Mamici de mai-iunie 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Alysh,eu vin...numai sa fie seara.Lucrez in zona Unirii..deci ajung usor.Nu ne duce la "La Mama",ca si asa am 10kg in plus..

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Vai Alysh ce bine suna. Chiar daca e mai indepartat, 8 martie e si o ocazie de asta de "petrecut" intre fete. Cum ziceai tu, trebuie sa vedem ce zic fetele, dar eu ma uitam la ce ai scris si visam cu ochii deschisi. E normal sa ne si gasim, doar suntem un grup aici, ne povestim tot, avem aceleasi preocupari, vrem bebici grasi si sanatosi, nu?
Ma bucur ca ai initiativa si orice se va decide... eu ma bag

Lori 22+

Mergi la inceput

Onyx, stiu ca se poate si cu anestezie, dr. ginecolog mi-a zis ca poate sa-mi faca fara adrenalina, si chiar si radiografie, daca e nevoie, dar cu shortz. Ideea e ca dr. stomatolog nu prea vrea sa se riste cu nimic, ba chiar mi-a bagat si mie in cap ideea ca orice fel de anestezie afecteaza functia hepatica si plus ca n-o sa mai simt bebe pentru o zi acolo si ca o sa ma sperii. Dar, cica daca tin neaparat imi face, cu hartie de la ginecolog.
Dar cum eu am ceva mai complicat de realizat (extractie nerv+coronitza), pana la urma am decis cu stomatologul sa-mi curete putin si sa-mi puna o plomba pana voi naste si apoi sa facem toata tarashenia. Asta daca nu ma apuca dureri sau infectii intre timp, Doamne fereste! Asta e, ce sa fac, in apararea mea, am vrut sa fac toate astea inainte de sarcina, dar am aflat ca eram deja "in sarcina".

Apropo de ce spunea Andreap... si eu tot in zona Unirii lucrez.

Lori 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Si eu cred ca e o idee buna, Alysh...cu data nu sunt prea sigura!
Pe mine al meu sotz ma cam alinta de zile din astea (si nu numai ) asa ca nu as merge pe ideea ca pe 08.03 o sa fiu 100% disponibila.
Parerea mea e ca mai bine alegem o data neutra, sa fim sigure.

E doar parerea mea. Nu , va rooog!
Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by cadina

Dragelor, in sfarsit apuc si eu sa va mai scriu!!!
Am avut o perioada super incarcata la serv de la sf anului trecut, inca si cum stau toata ziua 12 ore cu ochii in calculator si tot pe scaun... abia asteptam sa se termine programul sa ma intind nitel. Dar, vreau sa va anunt cu mandrie ca in weekendul asta, am rezistat cu rabdare si interes si am citit toate cele 4-5 capitole de la utimele mele postari...
Beblinul meu este sanatatos, foarte activ si sper din tot sufletul sa fie totul bine pana la sfarsit. La ultima eco la 25 sapt avea aproape un kilogram. A fost o zi in care am zambit de dimineata pana seara cu lacrimi in ochi, pentru in sfarsit, bebelusul meu nu mai era in urma cu greutatea, ci inainte! Am intrerupt si pregnyl, iau doar elevit si magneziu. Hi, hi, voi va faceti probleme cu kilogramele in plus. Va iau pe toate la capitolul asta: am inceput cu 60 kg la 1,62 si acum am 76 kg si burtica cam de 104 cm. Tare neplacut cu excesul de greutate, mai ales din cauza serviciului care ma mentine sedentara (fac foarte putina miscare, efectiv n-am timp). Problemele apar mai ales noaptea, cand pur si simplu mor de durere de coloana si solduri, dar cum fac un pic de miscare (adica 3-4 ture pe hol) durerea dispare, ma culc la loc si tot asa... Ca atare ma trezesc de vreo 5-8 ori pe noapte si deja cred ca sunt pregatita pentru programul cand va veni bebe mic. Mainile se umfla, dar am gasit un remedii pentru retentia de apa: mancare nesarata si ceaiul de cozi de cirese (nu este contraindicat si isi face intr-adevar efectul). Doua-trei cani sunt de ajuns. Am din cand in cand contractii dureroase care seamana foarte bine cu crampele dinainte de a merge la toaleta, dar dr m-a asigurat ca am colul inchis (nu mi-a spus ce dimensiune are, dar sper sa fie ok).

Acum o saptamana mi-am facut o gramada de nervi. Dupa ce aveam program incarcat la serv si a fost nevoie sa lucrez si sambata (chiar daca lucrez de-acasa, concentrarea, timpul si oboseala sunt cam aceleasi), au hotarat socrii sa ne faca o vizita. Ei sunt din provincie si din fericire nu ne vedem prea des. Socrul este in varsta, cu foarte mult bun simt si la locul lui. In schimb, daca aveam vreun dubiu ca soacra-mea nu ma poate suferi... acum nu mai am. Nu m-a ajutat cu nimic, nici nu a aratat vreun sentiment anume pentru mine sau bebelusul din burtica (nu zic pentru burtica mea). A fost nevoie sa le pregatesc si masa, sa-i suport toanele cand eu nu mai stiam cum sa termin o data cu sarcinile de serviciu... M-am enervat teribil ca-l incurajeaza pe barbate-miu sa bea: ca asa se bea in Moldova. La ora 10 dimineata, pusese inainte de micul dejun cam 100 ml de tuica in pahare sa bea toata lumea. Atunci am rabufnit... pai bebe va fi baietel... ce exemplu va avea el de la ei... Si se considera atat de atotstiutoare si bunica potrivita... Ei... m-am necajit cumplit. Ai mei parinti, nu mai stiu cum sa ne ajute sa ne zugravim macar dormitorul in care vom sta cu bebe, sa imi faca mici placeri de graviduta, iar ea care ma vede o de 3-4 ori pe an se poarta execrabil cu mine. Bine ca a plecat, sper sa vina din ce in ce mai rar.

Graviduta panicoasa cum sunt, azi am avut pofta de pizza, dar dupa ce am papat-o am citit pe cutie (era de la dr. Oekter) ca ar fi continut si 5% branza cu mucegai... Mi-au dat lacrimile de ciuda, eu haplea, n-am avut grija ce bag in gura. Iar acum mi-e teama de listeria, am decis sapt viitoare sa merg sa fac testul serologic.

Sa nu va plictisiti asa repede de mine, promit sa intru mai des si va pup pe toate, mi-a fost tare dor de voi: Gabi (eu am primit rezultatul de la amnio tot de la genetic lab in 12 zile desi mi-au spus ca e gata in 15 - dar am sunat la ei sa intreb, iti tin pumnii), Simonica, Laura, Simonix, Ylari (Casa de piatra si bebe sanatos!), Andreeap, Cleo (super burtica si ce forma are mamicuta), Alysh, Fecian, Raluca, Leeloo, Luminel, Getuta, Miss Parker (hi, hi, ce frumos... eu am gradul II, stiu cum este...), etc. etc. (scuze ca nu-mi vin acum in minte id-urile tuturor).

26+

Cadina,

Bine ai revenit, nici eu nu am mai citit demult si acum am vazut mesajul tau..
Ma bucur ca beblusul tau e sanatos si maaaare... al meu, la 25 sapt avea 650 gr, cum sa aiba al tau un kg???

sa stii ca am o problema asemanatoare cu socrii mei.
In prezent ne inteleegm bine, am avut noi probleme in trecut dar sper sa le fi depasit.. acum oricum nu ma mai afecteaza.

Ei ii dau alui meu sa fumeze. cand mergem la ei, il ia taica-su la tigara, ii lasa pachete de tigari pe unde apuca... pachete pe care evident, al meu sfarseste prin a le fuma.

...asta in conditiile in care el nu e fumator, a fost, dar s-a lasat.
Ma intreb daca tot ei l-au incurjat si initial sa incerce.
Ca semn de barbatie, sau ce? Barbatie inteleasa prost..
Cum sa ai un copil si sa-lincurajezi la obiceiuri nocive pentru sanatatea lui, nu am sa pricep niciodata.

Laurita 25+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

quote:
Originally posted by cadina
Bine ca a plecat, sper sa vina din ce in ce mai rar.

Graviduta panicoasa cum sunt, azi am avut pofta de pizza, dar dupa ce am papat-o am citit pe cutie (era de la dr. Oekter) ca ar fi continut si 5% branza cu mucegai... Mi-au dat lacrimile de ciuda, eu haplea, n-am avut grija ce bag in gura. Iar acum mi-e teama de listeria, am decis sapt viitoare sa merg sa fac testul serologic.

Of, dar nu-ti face probleme...chiar deloc. Chiar daca ar fi fost brana cu mucegai (nepasteurizata...desi si aia in general se pasteurizeaza cand e vorba de ce cumperi in magazin) pizza aia a trecut printr-un cupotr cu oaresce grade care au omorat orice urma de eventuala lighioana ca doar nu ai mancat pizza cruda, asa ca stai linistita ca esti in regula. Cat despre soacra...din nefericire cred ca se vor indesii vizitele, fiindca chiar daca pe tine nu te va avea probabil la suflet in veci (desi sincer iti doresc sa nu fie asa...) de copilul tau (respectiv al copilului ei) se va indragostii de cum iese din culcus. Acu' nu conteaza...ca nu-l vede pe el ci te vede pe tine... Eu am noroc sa am o soacra geniala, foarte de treaba, foarte ajutatoare, poate cateodata, foarte rar cam nitzelus insistenta, dar asta e oricum o problema rezolvata de distanta

Mersi fetelor de felicitari (nu ca as fi facut ceva sa le merit). Zicea mama ca macar acu' nu mai am probleme cu ce culori sa aleg...pai n-am avut niciodata fiindca voi incerca sa am ca si culori de baza pentru copilutza (si ar fi fost la fel si pentru copilutz) verde, galben, maro si alb Cum astea potrivesc la oricine nu am avut niciodata nici o problema.

o zi buna,

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by Alysh

Si eu parca il simt mai putin ca altadata pe bebe. In schimb nu-l mai simt atat de jos. Dar voi nu simtiti miscari in locuri diferite in acelasi timp? Eu uneori simt niste picioruse mai pe jos, aproape de ovare si in acelasi timp niste manutze sus de tot, mult deasupra buricului, in dreapta sau in stanga. Cel putin asa imi imaginez pt ca miscarile de jos sunt mai puternice si cred ca sunt piciorusele.

Fetelor...ce frumos e afara! Nu punem si noi de-o intalneala? Ca asa parca spuneam, sa treaca vremea urata. HAi sa propunem o data aproximativa, un loc aproximativ, macar sa facem planul!!

Alina 25+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Alysh,

Si eu sunt pentru intalnire...
Eu stau la Diham, asa ca zona propusa de tine mi se pare ok...
Stiu si restaurantul ala chinezesc de pe strada cu Ruby Tuesday, bombita ca aspect, dar se mananca de nu se poate... :)
Ar fi super sa mergem acolo...
acum, ca sa poata veni toate poate ar tr sa punem undeva mai devreme de 8 martie, in weekend?
Fetele, care mai veniti?

Sis, pentru tine e ok sa te deplasezi aici?

Laurita 25+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Fetelor,maine merg la Matei Bals,poate reusesc sa aflu,daca am 'achizitionat' varicela si ce se poate face.Am citit ca-n primele 3 zile de la contactul cu pers.bolnava se putea oarecum interveni..da' la mine au trecut 10.Oricum,pronosticul la femeile gravide iin trim II la inceput,ca mine,e prost...
Sa-mi tineti pumnii maine...nu voi veni la servici,deci nu am net.
Pupici

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET

Mergi la inceput

Fetelor,maine merg la Matei Bals,poate reusesc sa aflu,daca am 'achizitionat' varicela si ce se poate face.Am citit ca-n primele 3 zile de la contactul cu pers.bolnava se putea oarecum interveni..da' la mine au trecut 10.Oricum,pronosticul la femeile gravide iin trim II la inceput,ca mine,e prost...
Sa-mi tineti pumnii maine...nu voi veni la servici,deci nu am net.
Pupici

REVELION 2008

Mergi la inceput

Of, Andreutza o sa stau cu pumnii stransi pentru tine maine! Sper sa fie bine, si oricum sa consulti cat mai multe pareri posibil.
Uite de la mine si sa vii joi cu vesti bune.

Lori 22+

Mergi la inceput