Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
Lala_D spune:
Ca sa apara link-ul catre poze sub forma de " Poze" scrii asa , fara spatii libere ( eu am si bold si culoarea verde ). Apoi copiezi chestia asta in profilul tau la semnatura :
[url = " link-ul pozelor de pe un servar public" ][b ][ green]Poze[ /b][ /green][ /url]
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Victo spune:
mai lala..bine vei fi zis matale..da io nu pricepui nica...
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
vali_delide spune:
Salutare!
Erika, sanatate multa, sa-ti revii rapid...m-au trecut fiorii cand ai povestit ca nu ti-ai vazut printesa si am luat-o pe a mea in brate...asteptam vesti bune cat mai repede.Pupici si tie si Angelinei.
Ralu,sa-ti traiasca printesele frumoase...Felicitari pentru botezsi turta...unde zici ca ai facut tortul ala super? Cu ce era?
Ank83,felicitari pt. ca a scapat Raul de gips...ufff, mititelul,cred ca i-a fost tare greu...si tie la fel. Uite,multi de la noi!
Adela,ma bucur ca esti mai odihnita si ai alt tonus. Vei vedea ca incet-incet o sa fie mai bine...Pe fata sa o lasi in pace, sa pape cat vrea si cand vrea ea, atata timp cat e vioaie, nu are probleme,nu plange si ia in greutate...pupici
Ancutz, si eu ma gandeam sa stabilim ore de "vorbitor", ca de cate ori intru si eu, nu prea e nimeni, subiectul e pe pag. 2 si asa ca citesc, daca am ce, si ies ...se pare ca mai trebuie sa creasca puiutii,sa avem timp mai mult.Si zici ca ai inceput munca? Ziceai, parca, de muncit acasa, nu pleci la servici, nu? Mariuca ta seamana leit cu tine, mie asa mi se pare...Tu unde ai facut botezul?
Adalia, tu mai intai ii dai formula si dupa aia o pui la san? Eu am reusit sa scap de bibe cu multa vointa...am tinut copilul si cateva ore la san, manca aproape non-stop, pana mi s-a reglat productia de lapte...si cand nu se satura ii dadeam completare, dar din ce in ce mai rar si mai putin,pana am scapat de tot.Bafta, daca vrei, mai poti incerca si vei reusi, dar trebuie sa te ajute si cei din jurul tau, sa nu sara cu bibe repede, pt. ca va plange de multe ori bebe,mai ales ca s-a invatat cu sticla!
Adra,bafta cu serviciul, sa fie cum iti doresti tu! Si felicitari pt. program,bine ca te poti odihni si tu noaptea! Imi dai voie sa te invidiez pentru asta?
Pussicule,mai asteptam pozici cu printesicile!
Roxana RGE, Rox ,Dany26,Dany2007...pe unde umblati fetelor? Mai dati si voi un semn!Si Eni,Pufulet,Sherita, MaraD,Alfa_anca ... Mbontos, Darleena,Iuli_ana...si mai sunt cateva fete de care nu mai stim nimic de cava vreme...hai,fetelor, raspundeti la apel, macar sa stim ceva de voi!
Adinaaaaa...ne facem griji,ne zici ce faceti?
Gabitza, unde ai disparut?Ce face Stefan?Dar Eliza?
Cami,nici pe tine nu te-am mai vazut de cateva zile!
Irina_stef, ce fac flacaii tai?
Roxxy80, felicitari pt. bebe mancacios si somnoros...ufff, numai fata mea nu doarme cum trebuie, mai ales ziua.Oricum, eu sunt mai rau ca voi, ca eu dorm doar cu fata, fara tati,care e "surghiunit" pe canapea,in sufragerie, de cand eram gravi in 4 luni! Si nu-l vreau inapoi, inca, pt. ca sforaie si-mi trezeste si fata, iar eu nu as dormi nici putinul de acum!
Victo, si eu imi fac programul dupa printesa, si dorm cand doarme ea, doar ca nu-mi iese mereu sa dorm de la 8 seara, si mai raman in urma.In plus, fata mea isi anunta trezirea cu min. o juma de ora inainte, incepe sa se intinda, sa scanceasca...e un adevarat spectacol.Si ai vostri fac asa?
Lala, ce mai faci?
Noi suntem relativ bine,ieri am avut ceva probleme pt.ca am avut doua zile pline cu musafiri si am mai si mancat eu ceva ce i-a facut rau printesei, asa ca nu mi-a dormit si a fost maraita toata ziua, c-o durea burtica.Acum nu prea stiu daca sa o scot afara cu carutul sau sa stau un pic cu ea in brate, ca se pare ca e cam umezeala!
Va pupam pe toate, si pe cele pe care nu le-am enumerat si asteptam vesti...hai, ca asta era topicul vorbaretelor!
PS: Scriu la mesajul asta de o ora jumate!
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz
Lala_D spune:
Victo :
-pasul 1 : pui poze pe un servar public gen http://www.webshots.com/
- pasul 2 : faci albumul public
- pasul 3 :iti copiezi chestia aia postata de mine si pui link catre albumul tau intre ghilimele mele
-pasul 4 : scotii toate spatiile libere din carnat5ul postat de mine
- pasul 5 : copiezi tot carnatul rezultat in profilul tau, la semnatura .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
vali_delide spune:
Lala,mersi...mi-am colorat si eu semnatura!!!
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu printesa roz
Victo spune:
oooo..lala draguta..eu vroiam doar sa subliniez cat sunt de habarnista..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Lala_D spune:
scuze pt toate greselile din postul de mai sus
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
RGE spune:
hello fetelor..noi suntem bine...sunt in curatenie ...bebe George a crescut e baiat mare si frumos ..o sa revin mai tarziu daca nu maine ca astept si preotul sa faca molifta la casa..va pupam
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
sanduta spune:
Buna
Am si eu o intrebare> Cat dorm copii vostrii???
Al meu de o saptamana doarme circa 15 ore in 24. Adica de la 19 pana la 8 cu 3 treziri de papa, adica 11 ore. Apoi ziua dupa fiecare masa c-am 2 ore, adica alte 4 ore. In total 15 ore. Oare e bine sa doarma asa de mult???
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
adra_bell spune:
Aoleu, am o mie de nervi! Dupa ce m-am chinuit sa imbrac fetita, care tipa din toti rarunchi cand ii pun caciula, ne-am trambalat cu un carucior de 10 kile pe scari (unde mi-o fi fost mintea cand am luat unul asa greu?), am ajuns jo si ploua...Ne-am plimbat 10 minute prin fata blocului, ca sa nu fiee deranjul degeaba. Acum doarme in carucior in fata ferestrei.
Vali invidiaza-ma si nu prea. De obicei nu mai dorm dupa trezirea de la 5 dimineata, si nici dupa amiaza nu dorm. Inainte imi erau suficiente 6-7 ore de somn, acum cred ca as dormi si 10 daca as putea. Cred ca am nevoie de somn din cauza lapticului
Adela, am uitat sa-ti spun, si a mea doarme cu mine in pat, noaptea. Ziua doarme la ea in patut.
Lala , mercic pentru explicatia cu linkul de poze. Sa vedem daca imi mai apare carnatul ala.
[url = "http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1
" ][b ][ green]Poze[ /b][ /green][ /url]
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)