Buna Ziua,
Exista un medic foarte bun la spitalul de urgenta floreasca. A tratat multi pacienti si are experienta. Se pare ca este una dintre cele mai bne "maini" din lume dar din pacate nu isi face mult PR., si in concluzie este mai greu de identificat!
Daca mai aveti nevoie de ajutor si va pot pune in legatuta d-ul dr astept un e-mail la adresa razvan.popescu@sunshinemedia.ro
VA doresc Sanatate!
La Cluj este o doctorita foarte buna care face si chirurgie ortopedica daca este cazul. Nu stiu daca informatia asta te ajuta cu ceva, da mai bine sa o ai daca o sa ai nevoie.
Se numeste Vasilescu Dana si lucreaza la spitalul de recuperare si la ceva cabinet particuar.
Multa sanatate puiului tau. andre si
ruxi
In TG-Mures e un medic f.bun-Laszlo se numeste,daca intri pe situl ORTOPROFIL afli de acolo date de contact si tot ce ai nevoie,iar in Bucuresti stiu de Pesamosca(un monstru sacru)nu stiu in ce masura mai practica insa si de asemenea ,in afara de Jianu ,care vad ca ti-a fost deja recomandat,mai stiu de un medic f.f.bun-Albert Stanciu.Din pacate nu-mi mai amintesc unde isi desfasoara activitatea,dar cred ca daca insisti ,poti afla.Mult succes!!!