Fulguleti de nov-dec-2006 (145)
Raspunsuri - Pagina 17
Raluca_u spune:
Yagmur eu iti dau daca imi dai si tu mie, ca vad ca azi monopolizez forumul in loc sa-mi vad de treaba.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
desiree spune:
quote:
Originally posted by Yagmur
poze Luca
Cateva ca sa nu ne uitati....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
varsta Luca
ce barbatel frumos ai, yagmur
bravo, sa iti traiasca
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
kikineata spune:
Yagmur, cat de frumooooooosssssss e Luca, ptiu sa nu fie de deochi...seamana cu ceva asiatic!!!???? Blonda o vad mai mereu in poze. E bona, fata bonei sau o prietena?? Unde ai stat in Bucuresti cand ai fost? Cand te muti aici la noi deci?
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
Yagmur spune:
Raluca, ti-am dat unul.. ai simtit?????? ,
Felelor, noul sef mare care a venit a inceput epurarea ..... pleaca o gramada... in fine, e vorba de expati, dar si pe mine ma asteapta vremuri grele.. ca are multe asteptari de la mine ; incep sa cred ca pana acum am fost in vacanta
Desiree, astept poze cu camera cea noua... si ai dreptate.. Luchitza e barbatelu' meu cel iubit.....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Yagmur spune:
Kikineatza, blonda este Danutza (cea care ne-a pictat si peretii), prietena si vecina de cartier cu noi, super haioasa, vesela.. este si ea ca un copil... care vine si ne distreaza cand are timp.
Luca are ochii migdalati iar dimineatza cand se trezeste zici ca e pui de asiatic.... sa vedem cum va fi cand creste.... sper sa ramana ceva si de la mine
Vad ca nu am chef sa muncesc.... cred ca de foame nu am chef
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Raluca_u spune:
eu am simtit si m-am miscat. dar tu?
te-am miscat din loc?
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
madaluta spune:
quote:
ii zice la maica-mea baba, parca sa-i faca in ciuda (precizez ca maica-mea e o doamna, care se burzuluieste toata cand aude baba, si care ii zice ca ea nu e baba )... si azi i-am dat-o la tel sa vb cu ea si i-a zis :" alooo babooooo???" ... si ieri can a vazut-o i-a zis din nou "baboooo"... si maica-mea a intrebat=o "cine-i baba aici, ca io nu vad nici o baba?" si oana mandra a aratat-o cu degetelul
Si darius la fel...Maica-mea nu vrea k darius sa-i zica nici bunica nici mamaie k cica ea nu e " mamaie"..si sa-i zica pe nume..Numai bine k darius din babo n-am mai scoate, iar ea ii spune de fiecare data k ma-sa( adica EU)e baba , nu ea...
Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008
lizzy spune:
absenta motivata: ambii amandoi sunt atat de maraiti, incat efectiv nu apuc sa ma delectez... decat cu propriile-mi maimutareli, menite sa-i binedispuna pe dansii...
evident ca ianis ramane acasa cateva zile iar singura cu amandoi e din ce in ce mai fun noroc cu cafeaua...
pupici
cand pot 'oi citi si 'oi reveni in toata gloria
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
Dia1609 spune:
yagmur, chiar ca ai un barbatel acolo... si ce pletos e Luca... si seamana cu tine cand zambeste
madaluta, si maica-mea ii mai spune oanei ca ma-sa (adica eu ) sunt baba, nu ea... eu ii raspund ca ea e hoasca dc eu sunt baba ... deci mai sunt si alte bunici care nu doresc sa fie strigate 'baba'
dianarus, pupam baietii maraiti... si eu am una bucata galushka maraita azi, vrea numai in brate... nu stiu ce are... sper sa nu ne loveasca si pe noi niste muci sau alte alea, ca am vazut ca arunca cineva cu ei in toate directiile (cine???)
bate un alizeu la timisoara de am zis ca ma sufla cu tot cu oana, si io numa' usurica nu sunt... aviz flore: sa nu iesiti azi afara ca pe voi chiar va zboara cu totul... cum a fost in discoteca, te refaci, huh?
Laura13 spune:
ok, sunt oficial ofuscata pt ca nu am citit mai nimic din cap asta. mor de draci. dar sper ca pana plec acasa sa recuperez macar partial.
dar am vazut poze cu luca. yagmur....nu-l da ca am planuri mari sa fac si o fata. si il vreau! FRUMOS! DE MOR! si mareeeeee....... vorba dianocicai, parca cresc asa....dintr-o data.
noi suntem ok, mai avem o maseluta (ma rog....doi colti pana acum). au iesit relativ repede, dar dani s-a apucat iar de muscat, semn ca mai e ceva pe drum pt ca asiza mi-a dat curaj.....ieri am fost la locul de joaca de la moldova mall, am fost pe la 2.30 ceea ce a fost super bine pt ca mai erau doar 2 copii mari, care se jucau pe calc, deci totul spatiul a fost al lui dani. a fost super fun, cand am ajuns acasa mi-a zis: mami, nani. era frant. iar eu m-am topit pt ca puiul meu imi cere VERBAL sa il duc la somn. poate reusesc sa pun si niste poze. aseara am facut baie direct in cada mare....o nebunie, dupa 20 min de balaceala a plans cand l-am scos....mai vroia.
in we a fost cuminte, a dormit singurel la el in patut peste noapte.....daca am stat si noi acasa cu el toata ziua....nu ne-a mai dus lipsa noaptea.
in schimb sunt cam amarata pt ca nepotelul meu ala mic are febra, de vineri si nu se stie de la ce. otita nu pare a fi pt ca nu plange la palpat, rosu in gat nu, muci nu, doar febra, plange mult, apatic....stiti voi. cred ca va incepe sa ii dea antibiotic de azi pt ca de vineri ii tot pune supozitor din 8 in 8h si nimic.
ca atat de la iasi......sper sa reusesc sa si rasp pe ici pe colo....azi, candva.....
va pup
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006