Fulguleti de nov-dec-2006 (145)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

KIKINEATA ai descris aceeasi imagine pe care o am si eu de la David,mi-e atat de drag cand il aud in piciorusele goale cu body-ul atarnand facand lipa-lipa prin casa
LAVINIA P mie nu-mi plac dintii lui David al meu,are strungareata si nu-mi place deloc,sper sa se repare treaba asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Shoshika, Alexia doarme in camera ei, in patut, de cand am adus-o de la maternitate. Pana la 4 luni am dormit eu cu ea in camera (are acolo un pat de o persoana, pentru cand va mai creste), apoi am lasat-o singurica, dar o aud in baby-phone si cand respira. Pentru noi si pentru ea e cel mai bine asa, pentru ca ne odihnim cu totii. Cand a mai fost bolnavioara am luat-o cu mine in pat. Ea a dormit bine si asa, dar eu nu m-am odihnit deloc. In timpul zilei mai dorm cu ea in pat, ca mi-e drag sa o simt lipita de mine. Tu trebuie sa faci cum simti ca e mai bine pentru puiul tau si pentru voi.
Lavinia, un pup gras pentru “domn’ inspector”!
Dia, e mortala Oana!!! Si stie o multime de lucruri!

Carti: (avem din acelea cu paginile cartonate) cu animale domestice, salbatice, cu fructe, cu familii de animale, Vitelusa Joitica, Catelusul Labus, Cele mai frumoase povesti cu printese, Ursul pacalit de vulpe. Alexia mi le aduce si incepe sa-mi arate cu degetul cate o chestie si intreaba “Ce?”. Eu trebuie sa-i spun ce e, cum face (daca e animal) etc. Daca o intreb unde e un animal sau altceva, nu vrea sa-mi arate. Cand se plictiseste de "citit" le ia la ros... zici ca avem soricei in casa, asa arata toate cartile ei!

Insanatosire grabnica fulguletilor bolnaviori!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna seara, toate sfaturile , parerile, experientza, etc etc foarte utile si bine de tinut cont.
david nu mai varsa, i-am facut supa de legume cu carne de pui toate blenduite si ii dau putin cate putin. nu mai are nici febra, scaunele cat de cat sunt normale insa acum tuseste ca un magarush..stiti voi tusea aia si are muuulti muci care nu sunt curgatori. maine aflu rezultatul la urocultura si ii voi face si acele controale pt linistea mea si a lui totodata..cam atat..cred

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Buna dimineatza,
De sambata incerc sa va scriu dar nu am apucat.
Luca a facut si el iritatie la funduc, azi cumpar cutaden, vin si analizele de la copro, sa vad ce are… va tin la current…. Si bineinteles ca shineva a aruncat cu muci inspre Cluj… cine o fi, cine o fi??????
Ieri s-a trezit la 6 ca doar e duminica si mami nu trebuie sa doarma…… am fost in mall unde a dat un cap de gresie, dar nu a patit nimic.. doar o clipa de neatentie si buf…
Asiza, se face Denis din ce in ce mai frumos……. Ii fura englezoaicele lui Luchitza al meu……
Revin mai incolo…. Am uitat sa las caloriferul deschis si imi ingheata mainile pe tastatura…. Ma duc sa caut un container incalzit

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Neata!
YAGMUR ce matinala esti,te-ai mai incalzit?Da-i cu mucii aia cat colo,sa scape Luchita de ei,
LAVINIA P stiam eu aseara ca mai e ceva de spus...ce haios o fi Miaita cum merge el asa..ca un inspector

Mergi la inceput

poze Luca
Cateva ca sa nu ne uitati....Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna

frumos foc Luca, asa dor imi e de voi... si de restul fetelor. abia astept primavara sa mai facem o paturica in herastrau.

am vayut si poye de Denisuc. pupici si lui

am mai citit pe aici de puiuti bolnavi. ii pupam si le dorim multa sanatate.

ieri ne-am amuzat de povestile despre Oana. pupam fata isteata.

desiree e in aranjatul camerei. azi astepata mobila. bravo voua.

altecele am mai citit dar de raspuns... mai greu cu memoria.

adina de o saptamana de cand au venit ai mei la noi a inflorit. daca pana acum o sapt mergea doar din cand in cand cand avea ea chef, iar la cresa nu mergea deloc singura acum nu mai are nici o treaba, toata ziua se plimba si placerea ei cea mai mare e sa inchida si deschida usile. i-am pus sigurante sa nu-si prinda degetele si asa s-a suparat ca nu mai reusea sa inchida usile, asa ca am renuntat. placere maxima sa se ridice pe vf sa ajunga la clanta sa deschida usile. la baie se deschide mai greu ca are arcul mai tare si efectiv isi da drumul la picioare si ramane agatata de clanta ca sa deschida usa.
sambata a vazut-o pe mama ca stergea geamul de la usa pe care il murdarise ea cu fructe si atat a insistat sa-i dea ei carpa...
apoi o ora a stat si a frecat la geam si mobila. daca ii spuneam vezi ca e praf pe biblioteca se ducea cu carpa si incepea sa frece. imi venea sa o mananc.
carti: noi avem multe cartonate, cele de hartie nu prea rezista ca e grabita uneori si mai rupe paginile, asa ca am renuntat la ele deocamdata. avem in schimb multe tare cartonate. cel mai mult ii plac "povesti pt bebe - urs" f frumoasa cu o colectie de povesti si grafica frumoasa. acum i-am luat o carte cu ferestruici si e fascinata sa descopere ce se ascunde sub ele.
in ceea ce priveste inscutecitul si la noi e cu tam tam
fuge de mine si se ascunde sub scaun cand vreau sa-i pun scutecul imi vine sa-i mananc bucutele, si eu am ce manca nu gluma. dupa ce a stagnat 3 luni si a mai si slabit 1 kg in decembrie acum de 2 sapt mananca da nu gluma. si a pus 600 de grame. cam mult dar sper sa se opreasca sa nu ajungem iar cea mai grasuta fulguleata.

va pup

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

am azi un chef de munca de nu va pot descrie.
dar ar trebui sa-mi trag un sut in fund sa ma apuc de treaba

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Raluca, da-mi si mie un sut in fund ca am la treabaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Si eu abia astept sa vin la primavara sa ne vedemYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

am uitat sa va mai spun de ultimile noastre achizitii: ultimul dintisor care se lasa asteptat a spart si el plus inca o masea. mai sunt 3 masele aproape de punctul de a sparge.
astept sa creasca o data toate poate poate o sa dormim si noi.
Apropo de dormit: Adina doarme in patut la ea si unul din noi doarme la ea in camera ca sa fim mai pe faza sa nu apuce sa inceapa sa urle sa trezeasca tot blocul, ca apoi greu o mai potolim si suntem amandoi zombi. acum cand e mama la noi dormim amandoi la ea in camera pt ca acolo avem tot pat mare si sincer e destul de obositor.

Mergi la inceput