Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Luy,uite ca eu chiar ma pregateam sa va intreb de sucul de mandarine.Mie mi-a spus pediatra sa-i dau 5 ml de suc de mandarine.Si eu chiar i-am dat ieri,i-a placut foarte mult.Asta pt ca eu m-am plans ca bebe e constipat si se chinuie tare cand face kaki,Ce e drept,dupa suculet bebe a facut de doua ori si azi dimineata a facut iar fara sa-l mai stressez eu cu supozitor sau termometru.Oare sa continui cu mandarinele sau sa fac o zi pauza?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

'neata!
La multi ani tuturor!
Luy, mie mi-a zis Culcer clar: NIMIC pana la 6 luni, ca n-are sens.
Iar dupa ce am citit despre morcovii cu nitriti.....pardon scuzati.
ia uite aici:

http://www.wholesomebabyfood.com/solids2.htm

marunzika, m-ai prins! da, am trimis si eu doua poze la concursul de poze 2007 :)
concursul asta:

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1292

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

fetelor va multumim pentru urarile de LA MULTI ANI!!! AZI FACEM 4 LUNITE!!!

laurici am citit ce a scris ca ti-a recoamnadat dr ta...sa treci pe nan 2. eu nu as face asta pentru nimic in lumea. indiferent de greutatea copilului. daca producatorii au prevazut ca se incepe cu nan 2 de la 6 luni, stiu ei de ce, ce compozitie in plus au introdus pentru aceasta etapa.

noi suntem bine. am inceput sa mancam bine, ca inainte.

rodica ce mult mananca papanasul tau!!! 210 ml la o masa?! super!!! noi mancam variat...cand 180 ml, cand 150, cand 200 ml, eu sunt multumita cum arata, de starea lui si nu ma grabesc cu diversificarea....cred ca peste 2-3 saptamani o sa incepem si noi usurel.

multa sanatate bolnaviorilor...ma cheama edy la laptic si revin.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna ziua fetelor!LA mine e mai greu cu scrisul...Sunt in reamenajari si e toata casa intoarsa pe dos. Am reusit sa scap de socrosenie;pana acum am sta cu ea,brrrrr, imposibila si nesuferita fumeie. Am reusit sa-i cumparam un ap cu 2 camere si acum o deportam, asa ca nu prea reusesc zilele astea sa scriu prea mult. Vreau sa spun si eu La multi ani bebicilor care implinesc azi un numar de lunite, creasca mari frumosi, sanatosi si papaciosi.
Fetelor am si eu o problema care ma chinuie rau de tot. Banuiesc ca printesa mea a facut dermatita atopica, din cate am citit pe net, asa pare. I-au aparut pe obrajori niste bubite care sunt aspre la pipait si tare inestetice. Am fost la med de familie si la med pediatru, nici unul nici altul nu mi-au zis ca ar dermatita atopica , dar dupa manifestari eu zic ca asta e. Am incercat cu bephanten, cu unguent de galbene si cu un unguent "dermezone", dar nu am dat-o decat 3 zile pentru ca e pe baza de cortizon si am inteles ca aceste produse nu sunt indicate la bebelusi. Sunt disperata, ea avea o pielica atat de fina, imi vine sa urlu cand ii vad bubitele alea pe obrajori. Voi v-ati confruntat cu problema asta? Poate ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi. Am tot citit pe net despre DA, si am inteles ca e tare pacatoasa si se vindeca f greu.
O sa incerc sa merg si la un dermatolog , dar in Braila nu am cunostinta de un dermatolog bun...
Pleeeese, ajutati-ma.
Pupici

Mergi la inceput

Eu m-am cam saturat de pediatrii astia nu mai stiu ce sa mai cred.Eu nu intentionez sa-i bag diversificare pana la 6 luni dar daca ii dau sucul asta de mandarine in cantitate mica ii strica ?Nu stiu ce sa mai cred vad ca suntem toate confuze

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna dimineata si de la noi.

Noi ne mobilizam cam greu, ca suntem cam "accidentati".

In primul rand sarbatoritilor de astazi, ca sunt multi si toti dulci. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi, sa va bucurati parintii.

La noi situatia e cam asa: Vlad n-a mai facut febra, dar mai are muci, destul de consistenti si ii ies si dintii de jos. Cred ca intr-o saptamana maxim suntem iepurash. Miruna inca tuseste, dar nu asta e problema acum, se pare ca ne-am captusit cu o infectie urinara. Ne lamurim luni cand iese urocultura. Pana atunci bai de sezut si ceaiuri. Si cum cei din urma vor fi cei dintai, am reusit sa ma captusesc si eu cu raceala, am luat-o de la copii. Dar trece!

Sabina, si la noi diversificarea este subiect tabu pana la 6 luni. Abia peste trei saptamani discutam ce si cum, ca sa imi dea "instructiunile". Cum e Sofia? Sper ca e mai bine.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ii strica!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Offfff,bine,am inteles.Acum sa mai intreb ceva.Saptamana trecuta a fost la noi in vizita o fetita care e cu 10 zile mai mica decat Vladut al meu.Mamica ei o ridica de manute si ea tinea capusorul drept,aproape se ridica singura.Bebe al meu nu reuseste.Am incercat doar o data ca nu vreau sa-l fortez dar am vrut sa va intreb daca voi ati incercat.Tin sa precizez ca tine foarte bine capusorul cand e in brate sau e pe burta.vA PUP

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Magda multumesc.

Si acuuuum

Maria Teodora de mami Luy,
Stefan de mami Sim,
Maria de mami Tomasa,
Maria Diana de mami Tzuk,
Eduard Stefan de mami Bumbita ,
[blue]Robert de mami Laurici,
Eliana de mami Mihastroescu[/red]!!!!!

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

quote:
Originally posted by veroboroda

Buna ziua fetelor!LA mine e mai greu cu scrisul...Sunt in reamenajari si e toata casa intoarsa pe dos. Am reusit sa scap de socrosenie;pana acum am sta cu ea,brrrrr, imposibila si nesuferita fumeie. Am reusit sa-i cumparam un ap cu 2 camere si acum o deportam, asa ca nu prea reusesc zilele astea sa scriu prea mult. Vreau sa spun si eu La multi ani bebicilor care implinesc azi un numar de lunite, creasca mari frumosi, sanatosi si papaciosi.
Fetelor am si eu o problema care ma chinuie rau de tot. Banuiesc ca printesa mea a facut dermatita atopica, din cate am citit pe net, asa pare. I-au aparut pe obrajori niste bubite care sunt aspre la pipait si tare inestetice. Am fost la med de familie si la med pediatru, nici unul nici altul nu mi-au zis ca ar dermatita atopica , dar dupa manifestari eu zic ca asta e. Am incercat cu bephanten, cu unguent de galbene si cu un unguent "dermezone", dar nu am dat-o decat 3 zile pentru ca e pe baza de cortizon si am inteles ca aceste produse nu sunt indicate la bebelusi. Sunt disperata, ea avea o pielica atat de fina, imi vine sa urlu cand ii vad bubitele alea pe obrajori. Voi v-ati confruntat cu problema asta? Poate ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi. Am tot citit pe net despre DA, si am inteles ca e tare pacatoasa si se vindeca f greu.
O sa incerc sa merg si la un dermatolog , dar in Braila nu am cunostinta de un dermatolog bun...
Pleeeese, ajutati-ma.
Pupici

quote:

SI FETITA MEA A AVUT DAR AM DAT-O CU FLUOCINOLON SI I-AU DISPARUT:

mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/

Mergi la inceput