Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 16
mihailescu teodora spune:
Ce sa va zic ,dragele mele mamici?Fusei pe muchie de cutit rau de tot!
M-a palit depresia postpartum cind nimeni nu mai spera ,nici macar eu!Daca aparea in primele 14 zile de la nastere,ar fi fost mult mai usoara,se rezolva cu psihoterapie,in cazul meu diagnosticul a fost de ,,severa'',care din pacate a necesitat tratament medicamentos.
In consecintza,Mihnutzu' e deja pe formula ca nu puteam lua medic si sa alaptez in continuare,pare multumit momentan,papa Humana 1!
Io am fost intr-un hau imens psihic vorbind,norocul meu ca-si face trat efectul ff bine si deja fac salturi spectaculoase spre vindecare!
Din pacate dorm ff mult de la pastilute si nu pot avea grija corespunzator de Mihnea,asa ca plecam o perioada la Ploiesti la mami sa ne ajute ea!
Imi motivez de acum absentele,sa aduc si scutire?
Maria,io mi-s cuscra de cuvant!Doar sa ramana fi'ta la fel de cocheta,ca Mihnea e invatat cu ma'sa aranjata
Lasand gluma la o parte,fetelor,la cea mai mica tulburare de atitudine si comportament,nu stati sa asteptati,sunt tare pacatoase dezechilibrele astea hormonale postpartum.Din cite observati,la mine au aparut la 3 luni si 5 zile dupa ce-am nascut.Brusc,sever,la intensitate maxima!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
gabitz78 spune:
teo - si bine ca te simti ok acum...refacere rapida!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
bikmaria spune:
teodora ma bucur ca tratamentul isi face efectul ,v-ati hotarat foarte bine sa plecati la PLOIESTI ,nu pot decat sa-ti urez multa sanatate
Sabina spune:
te pup teo,. ma bucur mult ca ai scris!
eu mi-am dat seama ca nu mi-am laudat de mult fecioru:)
ei bine, baiatu s-a ridicat singurel in fund cand statea la sotu in brate! dar nu poate sa-si tina bine echilibrul, se ridica si dupa aia pica in fata
da e voinicu lu mama! vorbeste absolut incontinuu, l-am auzit la telefon si pe Andrei de Roxana, pot sa va confirm ca e un vorbaret si voincu cela!
aaa, si azi a fost f f haios! pocneam degetele, stiti voi, unu de altu...si a incercat si el sa faca¬! JUR!!! a inercat si fratele lui sa vada daca e adevarat, si sotul meu! si de fiecare data vroia sa miste si el degetelele, nu reusea si incepea sa maraie!
ne-am topiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
bikmaria spune:
TEO nu este nevoie de scutire ,doar de promisiunea ca te vei relaxa ,te vei odihni si vei da gata pacatoasa asta de depresie .
o sa ne lipsesti mamica cocheta .
bikmaria spune:
bravo gheo azi in fundulet ,maine deabusilea ,are mama baiat mare .
Si TEO gongane toata ziulica ,cateodata ai impresia ca se cearta cu cineva ,sunt asa de scumpi ,de acum o sa ne uimeasca in fiecare zi
myral spune:
Teodora ma bucur ca ai scris si ca esti mai bine. Sa ai multa grija de tine si de Mihnea binenteles.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
ANDREEA11 spune:
Sara buna fetele!
Am intrat sa va salut!
Teo ma bucur ca ti-ai revenit. Dc poti spune-mi si mie ce simteai ca de azi parca simt ca o iau si eu pe aratura. Sunt f nervoasa, tip si dau ordine in continuu. Nu ma mai recunosc! Simt ca nu mai pot face fata, si am tot felul de fixatii de la capacele de biberoane, cum zicea R
oxana, pana la cele mai dosite lucruri din debara care tb sa stea intr-o ordine bine stabilita, ca dc nu, nu am liniste! cred ca dc stau cu Cris pana la 2 ani, ajung la 9 siguuuuuuuuur!!!!!!
Norocul meu e ca Cris e un copil cuminte, dar mi-e rusine sa o zic, insa uneori imi vin nervii si pe el. Incerc sa ma abtin, insa am intrat intr-o rutina tampa, care ma macina!
Va pup si va urez noapte buna! Nu va mai stresez cu tampeniile astea!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
TEO nu este nevoie de scutire ,doar de promisiunea ca te vei relaxa ,te vei odihni si vei da gata pacatoasa asta de depresie .
o sa ne lipsesti mamica cocheta .
BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi
Citeva vorbe frumoase,fac mult mai mult decit pumnii de medic ce-i iau!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
myral spune:
Sabina eu de cand l-am vazut in poze am spus ca e inteligent Gheo.La a mea cu ce sa ma laud, si ea vrea sa se ridice in fundulet dar de la a vrea pana la a putea mai este Si se gadila micuta cand o dezbrac sau imbrac la brate si pulpiteMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)