Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
pussi spune:
dana e bine ca stati macar pe balcon daca plimbari nu faceti... eventual sa deschizi si ferestrele din camera cam 1 ora/ zi ... ca sa-i fentezi pe restul! noi iesim a plimbare 1 ora zilnic!
ank va asteptam la petit ... ca la noi e mai greu cu deplasatul( inca nu stiu daca ma descurc singura sa pun caruciorul in masina.. e destul de mare)! Bine ca ai scapat de ghips... pt. sold l-ai avut? unde ai facut ecografia?
vali si noi va pupam.. mai punem pozici dar cand ajung la calculatorul meu, acum scriu de pe leptopul lui tati.
ellis sa fie intr-un ceas bun! Doamne ajuta!
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
DOAMNE AJUTA!
Victo spune:
salutare si de la noi!
nu stiu dc mi-ati simtit lipsa sau nu..hihihi..
bebe e maricel, dragut foc..program de om mare inca n-are..adicatelea doarme de pe la 3-4 dupa-amiaza..doar cu pauza de masa si de baie..l 3 noaptea il apuca foametea..iar dimineata pe la 6 asa il apuca o ora de plans de nu stim ce sa-i mai facem. colicii sunt exlcusi. de fapt nici nu prea a avut probleme cu astea, asa ca eu nu stiu sa va raspund la intrebarile depsre medicam pt colici.
e f imp sa il scoti fara zilnic pe bebe..sau macar la 2 zile. si mie imi e lene cateodata, dar ma gandesc..dc l-am facu, acum sa am grija de el, si ma inham la carucior si da-i si impinge la deal, la vale..:)
am facut si noi botezul in 12 ian, la ctrl ortopedic a iesit bine.
intrebare. voua v-a spus dr de fam sa le dati la bb fier? dc da, cat?
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
slimatei spune:
neata si'o cafea ca stam mai bine..ce se vede?
junioara si-a facut un program imi da tot pe spate..dar n-are nik.. bine ca e sanatoasa si vrea sa pape..ca doarme mult dar mult mai putin..de' vrem si noi atentie mai multa si bagata mult mai mult in seama...sa fim in centru atentiei nu.... deja am vazut ca e geloasa cand vb cu ta'su si pe ea nu o bag in seama...incepe sa-si faca o personalitate..cine stie ce ma ateapta....dar n-are nimik..noi sa fim sanatosi..si rabdare sa o rasfat...
va pup si va urez o zi frumoasa....
eu una chiar ma duc sa-mi beau cafeaua... am probat si am vazut ca asupra fetitei mele are efect de somnifer.. serios nu glumesc doarme de sparge ...asa ca pot sa-mi permit sa-i dau una pe zi...
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
avem o lunita ...
Vasari spune:
Neatza!
Victo, v-ati mutat in casa voastra? Ati terminat cu arhitectul? Cine stie de cand... dar eu nu prea mai am notiunea timpului.
Mie nu mi-a zis nimic de fier, doar de vigantol si mai nou de calciu. (dupa ce i-a analizat fontanela) Ai facut analize in urma carora sa traga concuzia asta?
Felicitari pentru crestinul Stefanut! Eu fac botezul maine si am niste emotii de nu stiu ce sa fac mai intai. Ca atare am stat cu don'soara in pat si ne-am jucat pana acum. Il asteptam pe tati de la servici sa facem tot.
Pussi, cred ca e tare frumos la voi cu o familie asa mare! Sa nu uiti de poze.
Ne mai promisese si Mihuta unele. (NU te-am uitat, Mihuta ) Eu fac mereu poze, imi pare rau doar ca nu am un aparat mai bun...
Noi aseara am primit wrap-ul, mi se pare foarte complicat... Mai incerc azi sa-l folosesc daca ne permite timpul.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by pussi
dana e bine ca stati macar pe balcon daca plimbari nu faceti... eventual sa deschizi si ferestrele din camera cam 1 ora/ zi ... ca sa-i fentezi pe restul! noi iesim a plimbare 1 ora zilnic!
ank va asteptam la petit ... ca la noi e mai greu cu deplasatul( inca nu stiu daca ma descurc singura sa pun caruciorul in masina.. e destul de mare)! Bine ca ai scapat de ghips... pt. sold l-ai avut? unde ai facut ecografia?
vali si noi va pupam.. mai punem pozici dar cand ajung la calculatorul meu, acum scriu de pe leptopul lui tati.
ellis sa fie intr-un ceas bun! Doamne ajuta!
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
DOAMNE AJUTA!
a avut talus valgus in exterior bilateral. La bazin suntem ok , nu am facut o ecografie, l-a consultat Dr Tepeneu si la sold el spune ca nu vede nimic .Urmatorul control va fi la 6 luni cand ii va face si ecografia de bazin.
Am fost trimisi la el de cand am iesit din maternitate
Ank Raul 17.10.2007
slimatei spune:
nu serveste nimeni cafeaua noastra...daca nu vreti cafea spuneti ce va putem oferi..acum cat suntem bine dispuse...
Stefania jr.
avem o lunita ...
slimatei spune:
quote:
Originally posted by oana8188
Eu, eu!! Eu vreau cafea...
Oana de Ana Alexandra
cum sa nu ...e deja pregatita
voi cum mai sunteti..? noi acum ne pregatim de papa... in sfarsit ma pot lauda ca a trecut 3 ore jum..si e ma simt mai bine...le da si ea timp sanilor sa se refaca cat de cat intre timp..si lu ma'sa sa se ocupe de treburile casnice si un pic de dansa..asa da! chiar daca nu am reusit sa dorm nici macar o ora macar m-am mai relaxat si deprins un pic..ma simt mult mai bine si moral....
va acum si fug..ca altfel..iese cu scandal mare...
Stefania jr.
avem o lunita ...
pussi spune:
si eu vreu cafea
vasari noi luam fier. le-am facut hemoglobina de 2 ori pana acum si e micuta, la Elena chiar sub limite normale. Mie mi-a zis sa le dau asa: picaturi ( atatea cate kg. are copilul) de 2 ori/zi! La Elena ii dau de 3 ori pe zi, asa mi-a zis neunatoloaga care le-a preluat in maternitate si sa nu-l intrerupt pana la varsta de 1 an.
Victo nici noi nu avem colici, doar niste crize de plans seara ... nu se strang, nu se inrosesc.. doar urla si nu le intri in voie
ank imi pare rau!
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
DOAMNE AJUTA!
ralucis spune:
Salut! Duminica trecuta am avut botezul Sabinei, iar a doua zi am facut si scalda ei, dar si motul/turta Ilincai, eram restante la capitolul asta. Poze aici, scuzati dezordinea. Incerc sa revfin mai tarziu, acum mai citesc din urma.
http://flickr.com/photos/20241237@N00/
si aici
http://good-times.webshots.com/album/562270094flvUNC