Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by Sabina

maria, esti de coma
hai sa-ti zic atunci:
NU imbatranim, pt ca suntem de-o varsta cu pruncii nostri! Imbatranesc numa aia prea egoisti ca sa-si doreasca urmasi, prea cupati cu propriile lor orgolii...
Mamicile sunt cele mai frumoase si tinere pt copiii lor!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

pai asa da mai draguta ,asa da ,acum pot sa ma bag la nani ,deja incepusem sa ma gandesc cu o sa arat la nunta la fimea ,ca la fimiu nu ma vait ,o sa fiu o soacra tanara
va pup ,ma bag la nani ca maine dimineata la 8intru la servici ,va las cafeluta calda .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

sim...prezent...fara absente...desi pe schimbul 3,dar apar si eu...

Teodora...ma bucur ca esti mai bine..de cand astept o veste, sa stiu cum esti...foarte biine ca pleci la mami sa se ocupe o vreme de Mihnutu...sa-ti incarci bateriile...conteaza si ca schimbi anturajul...si eu plec maine la tara...tare bine prinde cate o iesire...cat de mica..

Gabi...felicitari pt cadou...uite o pentru initiativa sotului.

Mariaaaaaaaa...cand trimiti o prajiturica si la , un kg in plus sau in minus nu se simte...

Roxana...concediu placut...hai ca eu ti-am mai urat odata...off neuronu asta

mai gagici...mai mananca vre-un grasan 8 portii de lapte praf la o masa? deci 250-260 ml...al meu nu se mai satura cu 7...urla pana ii mai dau...

Noapte buna mamici si bebici

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Am mancat si eu zacusca ca mi-ati facut pofta zilele trecute, dar micuta mea a protestat binenteles, deci revin la meniul meu ce sa fac.Va spuneam ca m-am tuns singura de nervi ca imi cade parul, eeeee atunci arata bineeeee sa ma vedeti acum ca iar am taiat din el cred ca am innebunit de tot ma simt cand m-o vedea sotul o sa aiba un socCred ca o sa ajung ca Stefan dar mie nu cred sa-mi stea asa bineMaria partea cu perioada de proba e valabila la baieti, nu? La fete in nici un caz ele dupa nunta.Ma bag si eu la somnic, noapte buna si vise placute!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

buna dimineata mamici si bebici .
pentru mamici avem ,ceai ,lapte ,la alegere.
Ma pregatesc sa plec la scarbici ,asa ca fetelor sa aveti o zi excelenta cu bebei cumintei .

Mergi la inceput

NANA ii urez lui ANDREI multa sanatate ,fericire si noroc.
LA MULTI ANI PUIUT MIC .

Mergi la inceput

mai avem puiuti mici de sarbatorit:
MAIA IULIA de sheherezada -6 lunite
TEODORA de irina c
ANDRA MARIA de alina clau
VERA HELENA dE misuta
ANDRA MARIA de nikol 31
LUCA MIHAI de mada28
VLAD DOMINIC de moldoveanca
RAZVAN DIMITRIE de bee
ANDREI STEFAN de nana

sa cresteti mari ,frumosi si sanatosi .

Mergi la inceput

ROXANA iti urez succes la examenul de astazi si distractie placuta la munte .O sa ne fie dor de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Buna dimineata,
Multumesc Maria de cafea..tare buna a fost

Noi ne pregatim sa plecam la medic sa facem vaccinul, sa ne tineti pumnii...:-( revin cu vesti
Am emotii pentru ca este putin cu nasucul infundat ca am fost ieri afara o ora si a dormit in carut...sa vedem daca-l facem sau nu..

la multi ani sarbatoritilor de la mic la mare

Roxana succes la examen si vreme frumoasa la munte si relaxare totala. Sa te dai o tura cu schiurile si pt. mine..asa ca ai 2 ture in plus...pt mine si Cecilia:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza si de la noi. aseara am adormit eu inaintea lui stefan!
la multi ani si multa sananate sarbatoritilor de azi!
rox - bafta la examen si distractie mare la munte!sper ca piticii sa fie bine!
maria - multumim de cafelutza.
pupci tuturor. azi nu mai pot intra. plec la soacra-mea.ne "vedem" diseara.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!

Noi tot pe fuga,toata sapt am muncit la prajiturele, tortulete ptr ziua baietoiului cel mare...ca de vine toata clasa si in plus alti prieteni.

Rox sanatate puilor si distractie placuta.

Tomitza ...o prietena de aici si ea a patimit cu primul baiat la fel,dar sa sti ca in timp dispare.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput