Mamici de iulie-august 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

jjovana, eu beau de obicei lapte din comert, dar cnad ma duc la ai mei beau si de la vaca, pentru ca mama nu cumpara decat de la cineva de incredere. Eu zic ca daca l-ai fiert nu sunt probleme; gandeste-te ca mai demult cand lumea bea mai mult lapte proaspat, nu din comert, nu erau probleme , asa ca hai sa nu ne panicam prea tare din orice.

Lori, si mie mi s-a pus carcel in picior azi-noapte ; foarte nasoi carceii astia! Sotul nu stia cum sa ma ajute iar eu nu eram in stare sa-i explic unde anume e carcelul, nu puteam decat sa ma tavalesc de durere... Zici ca e din cauza lipsei de calciu?

Didi 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Didi, Lori, nu cred ca acesti carcei sunt din cauza lipsei de Ca. Eu am citit ca sunt normali in sarcina. Totusi m-am plans si la doctor luni, si am intrebat daca nu trebuie sa iau Ca si a zis ca nu deocamdata. Ca mananc destule lactate.

_
Vicky 18+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Eu intreb, eu raspund .
In legatura cu carceii, cica:
-"ajuta sa ridici piciorul la 45 de grade si sa tragi varful spre tine si sa scoti calcaiul".
-"carceii se datoreaza in general lipsei de magneziu, dar pot sa apara si in lipsa de calciu sau in cazul modificarii altor ioni din sange..."
-" trec repede daca te ridici in picioare si mergi putin"
-"am mai observat ca apar mai ales cand am picioarele reci, iar la caldura dispar. Am si inceput sa incalzesc camera la 21 grade."
-"iti apar carcei daca te intinzi, deoarece iti intanzi drept picioarele si degetele(orizontal).Nu iti apar daca iti tii degetele in sus si talpile vertical".

Explicatiile sunt gasite pe alte forumuri, in cadrul unor discutii despre celebrul "carcel".

Concluzie: o sa ma intind tinand talpa la 90 de grade si nu cu varfurile intinse, sa vedem ce o sa iasa .

Caprioara 16+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Neata fete - ma bucur ca v-au placut hainutele - ati vazut ce burtoi am? Sper ca azi sa ajunga si coletul nr 2, unde mai sunt hainute de copilas
Nici eu nu am nici un chef de munca, desi am la treaba de mor.... Suntem in evaluari anuale si mai am de facut vreo 25 de fise, plus discutiile aferente cu omuletii, si asta pana marti

Caprioara - sigur, voi suna la ei. oricum, trebuie sa aflu si cat costa
Tecky - se pare ca si eu voi ajunge tot la Elias pana la urma, dar la vara Pana atunci imi petrec timpul pe la cabinetele private ale respectivilor Din pacate, stau foarte prost cu timpul si nu imi permit sa ma tot invoiesc de la serviciu ca sa stau pe la spital... Dar, ca idee... poate vom fi coelge de salon pe la maternitate
Madi - oooo, ati ramas fara mot? Cum a decurs alegerea obiectelor de pe tava? Sa va traiasa motatul si sa fiti fericiti!
Decorare - noi nu ne-am omorat cu decorarea camerei copiilor. 1 Pentru ca e spatiu foarte mic. 2. Pentru ca la noi preturile materialelor sunt aberante, asta daca gasesti ceva dragut. 3. Pentru ca un mester te usuca de bani de parca ar trebui sa castige cat un director de top management 4. nu aveam timp sa facem singuri. 5. M-am gandit cu groaza la redecorarea camerei dupa schimbarea gusturilor copilului.
Asa ca i-am luat Elizei o mobila normala, cu pat normal si sifonier normal, simple, de la Mobexpert, si i-am mai lipit niste chestii pe pereti ( Alba ca Zapada, pitici, un Donald....) si pe tavan (stele, luna,... fosforescente), si cam atat.
Ma intorc la fisele mele....


Anca 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

DA, asa imi zicea si al meu azi-noapte dar eu nu puteam sa compilez nimic decat acea mare durere, pana la urma l-am ascultat si am scapat de carcel.
Fetelor daca noi ne cramponam de la un carcel, nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie in momentele critice si unice cand vom naste

Lori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata fetelor!La mine e dimineata pana pe pa 2,daca altceva mai bun nu am de facut ,dorm.
MADA...am vazut poze ,fffff.frumoase.Sunteti o familie f.reusita.Si camera e super!Am vazut ca te pricepi ,nu imi dai si mie o idee cu cu culorii sa vopsesc pe cea a baietelului meu?Acum e totul vopsit in alb.
Am vazut si eu dansul Laurei e super,m a binedispus si bb a dat din picioare
DANA...imi pare rau ca esti tristaSper ca totul se va rezolva cu bine.Si mai sunt si hormonii ,suntem mai sensibile in aceasta perioada.
Asculta si tu dansul Laurei sunt sigura ca o sa te faca sa zambesti.Super pozele!
ELLA18+

www.flickr.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, iata ce articol e pe hotnews:

"Gripa se extinde: multe spitale din tara au intrat in carantina
de D.M. HotNews.ro
Vineri, 25 ianuarie 2008, 8:42 Actualitate | Esen#355;ial


Dupa ce Bulgaria si Ungaria se confrunta cu epidemii extinse de gripa, numarul imbolnavirilor a inceput sa creasca si in Romania. Institul Cantacuzino anunta ca cele mai multe cazuri se inregistreaza in Capitala, unde ieri au fost confirmate 18 imbolnaviri.

Alte cazuri au fost confirmate in Iasi, Buzau, Constanta, Brasov si Sibiu. Medicii spun ca orice caz care va semana cu gripa va fi tratat cu maxima atentie, pacientul va fi spitalizat si va primi tratament intensiv.

Multe spitale din tara au decis sa intre in carantina, de teama izbucnirii unor epidemii. Medicii recomanda populatiei sa evite aglomeratia si sa nu vina in contact cu persoanele bolnave. Potrivit Realitatea TV, virusul izolat de catre specialisti este de tip AH1N1."

Deci, atentie!

Caprioara 16+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Caprioara, multumesc pentru informatiile despre carcei , o sa incerc si eu sa ma intind cu talpile la 90 de grade sa vad daca functioneaza. Mie mi se mai puneau astfel de carcei si inainte de sarcina, dar intr-adevar cred ca am o predispozitie mai mare acum, ca mi s-a intamplat de 2 ori in ultimul timp, de cand sunt insarcinata.

Didi 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Boticelina mie doctorul care supravegheaza sarcina (Dr. Doru Campean de la Municipal) mi-a dat un formular A4 catre I.O.M.C. cu cateva date despre mine (+ o copie a echografiei) in urma caruia am facut gratuit testul. M-am bucurat caci are un pret maricel pentru salariile noastre (cel putin al meu). Multa bafta!

Flory mami de Alex si 17+

bebe 2
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Biribu, s-a facut bine aia mica? Offf, stiu cum este, si Adrian a racit de vreo 3 ori pana acum si tare rau este, o data a fost mai rau, a facut bronsita, si colac peste pupaza a mai facut si diaree, nu mai manca nimic, nimic, ce ne-am mai chinuit atunci, dar a trecut!!!!


Anka, motul il luam maine, hai ca de cand tot va zic de mot v-am zapacit!!!! POate cand o sa ma mai mult timp o sa pun si poze ca sa vedeti ce pleata are baiatul meu, rocker il face mama, si asa cand era la mami in burtica a ascultat numai rock, in fine, pe vremea aia ascultam numai Nightwish....

Caprioara, de cand tot ma cacai sa pun poze si eu dar nu prea am avut timp...promit ca o sa fac asta in curand....

Carcei- eu nu am avut nici la sarcina trecuta si sper ca nici acum sa nu am ca-mi inchipui cat este de dureros un carcel din asta.... asa auzisem si eu ca din cauza lipsei de calciu apar.... Stiti ce mi-a zis mie endocrinoloaga? Ca cica in sarcina nu se ia calciu fiindca provoaca contractii, cica sa beau mult lapte.... Si eu tot din comert beau.... Pai eu cam am lipsa de calciu si imi amintesc ca sarcina trecuta am luat in ultimul trimestru si nu am avut nicio contractie.....


15+ si Adrian (20.01.2007)

Mergi la inceput