Am nevoie de cel mai bun medic pediatru ortoped...

Am nevoie de cel mai bun medic pediatru ortoped... | Autor: koph

Link direct la acest mesaj

Problema este o tumora femurala...Nu stiu mai multe pentru ca azi am aflat nenorocirea si nici sa gandesc nu mai pot. Va rog ajutati-ma, am nevoie de mai multe pareri ale mai multor medici. Nu stiu cum il cheama pe medicul la care am ajuns azi, dar a fost mai mult decat marlan, mi-a vorbit in fata copilului fara menajamente, negandindu-se ca e totusi un copil de 9 ani care intelege mult mai mult decat isi poate el imagina. Sunt disperata...N-am fost niciodata adepta unei pareri singulare deci va astept cu nume, date, tot ce-mi puteti oferi. Eu sunt din Bucuresti dar cu siguranta daca va fi nevoie voi ajunge si la Polul Nord. Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns koph spune:

Haideti oameni buni ca am tot dat refresh si nimic...Chiar nu ma poate ajuta nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Exista deja subiecte diverse despre medici pediatri ortopezi; pareriLe difera dar eu ti-l recomand pe dr.Dinu Gabriel de la Florreasca! Super medic si om!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Iti recomand pe dr. Gheorghe Burnei de la Budimex.

35+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Burnei a operat-o pe fetita unei cunostinte acum cativa ani si a fcaut o treaba foarte buna.Sper sa va rezolve si problema voastra daca va orientati la el.Oricum este desrul de cunoscut in ortopedie.

Multa sanatate!

mamica de strumfita mica

Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

exista o clinica la Viena -eu am fost la ea pentru sarcina dar erau si sectii de copii cu toate specializarile -daca vrei ma pot interesa sau daca nu , scriee-le getelor din Germania si Austria-la sforumul despre vacante si rezidenti , sunt dragute raspund la orice intrebari , ele cunosc mai binde problemele.
Te sfatuiesc sincer sa apelezi la ajutor din strainatate , au aparatura si tehnica de ultima generatie. Degeaba avem noi doctori ,,mai buni daca avem sectii de specializare nu , si aparate de radioterapie de la razboi
Multa sanatate si daca te hotarasti , am sa urmaresc subiectul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Si eu tot pe dr. BURNEI ti-l recomand. Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koph spune:

Va multumesc tuturor. Asteptam tomograful si dupa aceea ne hotaram incotro s-o luam. Tinem legatura si daca mai aveti ceva de adaugat va rog s-o faceti fara sa stati pe ganduri. Acum orice vorba, orice raza de lumina e mana cereasca. Mii de multumiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana spune:

Imi pare tare rau pentru problema voastra. Nu stiu sa iti spun cum il cheama, dar este profesorul de Grigore Alexandrescu. De Craciun am fost internata cu baietelul pentru o alergie si in salon cu mine era o mamica cu fetita ei, o problema foarte, foarte grava. Pe fetita ei a operat-o profesorul de la acest spital, Grigore Alexandrescu. Imi pare tare rau ca nu iti pot spune cum il cheama.
Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Loredana, cred ca te referi la dr. Mihai Jianu. Ofera consultatii la clinica Dorobani (e gratuit in baza unei trimiteri), iei bon de ordine si intri repede. Noi am fost cu cel mic, cam pe la 3-4 luni, pt ca mi s-a parut ca are talpitele orientate in interior. A fost f. cumsecade, ne-a consultat individual (adica nu au mai intrat ai alti pacienti in cabinet, ca la dr Burnei), l-a consultat si pe cel mare (fara sa am bilet de trimitere), mi-a aratat si imagini dintr-o carte ca sa ma lamureasca mai bine, si nu i-am dat nici o atentie.
La dr. Burnei de la Budimex e mare aglomeratie, o fi el bun, ca vin la el din toata tara, insa e de asteptat. Trebuie sa fii puternic, ca se face mare inghesuiala la usa si sa ai nervii tari sa astepti cateva ore bune. La el in cabinet intra mai multi deodata, sint insa si mai multi medici (rezidenti cred).

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

In primul rand, multa sanatate puiului tau si tie multa putere sa il ajuti sa treaca peste aceasta grea incercare!

In al doilea rand, eu il recomand din tot sufletul pe Conf. Burnei de la Budimex. Si asta pentru ca tu ai intrebat care e cel mai bun ortoped pediatru. O fi el aglomerat, o fi el mai putin amabil si dispus sa faca conversatie decat alti ortopezi dar pe tine te intereseaza in primul rand sa iti vindece copilul si apoi arta cu care face conversatie sau amabilitatea in a-ti raspunde la intrebari.

Eu asta vreau de la un medic: sa poata si sa depuna orice efort in a-mi face bine copilul. Restul : cat e de dragut cu mine, cat de disponibil sau aglomerat, cat de ieftina sau scumpa este consultatia, sincer, nu au nici cea mai mica importanta.

Din experienta, medicul cel mai bun profesionist este cel care vorbeste putin si rezolva multe nu acela care are limba dulce si stie sa te convinga de capacitatile lui profesionale, chiar daca, poate, ele nu exista sau sunt mult supraestimate.

Sanatate multa si Domnul sa fie cu voi!

Mergi la inceput