Fulguleti de nov-dec-2006 (145)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
dandusa spune:
La multi ani,Roxana
Dayanara,
am trimis pm
somn uosr minunatelorrrr
Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lizzy spune:
si pt ca e deja 26...
in drum spre nani ma opresc sa urez... flore
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
danita spune:
salutare !
prima seara /noapte cand nici un membru din famelie nu mai are temperatura ! tusim pe diverse toanlitati si ritmuri :)
intrat sa urez LA MULTI ANI ! SANATATE SI MULT MULT BINE SARBATORITELOR DE AZI ! stiu ele !!
( e trecut de ora 00.00)
pupici
D
luciaro spune:
cuscra Flore
Sa fii sanatoasa, sa-ti traiasca printesuca, sa ai parte numai de bucurii alaturi de minunata ta familie si iubirea ta cu Nicu sa fie mereu macar ca acum!
Noi azi am venit de la munte, am fost cateva zile la Predeal... nu am citit decat cate ceva din capitolul asta. Revin cu poze...
noapte buna, minunatelor!
Lucia lui
Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a XII-a
Poze Serban
asiza spune:
...si pentru ca la mine nu e inca trecut de 12.00, urez cu mare drag si dor LA MULTI ANI, ROXANA! Sa ai parte de tot ce-ti doresti in viata! Ce mai face Calin? Ati fost la operatie? Sper sa mai intri sa ne dai vesti!
...si pentru ca la voi e trecut de ora 12.00, urez cu mare drag LA MULTI ANI, FLORE!!! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de familia ta minunata!
Pfiuu, da' am si uitat cat de bine e sa-ti laude cineva puiul!!! Creste inima de bucurie ! MULTUMESC!
Donia, inca n-am facut prea multe poze...dar urmeaza grosul...in special la primavara si la vara cand am de gand sa reiau la puricat toate minunatiile Londrei si imprejurimile ...Ce m-am mai distrat de jocurile copiilor tai...Sunt minunati!!!! Va pup pe toti cu drag!
Laura, si mie mi-a fost putin groaza sa merg cu Denis prin locurile de joaca, mai ales ca sunt in spatii inchise si aici sunt si toate nationalitatile pamantului care au concepte diferite despre "curat" si "curatenie" , dar sclipirea din ochii lui Denis cand se vede in astfel de locuri m-a facut sa trec peste! E atat de fericit ca schimba decorul, ca vede copii, ca se joaca, incat e o incantare pentru sufletul meu de mama! Asa ca, la joaca cu el si dac-o fi sa luam virusi, asta e...tratam si trecem peste...eu sper totusi sa fie bine!
Daphna, chestia cu inglizoaicele ramane discutabila ...ca astea-s cam
...
Dianarus, pupam Ianis sa se faca bine si sper totusi ca Marc sa n-o pateasca!...toboganul ala din apa e cadou de la Yagmur...e Tomy, din aceeasi serie cu hipopotamul si caracatita (pe care vreau sa i-o cumpar sapt viitoare), dar nu stiu unde gasesti in Ro, ca noi si hipopotamul l-am primit cadou ...si azi te-am sunat
...
A_dejule, sper ca criza motaneasca sa se opreasca aici si sa nu aiba o cauza serioasa...tin pumnii totusi sa continue sa-si linga mustatile dupa o tura buna de laptic
Ktrinel, eu incerc sa fac tot posibilul sa nu nu plictisim...caut mereu locuri de joaca prin apropiere...deja am fost la 2, amenajate la gym-ul din apropiere...am mai descoperit unul, nu foarte departe de noi si pare ceva mult mia fain. Sper sa ajungem maine sau duminica. La piscina inca nu am fost. Am vizitat-o doar, dar curand sper sa ne si balacim. Da, i-am schimbat laptele lui Denis, am trecut pe un lapte praf de continuare. la inceput l-a acceptat mai greu, intrucat nu e aromat mai deloc, drept urmare se cam incapatana sa bea si chiar incepusem sa-mi fac probleme. Dar dupa vreo saptamana si ceva s-a dat pe brazda, vazand ca nu-i chip sa ma convinga ca el vrea lapticul cu care e obisnuit. Mancare ii si gatesc, dar ii si dau borcanele la greu, intrucat oferta e muuult mai variata ca in Ro, borcanul muuult mai mare si pretul muuuuuuult mai mic si mai sunt si BIO pe deasupra, fara sare...Hai ma, baga poze cu breton roman, te rog io!..si sper ca tu esti mai bine acum si a trecut perioada nasoala!
Deny, si kk de Denis e inchis tare la culoare si iti cam muta nasul din loc, dar eu am gasit doua iecsplicatiuni pt. asta: 1. Fe pe care-l luam zilnic si 2. Diversificarea tot mai diversificata a alimentatiei! Nici nu m-am gandit ca ar putea fi ceva in neregula...sper sa nu fie, dar pentru linistea ta, mai ales ca ati avut antecedente, eu zic ca nu strica un examen coproparazitologic!
Danita, Doamne ajuta sa nu mai fie febra deloc nici in seara asta, nici in cea de maine si nici in cele care vor urma! insanatosire grabinica!
Luciaro, bine ai venit! Asteptam poze!
Dianocicaaaa, chiar nu mai dai p-aci???!!!
Alex, cum mai esti? Dar Mark?
Ma duc si eu la somnic! Noapte linistita!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
danutz spune:
Neatza si haideti la cafea!
Incep cu urarile de La multi ani! pentru minunatele mamici Roxana si Flore!
Fetelor, sa va fie viata dulce, casa frumoasa, copiii sanatosi si norocosi si barbatii devreme acasa!
Vad ca am serios de recuperat din urma...sa vedem cat ma lasa Maria-sa, care tocmai mi-a adus mingea sa ne jucam...
Yagmur spune:
Am intrat sa urez LA MULTI ANI, Flore!!!!
Nu am mai apucat sa recuperez, aseara am stat la munca pana la 19.30, am ajuns acasa la 20.30 cand Luca se pregatea sa doarma, am apucat sa-l pup si gata.. a dormit neintors pana la 6.00
Si azi se anunta o zi la fel de grea... deci voi lua 2 ca nu imi fac temele
Va pupicesc pe fiecare in parte...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
danutz spune:
Admirat poze de Flore si fulgulete frumoase! Felicitari pt dantura noua impecabila!
Dianarus, sper ca sunteti mai bine!
Danita, tusea aia o sa treaca, hai capul sus, pupici si sanatate multa!
Oana, vazut pozicile Denis-utului! Aia de la locul de joaca intre bile m-a omorat! Si aia cand era bagat tot in valiza!!! Si ce baiat mare s-a facut...
Donia, brrrr, nici sa nu aud de impuscat! Au dat pe TVR1, zilele trecute un documentar despre copii nascuti sub decretul ala care interzicea avorturile (daca stau si ma gandesc si noi suntem niste copii de astia)...chestii oribile de prin spitale, locuri unde erau 'deportati' copiii handicapati, interviuri cu femei care faceau avorturi ilegale...deci...sa nu aud de impuscat!!!
Deny, fuga la analize, nu cred ca e de la preparatul pe care-l dai!
Rares e bine, nu a mai vomitat, inclin sa cred ca a reusit sa inghita ceva mai mare ca de obicei (ce naiba...habar nu am...fiindca oricat as aspira, tot gaseste el ceva pe jos)
Dar...am un mare cui...se pare ca a renuntat definifiv la masa de seara, nu mai vrea bibele de la ora 9! Am schimbat laptele, Nan Junior nu a vrut ioc, am incercat Humana Junior, pe care-l bea binisor dimineata...seara insa nici nu vrea sa auda!!!
Asta este...ma resemnez...Maria-Sa a trecut la 4 mese /zi, baiat mare ce mai!!! Singura chestie pe care mai vreau sa o incerc este sa-i decalez putin ultime masa, care era pe la 6...sa fie un picut mai tarziu, ca sa micsorez perioada de 'nemancare' pana dimineata!
Acum...natural, ca ma cere!
a_deju spune:
buna de dimineata!!!la multi ani, flore!!! sa traiesti, sa infloresti
, sa fii fericita, sanatate, dinti zdraveni
si toaaaateee cele de bine :)) te pupa cu drag pisicile de litoral (tre' sa precizez, ca na..avem si pisi bucuresteanca :) by the way, chris, hau du iu du?? :) )
danita, doamne ajuta, bine ca trecurati peste febra!! sanatate multa si sa ajungeti la forma maxima cat mai rapid!!!!
dandusa..da.. tu ai perfecta dreptate in ce zici. de s-ar aplica si copilului meu, bine-ar fi :)) daca ii pun castronelul/borcanelul/cutiuta in fata, in secunda doi e pe jos. faza cu lingurita(linguritele) lui, si eu cu a mea cu care bag..am depasit-o de pe la 7-8 luni... e neinteresanta :) daca ii dau mancare bucatele (adica paine..cascaval..branza topita..banana - pe care mai nou o uraste din tot sufletul..chetsii de-astea..) pur si simplu se joaca cu ele. asta in cazul in care le onoreaza cu nitica bagare in seama.. pt ca stie f bine ca sunt de mancare, si de marea majoritate a datilor le zboara de pe tavita din prima. daca ii pun bucatele de mancare pe tavita si o masinuta, sau un capac, o lingurita (goala si curata, ca altfel, daca o baga in gura si simte ca are gust de ceva..a zburat), mancarea ori ramane nebagata in seama, si trece direct la ros ne-alimentarele, ori o arunca, si trece la ros... nici macar din greseala nu ar baga in gura o bucatica mica mica micuta din cate am insirat pe-acolo!!.. am observat ca daca ii dau ceva nou (de mancare, sub forma de bucata.. un biscuite nou.. o frunza de salata..), mai intai miroase.. adica asta cred ca face. ia respectiva chestie, si-o duce la nas... dupa care, evident o arunca :))) sau depinde, daca e grisina si trece testul mirositului, o mananca bine-mersi :)) serios vorbind acuma, tocmai preferinta pt "uscaciuni" gen grisina ma face sa ma gandesc ca e totusi de la masele.. ca simte nevoie de ceva mai aspru, mai dur care sa-l scarpine pe-acolo... si cand roade la lingurita, prefera coada, pe care si-o vara adanc :)) deja inelele alea gingivale nu mai au niciun farmec, pt ca nu ajung asa in spate... deci are si el nevoie de diverse chestii cu care sa-si aline durerile... zic si eu.. de fapt, sper :)) om vedea ce-o mai fi. pt azi, mi-am propus sa ma fac ca breakfastul pur si simplu nu exista, si sa-l las in pace pana la masa de la 2.. in mod normal, macar cateva lingurite, ar trebui sa primeasca... va anunt io :)
(oricum ar fi, in continuare, nu disper si nu m-agit. bea lapte, stare generala relativ ok, o sa testam nervul pe parcursul zilei de azi; doarme bine, doarme toataaaa noaptea.. ce sa mai cer??? :)) )
ktrinelu', dap... bagam grisine, ce sa-i faci.. iar eu cand zic de piscot, ma refer la niste biscuiti de la nestle, care arata ca niste piscoturi de sampanie :) (si care au sigur aceeasi compozitie..pt ca si gustul e acelasi.. doar ca nu au zahar pudra pe deasupra.. da' cu siguranta au destul inauntru, sa compenseze :))))) ).
si apropo de grisine si biscuitari: cookies de-alea digestive.. stiti voi, alea mai negre, mai tari, mai mari.. e voie la copchil??? ca parca era ceva cu faina integrala..sau cu cerealele integrale.. sau bat campii?? (in ideea ca eu oricum numai graham, sau paine de secara, sau cu seminte i-am dat.. ca nu prea halim noi altu feliu' :)) )
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx