Mamici de iulie-august 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 19
monalac spune:
am avut ore de la 8,am ajuns acasa la 16 si am incercat sa dorm putin,dar n a fost chip,am atipit 10 minute si m am trezit cu o crunta durere de cap...asta pt ca se uita cris la //veronica//si tot punea intrebari...
MADA,imi pare rau ca ai intelesc gresit,eu nu ziceam de fata ta,eu citisem ca baietelul prietenei e bolnav si ei,desi stiu asta,au zis ca vin la voi...ma rog,poate nu te ai exprimat tu bine sau poate nu am citit eu cu atentie...ii doresc arianei multa sanatate si refacere grabnica!
CAPRIOARA,multa sanatate!
BUJO,ce vis frumos!sa dea dumnezeu sa ti se indeplineasca!
ANKA,bafta la analize!iti tinem pumnii!
LORI,bafta si tie la eco!
BOTI,e frumos numele nancy.daca tie iti place,asta e tot ce conteaza.
DANA,ce mai faci?
pup toate gravidutele.nu mai scriu acum ca ma doare capul ingrozitor.
19+ cu bebe codrin
Mami de
Cris
Poze Cris
alina25 spune:
Salutare gravidute,
Eu va citesc ereu dar cu scrisul mai putin ce e drept nu prea am timp ca imi ocupa prichindelul tot timpul.
Am fost la eco la Iosup si am tot baietel ,deci ajung la o echipa de fotbal,ne doream o fetita dar...sanatos sa fie acum.
A facut cineva tripul test la Genetic Lab din natiunile unite?
Eu nu stiu unde este si daca ati avea un numar de telefon pentru programare.
Pupici
14+ mami de
Darius Andrei
anaxena spune:
pt ca aseara aveam faimoasa greutate de 56 kg..de sapt asta sunt la regim de austeritate:ciorbita si salate si laptic..atat
acum beau lapticul de La Dorna imbogatit cu calciu si D3...am citit ca este foarte bun in sarcina
eu citesc mereu,sunt o enciclopedie..aaa si azi nu am fumat nicio tigara..deci sunt pe drumul cel bun..adiq ma las din nou si sper ca definitiv
Ana-Maria
19+
am o
MARIA!!!AMR 21sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
SunSmile spune:
Buna seara scumpele,
Violeta multa sanatate iti doresc! Ce ciudat cu vascularizarea asa puternica a fetzei...
Violeta29 si tie iti doresc sanatate multa!
Boti mie mi se pare un nume foarte suav Nancy!
Mada sanatate pt Ari!
Lori stai linistita ca o sa-l simti si tu pe Davidutul tau! Frumoasa iesire de weekend ati avut! Bravo!
Caprioara sa ai grija cu cei raciti din jurul tau, mai ales daca ai avut simptome! Nasul infundat e specific sarcinii...multe "suferim" din cauza asta!
Boti ce faaain, cum gasesti tu melodiile cele mai potrivite! Eu n-am depresie, nici de la vreme, nici de la mega renovare ce bate la usha, nici de la faptul ca va trebui sa stam in alta casa pana e gata aici...nici de nimic altceva! Dar muzica buna o apreciez tare!
Ruxandra ma bucur ca te simti mai bine! Lasa, tu scrie cand poti, chiar daca ti se pare ametzitor ritmul nostru! Succes la echo!
Ana ma complexez cand vad burtik ta!Foarte simpatica, sa-ti traiasca!:)Tu cred ca exagerezi cu mancarea..nu poti sa te rezumi doar la ciorba, lapte si salata! Hai, te rog eu, gandeste-te ca esti o mamica realmente frumoasa. Si trebuie sa fii si sanatoasa!
Bujorel mic si cu fatza de bebe, sa-ti traiasca sotul si sa fiti la fel de fericiti! Foarte draguti sunteti!
Mona si nu poti lua nimic pt durerea de cap?
Monica eu stiu tot de tantum verde sau homeogene9. Poate te lamureste Vicky! Multa sanatate!
Alina eu am facut TT-ul la Genetic Lab de pe Natiunile Unite. Un nr de telefon la care poti suna direct acolo este : 0747.225.341. Depinde din ce directie si cu ce vrei sa ajungi acolo...spune-mi si iti explic!
Luuungi mesaje mai scriu, cred ca o sa ma dati afara. Dar mai intai cred ca-mi dau eu una peste ochi, pt ca am scapat o ditai lingura de inghetata peste tastatura. Si arata laptopul meu lipicioooos. Trebuie sa-l shterg cu produse dedicate...inghetata nu-i prieshte!![]()
Ahhh, si fac paste, ca m-ati innebunit complet si definitiv cu atatea retzete!
Am vazut acum vreo 2 zile un schimb de ID-uri, dar am uitat sa scriu atunci..daca "ma vreti", sunt loryx_love . (colegii de facultate sunt vinovatzii
)
Va pup...revin
18+
monalac spune:
ALINA,felicitari pt baietel!si eu tot 2 baieti o sa am,dar asta e,o sa ne iubeasca nurorile!![]()
ANAXENA,dar ce greutate faimoasa!iti dai seama!!esti obeza!eu pot sa ma laud ca am luat 4 kg si sunt o silfida,am 88 kg!!!!!!!!!!!
19+ cu bebe codrin
Mami de
Cris
Poze Cris
ankalaura spune:
Aoleu ce suparata sunt! Bai, va zisesem ca mi-am comandat niste pantaloni de la Quelle, 3 perechi, acu' 2 sapt. Ce naiba m-a apucat si de mi-a trebuit????? Au ajuns azi. Mai oameni buni, NISTE CARPE!!!bai, da' nu stiu de ce ma mir, ca de-ai asi renuntasem la a mai comanda la Quelle, ca mereu am primit niste carpe - cu exceptia unui set de picnic si a unor valize! Alea sunt misto!
Stai ca le caut acuma, poate vi le arat.
In intentie, am avut sa imi iau un pantalon de gimnastica si doi de serviciu, v-am zis ca la mine e cu business si nu pot sa stau numa' in blugi...
Toate cele 3 perechi, aceeasi marime.
Vin azi.
Aia de gimnastica, bleumarin, mari cat casa nene! Ziceai ca sunt masura 52 nu 40!!!
Ailalti "de business" - unu bej, o carpa, zau ca pantalonii mei de pijama sunt mai eleganti!!!!!! Unu negru, o sa imi vina in luna a noua!!! Ma rog, asta negru sa zic ca ar merge dar pentru mai tarziu, si asa.... daca inchizi putin ochii.
Cu aia bej nu poti sa mergi la servici!!!!
Ca aia bleumarin are barbatu-miu o pijama, da' nu pot sa ii tin pentru el ca el e slab si n-are burta cum au pantalonii!
M-a certat hazbandu! Ca ce mi-a venit, ca el nici nu a stiut ca imi comand, ca imi zicea le sa ma potolesc, ca el mi-a zis sa nu imi mai iau de la noi, asa ca fetelor, am decis astfel:
- aia bej ii tin de gimnastica, ca... ar merge, daca nu te uiti prea de aproape. Na, la gimnastica nu ma doresc eleganta!
- ailalti doi ... via inapoi la Quelle!
Si gata, m-am lecuit cu Quelle!
Aveti cuvantul meu ca seamana cu pantalonii aia la kil din cosurile de la second, de se vand cu 10 lei, ori cu aia din amgazinele de 10 lei!!!
Feri-m-ar de astfel de idei! Ma, si nu mi-am luat eu pantaloni de pe Redoute cand erau cu 8 euro, am dat pe nenorocirile astea 2 milioane si ceva toate 3, vreo 700 si ceva bucata, ca mi-am zis ca e mai ieftin ca Rococo.... Ei, na, sa ma lecuiesc! Phuuu ce nervi am!!!Ma duc sa ii caut si sper ca n-ati facut prostia sa va luati!
Anca
17+ 
anaxena spune:
ce conteaza de la cat a inceput fiecare eu am 6kg cu plussi nu mananc muult,mananc spre deosebire de inainte de sarcina cand nu mancam cu zilele pt ca pur si simplu nu-mi era foame..dar dc deja am pus 6kg,oare unde ma indrept?
Ana-Maria
19+
am o
MARIA!!!AMR 21sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
ankalaura spune:
Na ca i-am gasit, dar nu ma lasa sa dau link.
Dar va rog eu mult, cautati pe www.quelle.com.ro codurile urmatoare:
Pantalon gimnastica bleumarin AO0788668 > Vedeti cum pare de "plin" materialul?? Ei bine, carpa mai ordinara nu ati vazut. Poti strecura ceaiul prin ei, asa sunt de subtiri!!!
Pantalon bej AO0028174 > observati tipa ce poantofi are!!! Mai nene! Nu se poate asa ceva!!! Astia sunt fix ca un pantalon de pijama sau de casa, da' o sa ma duc cu ei la gimnastica...
Pantalonul mega elegant in poza!!! AO0186048 > ...
anaxena spune:
si acum o problema care deja mi se pare seriosa:
in parte inferioara a abdomenului am nishte dureri groaznice,ca si cum ash avea febra musculara acuta...ma doare cand ma ridic,cand urc scarile,cand ma pun in pat,cand schimb pozitia de pe-o parte pe alta...este groaznic,am zis ca trece,dar deja e insuportabil...parca sunt o baba
iete ca s-a trezit si musafirul...cam tarziu pt ea
ideea este ca nu pot folosi aceshti muschi..deoarece dc ii incordez cat de putzin ma doare de fac pipi pe mine
pareri!!!
Ana-Maria
19+
am o
MARIA!!!AMR 21sapt
proiectul bebe pink
anaxena spune:
ankalaura imi pare rau pt ce-ai patzit si-ti intzeleg nervii..eu de la quelle n-am comandat decat o perna de gravide pt dormit ca eu sunt obishnuita sa dorm pe burta si am zis ca asta poate ma ajuta...revino-ti si trimite-le inapoi
Ana-Maria
19+
am o
MARIA!!!AMR 21sapt
proiectul bebe pink