BUCURII de sept.-oct 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 7
Mirabelac spune:
Fetele care se intalnesc azi, sa aveti o intalnire placuta si sa vaceti poze.
Eu am inceput cura cu ceai verde, o sa-mi iau si spirulina. In ultimul timp am niste dureri de cap groaznice in fiecare zi, nu stiu care o fi cauza, ar trebui sa merg la un control oftalmologic.
Inca ceva, eu mai am lapte daca strang sanul, o fi normal?
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
Hai sa slabim! Greutate: 63 kg (1.70 m)
Deadline: 1 martie 2008, Target: 3 kg.
lakioana spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Inca ceva, eu mai am lapte daca strang sanul, o fi normal?
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
Si eu mai am inca lapte daca strang sanul...si Reby nu mai suge de cand avea 6 luni. Cineva mi-a spus sa nu imi fac probleme, pt. ca si ea la randul ei mai avea picaturi de lapte cand avea fetita ei 2 ani parca...desi nu mai sugea de mult. Si a fost totul ok. S-a tras in timp.
_
Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)
Sephora spune:
Va pup fetelor
Mira si io mai am cateva picaturi intr-un san (in cel din care a mancat cel a mai mult,normal),pana la urma se inchide robinetu si acolo.
Matti iar s-a culcat la ora 1,cred ca a asteptato pe tusi care a ajuns insa la 3 jumate si pe OTopeni.
Multumim sper sa iasa bine si sa fie si multe Bucurii.
Apropo nu se mai anunta nimeni sa pot sa-i dau locatia?Ora e 17.Astept confirmari.
GETY spune:
Monique_new, si eu vreau sa cumpar draperii pentru camere, dar au vreau sa le desfac noaptea si ziua sa stea stranse. Numai ca nu-mi dau seama cum vine prinsa perdeaua, ca pe net am vazut ca draperia sta pe galeria de lemn.
Mirabelac, si la mine mai curge cate un strop-doi.
Multa sanatate socrilor!
Sephora, sa faceti poze! Intalneala placuta!
Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.
Mirabelac spune:
Mi-am pus glow la nume.
Asteptam primavara
Monique_new spune:
GETY exact asa vreau sa pun cum spui tu doar ca eu vreau sa desfiintez perdeaua si sa pun draperia direct pe galerie. Acum sa vad cum ca am doua materiale de 2.20/2.60m si nu stiu daca sa le prind direct sau sa le fac niste bucle din alt material. M-am tot uitat pe net la modele.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
Greutate:56kg(1,64m) Deadline- 1 Martie 2008 Target: 3 kg
Monique_new spune:
Mirabelac arata bine cu rosu . Si mie mi-au mai curs picaturi pina a facut Cosmi vre-un an si eu terminasem cu alaptatul la 6 luni. Au trecut de la sine. Deci banuiesc ca e normal.
Intalneala placuta si sa nu mincati "prostii" ca sunteti la cura de slabire
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
Greutate:56kg(1,64m) Deadline- 1 Martie 2008 Target: 3 kg
microbu spune:
quote:Pai parca incepe cura de luni sau de la 1feb ?!?
Originally posted by Monique_new
Intalneala placuta si sa nu mincati "prostii" ca sunteti la cura de slabire
Sephora, cum abia la 3juma a aterizat? Nu s-a mai anuntat nimeni la intalneala? Nu o sa mancam "prostii" doar niste tiramisu original, torta di biscotti si poate torta di mandorle e caramello .
Sandra si gargaritza (10oct2006)
microbu spune:
Ruxa e ceva mai bine, multumim pt galerie. Azinoapte am dormit amandoua mai bine, dupa 3juma-4 chiar nu s-a mai trezit pana la 10juma. Insa nu are pofta de mancare si tuseste in continuare de ti se rupe sufletul. Nici febra nu mai avem.
Am sunat pediatra sa ne recomande ceva pt tusea asta rea si ne-a dat niste prafuri la pliculet cica FLUIMUCIL care a-i curete gatuletul bine. In rest Humex pt desfundat nas, panadol si o ung seara cu pulmex baby sa respire cat de cat.
Sandra si gargaritza (10oct2006)
GETY spune:
Sandra, incepeti cu 1 februarie cura de slabire, dar de pe acum puteti incepe "incalzirea" pentru cura de slabire.
Sandra si noi am luat Fluimucil, dar am luat si Mucosolvan junior. Si Ambroxol.
Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.