Mamici de mai-iunie 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 2
MsBB spune:
Buna fetelor!
Am citit din experientele voastre , vizavi de mame si cred cu tarie ca noi toate vom fi altfel doar pentru ca avem puterea de a recunoaste ce e rau si ce afecteaza. Vorba Feliciei fecian "eu aleg sa invat ceva din toata experienta asta: de genul DO's and DON'T. "
Lilly79 , Luminel si andreap
sa-va traisca fetitele , sanatoase si frumoase. pt mami si pt fetite.
andreap mi-a placut mult tare expresia doctorului :"ca un pestisor in acvariu acum"
Doloress felictari pt baietel , se echilibreaza treaba ehehe sa aiba fetele cu cine iesi mai incolo.
Si inca ceva , chiar daca sunt destul de inalta si eu tot asa am purtat tocuri intr-o disperare ehehe chiar prietenele mele radeau odata ( aflasera de la sotul meu ca am purtat odata adidasi :cum s-a putut asa ceva ? aveau cumva adidasi tocuri ? hihih Abia astept sa ma intorc la papuceii mei iubiti cu toace hihihih.
Buna Elena ma bucur ca ai raspuns.Noi suntem bine si facem gimnastica destul de des la mami in burtica .
Apropo fetelor care va faceti griji ca nu-l simtiti pe bb , stati linistite ca vine hihihih Eu am simtit destul de tarziu , abia in saptamana 21 ( poate am sitmit si mai devreme dar nu eram sigura) dar de atunci o simt in fiecare zi cum face balet hihihih.
In legatura cu matermitatea noi suntem ceva mai norocoase , aici de exemplu rezerva costa 250.000 (25 RON ) per noapte si am inteles ca sunt conditi OK.
Ceva mai multe info am sa-ti trimit pe PM dar in principiu ... Doamne ajuta! ahahaha .
In legatura cu Utrogestanul - sper sa nu gresesc - dar chiar aici am citit ca dupa o anumita perioada a sarcinii nu se mai recomanda pt ca nu mai are efect, poate fetele sunt mai in masura sa te sfatuiasca ( oricum ar fi indicat sa faci asa cum a zis medicul) Eu iau in continuare Elevit .
leeloo2004 hihih ce gravidutza frumoasa
Suna frumos tare acolo si ma bucur ca ai sansa sa scapi de "varatul in buzunar".
onyxg1998 sper sa scapi de arsuri ca tare urate sunt. Si eu ma lupt cu ele ... buuuu.Despre umflatul picioarele pot sa zic cu siguranta ca in cazul meu sarea e principalul vinovat. Daca pap ceva mai sarat apoi sa te tii distractie la incaltat, simt ca imi crapa picoarele. Acum incerc sa am mai multa grija , sa nu mai torn kile de sare dar ...ah si ma ajuta sa stau cu picoarele cocotate pe cateva randuri de perne hihihi zici cas mahar ahaha
DanaH drum bun si profita la maxim de timpul petrecut aici
Gata cred ca am terminat conspectul hihih , dau un send repede si sper sa mai revin , pupic toate fetele!
Adriana 24+ , Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
Lorich spune:
Ina, eu eram aia cu First bebe. Mi-au trimis ieri si desfasuratorul celor 5 cursuri, incep din 4 feb. Eu m-am inscris in decembrie, la "marea plesneala", dar acum sunt super incantata. Sper sa reusesc sa ajung la toate, sa ma inteleaga sefii, ca trebuie sa plec putin mai devreme.
Si eu as vrea gimnastica pt gravide, mai ales ca cica aia te poate ajuta la durerile de spate, dar cum n-am masina, permis, sofer... Pupici
Lori 22+
Doloress spune:
Mutumim mult pentru aprecieri, Gabita Getuta Alysh Lorich! Multumesc si pentru ca m-am vazut acolo pe listutua cu caruciorul albastru si cu numele lui bebe, cred ca Gabitei.
Lorich si mie tare mi-a placut gurita lui bebe, si doctorita a remarcat-o, am o poza numai cu buzutele. Intr-o poza sta el bosumflel asa, si tare e simpatic, i se vad foarte bine conturate buzele, ceea ce ma bucura. Am tot sperat sa aiba buzele sotului, ca el are buzele groase. Haha, mereu zic ca vreau sa fie destept ca mine si frumos ca el.
Am fugit la scarbici, eu abia incep ziua de munci!
Doloress 20+ Patrick
My baby
Andree27 spune:
Dragele mele ,ce faceti?Cum sunteti?Va scriu rapid ca am destula treaba si v-am citit la fusereala ,mai ales ca am chiulit putin de la munca ca mi s-a facut o pofta de inghetata cu caramel de la Mc'Donald si nimeni nu a putut sa mearga sa-mi ia asa ca am tras eu o fuga...hihihi...
In legatura cum umflatul picioarelor si a manilor,mie inca nu mi s-au umflat picioarele,dar la maini degete da,ca nu mai pot sa imi pot verigheta si asa rau imi pare!!!
VA scriu mai tarziu ca acuma sunt pe fuga sa termin niste acte. la toata lumeaaaa
Andreea 21+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis
onyxg1998 spune:
Vai, eu nu mai port verigheta de la 20 de saptamani, cred, desi nu mi se umflasera mainile inca, dar pentru orice eventualitate am scos-o, asta este.
Vorbind de inghetata, cred ca asta o sa fie desertul de azi, ca mi-ai facut pofta.
Sa vedeti, zilele trecute am fost la supermarket sa cumpar paine, doar atat, si cand am trecut pe la sectia de fructe, ce am vazut: capsuni! Binenteles ca acre pana la Dumnezeu si fara nici un gust, dar le-am dat cu frisca si m-am mai potolit. Cateodata mai fac salate de fructe, pun tot ce gasesc mai putin kiwi, ca nu-mi place deloc, ii pun doar lui Vlad, si apoi ori pun zahar vanilat pe deasupra ori frisca, ori din amandoua.
Si ma mai plang ca sunt
Pupik de la Onyx si Vlad
26+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James
inais spune:
quote:
Originally posted by Lorich
Ina, eu eram aia cu First bebe. Mi-au trimis ieri si desfasuratorul celor 5 cursuri, incep din 4 feb. Eu m-am inscris in decembrie, la "marea plesneala", dar acum sunt super incantata. Sper sa reusesc sa ajung la toate, sa ma inteleaga sefii, ca trebuie sa plec putin mai devreme.
Si eu as vrea gimnastica pt gravide, mai ales ca cica aia te poate ajuta la durerile de spate, dar cum n-am masina, permis, sofer... Pupici
Lori 22+
Deci din decembrie pentru februarie...cu alte cuvinte prin martie ar fi cel mai realist termen sa le fac si eu.
Desi decembrie a fost o luna mai scurta!...Vedem!
Astept in continuare sfaturi/recomandari privind gimnastica!
Ina
pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati
andreap spune:
Monik,bafta multa..ref.la doctori..sunt de aceesi parere cu Inais...medicul meu e tanar,experienta conofrm varstei..dar il pot stresa cu toate nebuniile,stiu ca daca nasc noaptea vine....asa ce sa-ti zic?Albu aseara mi-a palcut rau...dar...e cunoscut,aglomerat...la fel Tutunaru,care are o reputatie super.O prietena a avut toata sarcina urmarita de el..dar a nascut cu medicul de garda.Asta e!Au atatea paciente incat e greu sa le acorzi atentia cuvenita fiecareia.Bafta multa
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Mustela are in gama '9mois' o crema gel pentru picioare umflate, am vazut-o in farmacie dar nu retin cum se cheama.
Si am un lapsus, nu-mi aduc nici eu aminte cum se cheama crema aia cu L de care zice leeloo
Edit: mi-am amintit, Lioton gel
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
Da, gabitza - asta e - Lioton Gel!!!!! Mama si ce ma chinuiam sa-mi amintesc....
Gabriela 22+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cleo78 spune:
ceva funny
DO & DON'T
http://www.c00lstuff.com/1133/Do_s_and_don_ts_with_babies/
26+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
leeloo2004 spune:
cleo - !
Gabriela 22+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.