experienta care stie cum sa-ti explice si cum sa puna problema.

Acum va las ca am azi un examen si trebuie sa plec.
Va doesc un week-end cat mai placut!!!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

quote:
Originally posted by monik16

Buna, fetelor!

Am fost ieri la ecograf si m-am linistit. Nu a mai aparut acea imagine hiperecogena.

Pt. cele care mai patesc ca mine le dau un sfat: sa nu se panicheze

Luni aparea o mica imagine hiperecogena ventricul stang. Se pare ca asta ar fi indicator de dn daca mai exista si alte masuratori anormale. Era o problema daca erau mai multe. Medicul a zis ca odata cu cresterea poate disparea cum a fost in cazul meu. Deci nu e grav si nu era cazul de amniocenteza atata vreme cat pliul nucal si bitestul au fost ok. Au existat se pare si cazuri in care nu a existat niciun semn si s-au nascut cu dn, dar acea problema aparuta la ecografia mea nu indica asta.

Nici "hipotonie pielocalciala dr." la rinichi nu e o problema. Asta ca sa nu-si faca griji cei care mai patesc ca mine.

Am realizat acum cat de mult conteaza un medic cu experienta care stie cum sa-ti explice si cum sa puna problema.

Acum va las ca am azi un examen si trebuie sa plec.
Va doesc un week-end cat mai placut!!!

21+

Monik16, acelasi lucru mi l-a zis si dra. mea ieri ref. la SD, numai ca la mine e vorba de intestin hiperecogen...mi-a zis ca nu trebuie sa ma impacientez atata timp cat TT a iesit cu risc foarte scazut iar celelalte masuratori au fost normale. Totusi ca sa ma linistesc, mi-a zis sa merg la dr. genetician unde am facut recoltarea pentru TT (la IOMS in Lacul Tei) si sa-i cer si lui parerea...

Lumi 22+ Elena Cristiana

Mergi la inceput