Mamici de mai-iunie 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 3
andreap spune:
Fetelor,va doresc la toate un WE minunat.Eu plec la Pitetsi(Dana,daca ajungi prin Pitesti....iti dau pe PM nr de mobil..)
Ne auzim luni
Pup
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Daria_Ioana spune:
o sa va scriu si eu un mesaj asa mai pe scurt.
Deci v-am citit pe toate ,dar nu mai intru acum in amanunte caci nu ma pot concentra.
Ieri in Bulgaria am reusit sa plec pana la urma....nu a fost cine stie ce ,dar acum pot zice si eu ca m-am plimbat.
Am fost in Varna ,unde erau numai carucioare cu copii pe strada.
Ioana in masina 80 % din timp a urlat,s-a zbatatut si a stat ba la mine in brate ,ba la ta-su.
Pe jos ne-am plimbat vreo 3 km ,ma durea mijlocul de nu mai puteam merge...am intrat prin cateva magazine de copii...am cumparat niste hainute pt Darius si Ioana ....mai multe am luat pt bebe mai mic...oricum fii-mea are o groaza....dar azi m-a apucat remuscarea si i-am luat si ei niste hainute din oras ca sa fie la egalitate cu fratiorul.
Sotul considera ca exagerez ca ii cumpar hainute de acuma lui Darius si imi zice ca imi aduce el din State haine mai ieftine si mai frumoase...eu ii explic ca vreau sie u sa simt bucuria de a ii cumpara hainute ...ca dupa ce pleaca el nu o sa mai stau sa intru prin magazine de copii cu Ioana dupa mine ,mai ales ca deja ma simt ca un urs cand merg ,sunt greoaie,obosesc repede ,am ameteli ...parca as fi o baba...acum cel mai bine m-as intelege cu mamaia ca sa ne plangem ba de cap ,ba de dureri de spate ,de picioare ....pe zi ce trece simt ca imbatranesc .
Si cand ma gandesc ca pana cam prin 7 MAi mai am o groaza ....
oare cum o sa fiu atunci ca acum deja ma simt enorma...silipsita de vlaga..
Azi chiar m-am trezit tare deprimata ....simteam ca nu mai pot face fata la cate lucruri am de facut...lucruri simple de altfel...gen spalat vase,facut curat ,chestii de casa ....si ma simteam asa de nepregatita sa fiu mamica...
Ma lua groaza cum ma voi descurca eu cu doi copii...si am inceput sa plang ...cred ca am luat-o razna...dar azi imi era asa de dooor sa ma scol si sa am iar 17 ani sa ma duc la liceu ...
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Daria_Ioana
o sa va scriu si eu un mesaj asa mai pe scurt.
Deci v-am citit pe toate ,dar nu mai intru acum in amanunte caci nu ma pot concentra.
Ieri in Bulgaria am reusit sa plec pana la urma....nu a fost cine stie ce ,dar acum pot zice si eu ca m-am plimbat.
Am fost in Varna ,unde erau numai carucioare cu copii pe strada.
Ioana in masina 80 % din timp a urlat,s-a zbatatut si a stat ba la mine in brate ,ba la ta-su.
Pe jos ne-am plimbat vreo 3 km ,ma durea mijlocul de nu mai puteam merge...am intrat prin cateva magazine de copii...am cumparat niste hainute pt Darius si Ioana ....mai multe am luat pt bebe mai mic...oricum fii-mea are o groaza....dar azi m-a apucat remuscarea si i-am luat si ei niste hainute din oras ca sa fie la egalitate cu fratiorul.
Sotul considera ca exagerez ca ii cumpar hainute de acuma lui Darius si imi zice ca imi aduce el din State haine mai ieftine si mai frumoase...eu ii explic ca vreau sie u sa simt bucuria de a ii cumpara hainute ...ca dupa ce pleaca el nu o sa mai stau sa intru prin magazine de copii cu Ioana dupa mine ,mai ales ca deja ma simt ca un urs cand merg ,sunt greoaie,obosesc repede ,am ameteli ...parca as fi o baba...acum cel mai bine m-as intelege cu mamaia ca sa ne plangem ba de cap ,ba de dureri de spate ,de picioare ....pe zi ce trece simt ca imbatranesc .
Si cand ma gandesc ca pana cam prin 7 MAi mai am o groaza ....
oare cum o sa fiu atunci ca acum deja ma simt enorma...silipsita de vlaga..
Azi chiar m-am trezit tare deprimata ....simteam ca nu mai pot face fata la cate lucruri am de facut...lucruri simple de altfel...gen spalat vase,facut curat ,chestii de casa ....si ma simteam asa de nepregatita sa fiu mamica...
Ma lua groaza cum ma voi descurca eu cu doi copii...si am inceput sa plang ...cred ca am luat-o razna...dar azi imi era asa de dooor sa ma scol si sa am iar 17 ani sa ma duc la liceu ...
da sa stii ca noi tot te iubim. Asha..liceeanca. :-*
26+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
Simonix spune:
Salutare fete scriitoare :)
Spre rusinea mea nu am citit nimik din urma, voiam doar sa va pup, eu si bebe meu suntem la Paris, super agitati amandoi, cumparaturi la greu, mers pe jos ca nebunii Vedeti ce grija am eu de prietena mea insarcinata si ea, in trimestrul 1? Hehe ... Azi dimineata am fost cu ea la maternitatea unde va naste - e super dragutz, a primit si ea aceleasi cadouri ca si mine in Belgia o sa va povestesc eu.
Raportez totusi o durere groaznica de cap deoarece nu am mai dormit de vreo 3 nopti... deja incep sa am probleme. Iar ieri am carat si am ridicat bagaje toata ziua, ma durea spatele... E ultima calatorie singutica, zau, deja incepe sa mi se faca frica pt bb. Si inca ceva, raportez si prima noastra calatorie cu TGV-ul, am facut doar o ora si 20 de minute de la Bruxelles la Paris, wooow Cool, dar greu de suportat, mai rau decat cu avionul, nu prea ne-am simtit bine, dar a durat putin, am ajuns cam ametitzi... bebele era super agitat.
promit solemn ca de saptamana aviatoare ma odihneeesc :D pana atunci mai sunt doua zile yuupiii !
Va pup pe toate
Simona cu
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Simonix
Salutare fete scriitoare :)
Spre rusinea mea nu am citit nimik din urma, voiam doar sa va pup, eu si bebe meu suntem la Paris, super agitati amandoi, cumparaturi la greu, mers pe jos ca nebunii Vedeti ce grija am eu de prietena mea insarcinata si ea, in trimestrul 1? Hehe ... Azi dimineata am fost cu ea la maternitatea unde va naste - e super dragutz, a primit si ea aceleasi cadouri ca si mine in Belgia o sa va povestesc eu.
Raportez totusi o durere groaznica de cap deoarece nu am mai dormit de vreo 3 nopti... deja incep sa am probleme. Iar ieri am carat si am ridicat bagaje toata ziua, ma durea spatele... E ultima calatorie singutica, zau, deja incepe sa mi se faca frica pt bb. Si inca ceva, raportez si prima noastra calatorie cu TGV-ul, am facut doar o ora si 20 de minute de la Bruxelles la Paris, wooow Cool, dar greu de suportat, mai rau decat cu avionul, nu prea ne-am simtit bine, dar a durat putin, am ajuns cam ametitzi... bebele era super agitat.
promit solemn ca de saptamana aviatoare ma odihneeesc :D pana atunci mai sunt doua zile yuupiii !
Va pup pe toate
Simona cu
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
moaaa...ce plimbarets e fiu-tu. Imi pare bine ca te simti in continuare..woama noarmala; eu, cu +9kg nu mai pot bantui ca inainte (bine, inainte am traversat bucurestiul, pe jos, ca ce are, 10 km..). Acum, dupa 4-5km, sunt obo.
Desi cand am fo plecata din tsara...am remarcat cu cata naturalete strainii (strainele) bantuie cu copii f. mici, peste tot: restaurant/ aeroport/tren/autobuz etc. Si de la 3-4 luni, adica inca nu stateau in fundulets. Cred ca la romani e panica mai mare, si crizele alea: ca se viruseaza, ca nu are caciula, etc. Ca acolo..nu am vazut niciun bb cu caciula. Ce o fi avand? se nasc prin alta parte? au alte vaccinuri? nu stiu. Poate la nordici ca le dau ceva alcool in biberon?
Am glumit putin. Te invidiez pt shopping. Noi am lasat pt -dupa ce terminam cu zugravitul; adica inca 2 sapt si sa le pun direct la locul lor...
Puup si seara frumoasa, fetelor!
26+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
gabitzam spune:
La capitolul trecut a aterizat foarte intarziat un mesaj al unei gravidute de mai-iunie, Carmenmami. Carmen, esti binevenita sa te alaturi grupului Daca citesti aici, sa stii ca primele 10 mesaje sunt moderate si apar cu intarziere. Asa ca scrie-ne repede sa scapi de moderare
Sunt de belea chestiile din linkul lui Cleo
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lorich spune:
Carmenmami bine ai venit !!!
Cum te simti? Stii ce e bebicu sau esti in asteptare, ca mine?
Sarcina usoara si bebic sanatos si cuminte!
Lori 22+
Luminel spune:
Multumesc fetelor care m-au incurajat! Se pare ca m-am agitat degeaba...dra mi-a zis azi ca nu trebuie sa ma ingrijorez...
Problema e alta: azi am fost si la cardiolog (de ceva vreme am palpitatii care apar din senin) si mi-a descoperit o problema la inima: ischemie miocardica silentioasa...din cauza asta mi se recomanda cezariana...nu se stie cum ar putea reactiona inima mea la o nastere naturala si e bine sa fiu monitorizata...asta este! tot la cezariana ama ajuns desi nu-mi doream...
Seara buna!
Lumi 22+ Elena Cristiana
Nicole1980 spune:
Cleo a fost super link-ul, am ras de ma durea burtica; cred ca a ras si bebelina mea.
Va salut fetelor, am citit tot...aveti ceva viteza.
Va pup!
Nicole 19+ in asteptarea unei bebeluse
KARLA ADRIANA