BUCURII de sept.-oct 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Apropos de mailul comun, nu mai stiu parola, am uitat-o; ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by lilina

ma bucur ca v-ati hotarat sa va bagati la slabit in grup....evident ca ma inscriu si eu....ca sunt la dieta de 2 sapt. si am dat jos 3 kg

Inaltime: 1,71 m, Greutate: 64 kg, Deadline: 1 martie, Target: 5 kg

Wow, felicitari, deci se poate! Sanatate multa!

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
Hai sa slabim! Greutate: 63 kg (1.70 m)
Deadline: 1 martie 2008, Target: 3 kg.

Mergi la inceput

Neata, merci de cafea, Xandrutza.

Monique daca ne mai imbii cu dulciuri va trebui sa-ti cresti targhetul cu 0.5 kg. Ar trebui sa facem un regulament.

Xandrutza asa suntem noi, in guritza totul sta sa explodeze, de asta nu mai avem somn noaptea. Pup sa iasa repede dintzucii.

Eu am inceput asa: nu mai mananc seara, la serviciu iaurt cu paine prajita, cand ajung acasa mananc normal si pe seara ceva usor, legume fierte sau fructe, nu-mi fac un regim strict pt. ca nu merge, ma streseaza. Aseara am facut ceva exercitii cu David, statea si el cu burta in sus si facea bicicleta, la abdomene a stat pe genunchii mei, deci, am ajutor pe masura.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara

Mergi la inceput

La noi in familie bantuie o gripa nasoala tare, socrii mei au cazut aseara la pat, au avut febra 40, mai, mai sa ajunga la spital, si acum sunt in stare nasoala, partea proasta este ca aseara am stat impreuna si David s-a jucat cu ei, socru-miu s-ar putea sa aiba pneumonie. Azi ma duc sa-i iau Oscilo, nu stiu ce sa fac, cum sa-l protejez. Asa ca aveti mare grija, a inceput epidemia de gripa.

Asteptam primavara

Mergi la inceput

Nu mai tin minte parola, o am salvata acasa. Sorry.

Asteptam primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Mira, multa sanatate socrilor tai! Sper sa nu se imbolnaveasca si David.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! Si eu la ! Saru'mana, Xandrutza!

Da Doamne Mira sa nu ia David gripa de la bunici! Si eu atata incerc sa-l feresc pe Vladut, mai ales ca saptamana trecuta am facut Varilrix-ul si ma gandesc ca e mai slabit acuma sistemul imunitar, ca incearca sa produca anticorpi pentru varicela.

Mami 28+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata si la noi. Xandrutza mnultumim de cafeluta.. Iti trimit eu parola.

Mirabela gata nu mai zic nimic de dulciuri. Azi am inceput dimineata cu 2 felii de piine prajita cu almete.Ai grija cu gripa, sanatate multa tuturor.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Greutate:56kg(1,64m) Deadline- 1 Martie 2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza!

Lilina, sper s afii ok azi s ate poti duce la intalnire!
MamiLili si restul fetelor, o intalnire placuta va doresc!
Alexutza, ma bucur ca bona este ok! sper sa nu aiba nici un cusur grav ci doar ceva minor peste care sa poti trece!
Mirabela, va tinem pumnii sa nu va imbolnaviti si insanatosire grabnica socrilor!
Monique, cu draperia depinde cum vrei sa fie! daca vrei doar de design si o tii legata in capete nu are rost sa iei ca pt perdea! poti lua doar masura peretelui! la fel daca e pt dormitor si o desfaci doar noaptea nu e necesar sa iei mai mult decat peretele, parerea mea! daca vrei sa stea clos sau creatza cum sa ma exprim, atunci din cate stiu eu se ia dublu masurii peretului! sper s anu fi spus vreo prostie dar eu asa stiu! eventual intreaba o criotoreasa sau chiar pe cea de la magazin!
xandrutza, scumpik, sephora..., daca va hotarati pt loto sa-mi ziceti si mie ce si cum! eu habar n-am cum e, cate numere? cat costa? va decideti voi cum faceti ca eu nu stiu care e procedura! eu ma supun majoritatii!

pe toate de la A la Z!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

beatrix merci mult. Am niste material ceva gen in si vroiam sa fac niste draperii exact asa cum ai spus de design strinse in lateral.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Greutate:56kg(1,64m) Deadline- 1 Martie 2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput