salariu bona, salariu menajera - IASI

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Pentru bona 5 mil mi se pare ok, dar pentru menaj 2.5 mil mi se pare cam mult. O mamica cu un baietel de 1 an si 2 luni, pentru program 8 ore da 4.5 mil+transport la bona si bona mai strange jucariile copilului, spala vase in timp de doarme baietelul.

O menajera mi-ar trebui si mie, dar numai pentru curatenie, mancare fac eu. De fapt mi-ar trebui cineva care sa vine de doua ori pe saptamana cite 3-4 ore, dar nu stiu unde as putea gasi.

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinaserban spune:

Buna, eu ii platesc bonei mele 450 ron/luna, program 8-16,30. Sunt zile (mai rare) in care poate veni la 10-10,30. Are doar grija de cel mic, ii da sa manance, iese cu el afara, il plimba, se joaca cu el, (fara menaj-este adevarat insa ca intotdeauna gasesc lucrurile stranse in casa, si spalate vasele dupa copil). Pana acum nu am avut ce sa ii reprosez, (este la noi de 2 luni jumate). Chiar ma intereseaza acest subiect. Eventual mamicile care vad bone in parc care nu au grija de cei mici, ar putea sa povesteasca aici. Eu chiar am tresarit cand mai sus se povestea de bona cu copilul din Piata Unirii, avand in vedere ca locuiesc in zona, si stiu ca iese cam zilnic cu copilul la porumbei.

Mergi la inceput