Mamici de mai-iunie 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 18
simonacip spune:
Esme, felicitari pentru fetitza!
alexutza, nuuuu, stau 2 veri acasa cu puiul mic, deci cam un an jumate, dar cind ma intorc din cite stiu eu reiau totul de unde am incheiat. Adica daca-mi iau 15 zile inainte, ramin cu 9, intrucit contractul in perioada asta a fost suspendat...
David (10 nov 2004) si
Simona
26+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
SilviaPop spune:
Fetelor, sa-i ia naiba pe astia cu ziarele lor! Eu am citit in libertatea numai prostii si m-am panicat. acolo scria clar ca tragedia s-a intamplat inainte de cezariana si lasa sa se inteleaga ca totul a fost perfect pana in ultimile zile cand s-a produs nenorocirea. au dreptate vedetele cand zic ca ziarele inventeaza. parca au dezvoltat o informatie venita prin telefonul fara fir...
In fine, o sa ma duc si eu mai des la controale in ultima luna. Mai am putin si intru in trim 3
. De abia astept sa scap de stressul asta ca nu-l vad eu pe bb, nu pot sa am control asupra multor chestii.
Apropo de control, fetelor, eu am 15 kg in plus la 25 de sapt
. ma dor oasele, coloana, ma misc ca o baba, mi se umfla mainile si picioarele, bb sare pe col si chiar pe fund, sau nu stiu ce simt eu, dar simt ca la niste lovituri mai puternice tb sa preiau controlul asupra anusului si sa-l strang la loc
, cred ca lesinati de ras la explicatia asta, dar chiar asa simt. am un mare nazdravan inauntru, e maricel si ma ingrozeste gandul ca tatal lui s-a nascut cu 4,5 kg![]()
Fetelor, am si eu niste nelamuriri in legatura cu caruciorul si patutul.
1. cum ne descurcam cu caruciorul ala gen landou pe scari? presupun ca nu incape in lift. cine il tine pe bb si cine se lupta cu caruciorul? ca eu cred ca o sa fiu singura.. ma gandeam daca in primele luni as putea sa sar peste carucior si sa folosesc marsupiul sa ies in parc. reneteaza? si cand poate sta in funduletz sa iau un carucior care sa incapa in lift.
1. ce patuit e mai bun? din lemn sau ala cu cadru de aluminiu si textil? Cel din textil e si mai ieftin si nu risca sa se loveasca cand se joaca si cade. dar vad ca toata lumea se innebuneste dupa cel de lemn. care e treaba la patuturi?
va pup si ganditi pozitiv! 
http://good-times.webshots.com/photo/2601076150102946102GJSLiX
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
Alysh spune:
Si eu parca il simt mai putin ca altadata pe bebe. In schimb nu-l mai simt atat de jos. Dar voi nu simtiti miscari in locuri diferite in acelasi timp? Eu uneori simt niste picioruse mai pe jos, aproape de ovare si in acelasi timp niste manutze sus de tot, mult deasupra buricului, in dreapta sau in stanga. Cel putin asa imi imaginez pt ca miscarile de jos sunt mai puternice si cred ca sunt piciorusele.
Fetelor...ce frumos e afara! Nu punem si noi de-o intalneala? Ca asa parca spuneam, sa treaca vremea urata. HAi sa propunem o data aproximativa, un loc aproximativ, macar sa facem planul!!
Alina
25+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Lorich spune:
Silvia, ti-am vazut pozisoara. Nu stiu unde ai pus alea 15 kg, mie-mi pari tare zvelta.
Cat despre problemele ridicate, abia astept si eu raspunsuri la ele; ce faci cu carutul pe scari, singurica si fara lift? Si patutul - cred ca ambele tipuri au avantaje si dezavantaje: ala cu textil e foarte safe, dar am inteles ca nu prea are puiul cum sa se ridice, cand va vrea, cel din lemn nu-i asa de safe cu barele alea, am auzit povesti de groaza aici pe forum. Dar bine ca mai este timp de cantarit si analizat.
Lori
22+
alexuta75 spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Esme, felicitari pentru fetitza!
alexutza, nuuuu, stau 2 veri acasa cu puiul mic, deci cam un an jumate, dar cind ma intorc din cite stiu eu reiau totul de unde am incheiat. Adica daca-mi iau 15 zile inainte, ramin cu 9, intrucit contractul in perioada asta a fost suspendat...
David (10 nov 2004) si
Simona26+
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Eu sunt bugetara si m-am interesat la personal, si mi s-a explicat ca acum am dreptul la tot concediul, chiar daca nasc in mai, adica la 21 zile, insa legea prevede ca atunci cand ma intors la serv, fie dupa 1 an sau 2, sa mi se dea concediu de odihna proportional cu per efectiv lucrata. Asa ca mai bine sa ne mai interesam, ca eu una nu vreau sa pierd nicio zi de concediu, ca este dreptul meu pana la urma.
Iar despre zilele libere, si eu am avut nevoie cu Alexia ca se mai imbolnavea, dar pana a implinit 3 ani am putut sa-mi iau concediu medical pt copil, asa prevede legea, si m-am descurcat
andreap spune:
Silvia,eu cred ca oricat de multe controale ai face,numai D-zeu te poate feri de o nenorocire..am si eu o cunsotinta acreia i-a murit BBlusul in burtica cam cu 2 sapt.inainte sa-l nasca,tot din cauza cordonului infasurat..Referitor la patut/carut..ce sa-ti zic?Doar parerea mea:eu am avut patut cu cadru metalic si panza..super bun,nu s-a lovit,nu i-au ramas manutele prinse pe acolo....e ca si nou dupa 2 ani si 1/2 de folosit zilnic.Si nici macar nu a fost scump,un Baby care.Cat despre carut..mi-am spus parerea mea(subiectiva probabil
) despre landouri:greoaie,incomode si inutile dupa 4-5 luni
.mai ales ca-i nastem vara....Ptr.cine vrea insa,o solutie ar fi sa lase landoul in masina.Eu am avut Graco 0-36 luni la Mariuca,5 pozitii de regalre spatar,super trainic.De exemplu Mariuca de pe la 4 luni nu mai statea culcata DELOC,a trenbuit sa-i ridic o treapta la carut,altfel urla...Deci in landou oricum nu ar mai fi stat..Acum decizia e a fiecaruia..cat despre kg..eu am 19 sapt si 10 in plus..am deja 65kg la 1.67..asa ca,balean scrie pe mine![]()
Esme,felicitari ptr.fetita!sarcina uosara in continuare
Pupici si inspiratie la cumparaturi.
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
Lorich spune:
Alysh ce buna idee... daca n-ar avea unii n-ar avea de mers la dentist, la killareala pe viu.![]()
Oricum tare dragut ar fi un plan din asta!
Lori
22+
emycor spune:
ciao fetele!
am fost la eco si l-am vazut pe BB. A zis medicul ca e mareeeee pt varsta lui, dar asta e ok....deocamdata :)
In rest e bine si se dezvolta normal. Placenta s-a ridicat deci nu mai e jos inserata si bb este deja intors cu caputul in jos.
.......si e tot baiat!!!!
Va pupam
emycor
23+
Alysh spune:
quote:
Originally posted by Lorich
Alysh ce buna idee... daca n-ar avea unii n-ar avea de mers la dentist, la killareala pe viu.
Oricum tare dragut ar fi un plan din asta!
Lori22+
Mersi Lori. Ma gandeam initial sa ne intalnim pe 8 martie ca e si ziua femeii, a mamei si ar fi super! Dar poate ne vedem mai devreme, nu stiu, sa vedem ce spun fetele, astept un feed-back de la voi toate. Eu ma pot ocupa de o rezervare la unul din restaurantele din zona mea daca vreti, adica Bd Decebal- Piata Alba iulia sau la o cafenea, cum vreti. Am aici restaurant chinezesc fffffffff bune, am La mama, am Ruby Tuesday, am restaurant Decebal, am restaurant grecesc, el Greco, am si unul italienesc Tratoria, parca. Si multe cafenele super dragute.
Asa ca astept raspuns, mai ales pt 8 martie trebuie sa facem rezervare din timp.
Asta e propunerea mea, bineinteles astept si celelalte propuneri.
Alina
25+
Vladhttp://bd.lilypie.com/hduvp3.png
onyxg1998 spune:
Silvia, nici eu nu te vad unde ai pus 15 kg, nu se vede deloc, si burtica este mititica, nu-ti face probleme.
LORICH, de ce trebuie pe viu? Uite eu am fost la dentist si mi-a facut anestezie, mai lejera este drept, nu mi-a mai amortit toata partea si nici limba, doar sus la locul respectiv si in 2 ore mi-a trecut anestezia. Am intrebat doctora daca este nevoie de anestezie si daca are voie sa-mi faca, si mi-a zis ca nu-i nici o problema la cat de mare este sarcina, si ca oricum imi face o injectie mai slabuta. N-am simtit nimic, bine, nici nu era profunda problema, dar macar n-am simtit durere si nimic. Intreaba si tu doctora ce anestezie iti poate face.
Felicitari pentru eco fetelor.
Noi mai avem pana pe 12 martie.
Pupik de la Onyx si Vlad
27+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James