Mamici de mai-iunie 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 20
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by andreap
Fetelor,maine merg la Matei Bals,poate reusesc sa aflu,daca am 'achizitionat' varicela si ce se poate face.Am citit ca-n primele 3 zile de la contactul cu pers.bolnava se putea oarecum interveni..da' la mine au trecut 10.Oricum,pronosticul la femeile gravide iin trim II la inceput,ca mine,e prost
...
Sa-mi tineti pumnii maine...nu voi veni la servici,deci nu am net.
Pupici
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreeasi MARIUCA-7.11.2004
Andreea, Bafta multa, suntem alaturi de tine!!
Sa stii ca si eu ma speriasem, am vazut vreo 3 bubite pe corp, dar neasociate cu alte simptome si nu au evoluat, asa ca sunt linistita.
Sa ne spui ce spune doctorul.Doamne ajuta!
Laurita
25+,
, Mirceahttp://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
monik16 spune:
quote:
Originally posted by andreap
Fetelor,maine merg la Matei Bals,poate reusesc sa aflu,daca am 'achizitionat' varicela si ce se poate face.Am citit ca-n primele 3 zile de la contactul cu pers.bolnava se putea oarecum interveni..da' la mine au trecut 10.Oricum,pronosticul la femeile gravide iin trim II la inceput,ca mine,e prost
...
Sa-mi tineti pumnii maine...nu voi veni la servici,deci nu am net.
Pupici
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreeasi MARIUCA-7.11.2004
Iti tinem pumnii! Sa vii cu vesti bune!
22+
Alysh spune:
Asa..........ma bucur ca ati raspuns, fetelor. Incep sa fac listutza cu cine vine si sper sa se mai adauge la lista multe fete din grupul nostru:
- Andreap
-Lorich
-Inais
-Laura
-Alysh (eu)
Acum sunt trei idei idei:
-una e sa nu ne intalnim pe 8 martie. Deci trebuie sa stabilim o alta data in principiul.
- Andreap nu vrea "La mama"..si sincer nici eu nu-l recomand, ultima data m-a cam dezamagit.
-Laurei ii place chinezescul de pe stradutza cu RT. Stii, tu ce stii Laura, e intr-adevar o bomba, dar mancarea e cea mai buna din toate restaurantele chinezesti pe care le-am incercat. Si preturile sunt ok.
Acum nu stiu daca toate gravidutele noastre agreaza mancarea chinezeasca. Cine n-a incercat, va asigur ca-i delicioasa si e pt toate gusturile.
A doua
Alina
25+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
andreap spune:
Multumesc de sustinere
..stau cam prost cu moralul.Sarcina asta parca a debutat..prost
:pastile,sinuzita,TT prost,cazatura...si acum suspiciune de varicela.Stiu ca e ineva aici ci problema asta d evaricela chiar la inceputul sarcinii(Mihaser..sper sa nu gresesc..
)...dar nu mai scrie vad,sa ma mai lamureasca.
Alysh,mie mi-e OK "la mama";numai ca-s mancacioasa si de aceea am zis sa nu-l alegi,ca ma fac de 1 tona..glumeam![]()
Ok,ne mai auzim
Pupici
REVELION 2008
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
Alysh spune:
Bafta multa Andreea maine! SA vii cu vesti bune!
Alina
25+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
gabitzam spune:
Fac acum capitol nou ca pe urma plec acasa.
Wait 2 min...
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

.Oricum,pronosticul la femeile gravide iin trim II la inceput,ca mine,e prost
...