BUCURII de sept.-oct 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Mirabela multa sanatate tie si lui David, insanatosire grabnica si sa ajungeti amandoi acasa cat mai repede.

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

tanima sper sa treci cat mai repede de perioada asta nasoala si sa-ti revii in toate privintele

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Eu nu apuc sa intru foarte des asa ca voi deja scrieti 20 de pagini si nu apuc sa va citesc. In schimb am vazut cateva poze de la intalneala voastra si sunteti superbe si copii si voi. Imi pare rau ca nu am stiut de voi atunci cand eram in tara (asta vara) va dadeam si eu o intalnire. Am crezut ca doar va sfatuiti intre voi pe forum.
Lasa ca ajung eu anul acesta si poate ma primit si pe mine la o intalneala.
Lui Tudu (Tudor isi spune Tudu) ii dau niste masele care il supara de vreo saptamana si cred ca-mi mai dau vreo 100 de fire albe in par. In 2 ore ma scoala de 4 ori si asta noaptea, noroc ca e si mama aici si-l mai pasez pe la 4 dimineata sa inchid si eu 2 ore ochii.
TANIMA - am avut si eu ameteli si am fost la un medic chinez de aici care mi-a dat niste intaritoare pe baza de Gingseng. Daca gasesti asa ceva in Rom poti sa iei este absolut natural si pe mine m-a ajutat. In plus mi-a spus sa fac yoga (exclus cu programul meu). In schimb dimineata in baie incerc sa fac intinderi cu gatul, stanga stai 1 min., dreapta la fel, in fata in spate, in fine tot felul de intinderi care simt ca ma detensioneaza in momentul in care revin la loc. E gru ca Tudo urla la usa dupa mine dar in fine cat il mai tine mama mai fac vreo doua miscari.
Inca nu stiu ca sa fac cu Tudu cand pleaca mama, sa-l trimit cu ea in Romania sau sa-l dau aici la gradi desi am un program care nu ma lasa sa-l iau de la gradi la timp si nici sotul nu are. Cred ca-l voi trimite cu mama desi mi se strange sufletul sa nu-l mai vad eu dimineata cum se strange in mine cand il iau din patut.
Va pup pe toete si sa aveti o saptamana minunata!

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Sa va povestesc:

am avut niste zile super, m-am distrat tare si m-am rasfatat la maxim, am ajuns abia aseara la domiciliu.

Deci: la intalnirea de la Bucuresti m-am dus cu emotii, recunosc, care s-au risipit de indata ce am fost intampinati de gazda-perfecta si anume Ioana (Sephora) . Am citit ce s-a scris pana acum si cu riscul de a ma repeta, pot sa zic ca Sephora e calma si blanda, genul ala de om bun de pus pe rana sau pe care-l poti suna in miez de noapte cand ai nevoie de-o mana de ajutor si sigur iti va raspunde prompt. Pe Itzy ai senzatia c-ai vazut-o intr-un film, inalta, supla, vesela si cu un par minunat, mai mare dragul s-o privesti, Papusica are de cine sa fie mandra. Sandra va fi, peste cativa ani, luata drept sora Ruxei, seamana atat de bine amandoua si fac o echipa pe cinste. Sandra e fina si dulce. Toate mamicile arata foarte bine, zau! Eu una m-am simtit foarte bine in compania voastra si daca programul meu n-ar fi fost atat de strict as mai fi stat la taclale. Sau, mai bine zis, la observare, ca eu live sunt mai mult observatoare decat vorbareata, doar in scris ma exprim mai des, ceea ce se vede pe forum. Ca sa va zic un secret, din gasca de la Iasi, Roxana - Lullabay e cea mai vorbareata iar pe forum ia-o de unde nu-i, pe cand Andra sau eu de exemplu nu vorbim prea mult. In fine, nu-i asta important ci faptul ca v-am cunoscut si ca eu una chiar m-am simtit ca intre prieteni. Copiii au fost cuminti, ma rog, atat cat pot fi ei de cuminti la varsta asta, m-a uimit ce mult il iubeste Matteo pe "papa", numai la el vroia. Am impresia ca Ruxa s-a cam indragostit de Mathias, asa a vazut ochiu' soacrei, ca-l alerga pe M prin tot restaurantul ca sa-l pupe. Vad ca v-ati inscris la cura de slabire dar cu toate astea nu ma las pana nu va spun cu ce bunatati ne-a tratat Sephora: la vera pizza italiana, buna de te lingi pe degete, M a halit doua felii pe nerasuflate si-apoi un desert minunat, tort de bezea cu inghetata (nu dati!!! ) pe nume Mering daca au auzit urechile mele bine.
Fetelor, dragelor, asa, ca o concluzie, ma bucur ca v-am cunoscut si c-am stat de vorba, iar daca v-am parut retrasa promit ca data viitoare vorbesc numai eu, na! Sephora, multumirile mele ca ne-ai gazduit si ca ai pus totul la punct ca la carte, pentru ca noi sa ne simtim minunat! Multumesc de asemenea pentru cadoul pentru M, chiar te-ai intrecut pe tine!

Cum ati aflat deja, ieri am plecat din Bucuresti cu destinatia Iasi si abia pe seara am ajuns la SV. Si daca tot mergeam la Iasi, m-am gandit c-ar trebui sa fac si-acolo o intalneala, asa ca am sunat clopotelul dis de dimineata si s-au adunat Bucuriile la locul de joaca. Mamaaaaa ce fugareala a fost pe-acolo!

Revin...

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Lexi, de Mexxa stiu ca trebuia sa mearga cu Sebicu la controlul periodic in urma cu doua saptamani. Am anuntat-o ieri de intalnirea Bucuriilor dar n-a reusit sa ajunga desi stiu ca si-a dorit mult asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Lili - multumim ca ne-ai anuntat de Mira - Doamne ajuta sa fie cat mai putine zile de spitalizare si sa se intoarca amandoi sanatosi acasa!!! multi ici - si intr-adevar chiar daca zici ca nu esti vorbareata , oricum talentul scrisului il ai cu siguranta- asa fain ai descris fetele ceva de speriat...

Cat despre bunatatile cu care v-a rasfatat Ioana - acum inca mai poti vb de ele, de la 1feb ...uite ce ti se pregateste de mai aduci vb de asa ceva

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Xan, cand ne vedem la ochi?

Vedeti ca-s pusa pe intalniri, ma gandeam pe cate dintre voi v-am cunoscut personal si lista e destul de lunga. In ordinea numerelor de pe tricou : Andra, Andreea (Mexxa), Gety, Mira, Roxana (Lullabay), Ignatica, Sandra, Sephora, Xandrutza sunt "checked", dar lista ramane deschisa. Sper sa ajung curand in Ardeal sa le cunosc si pe aradence. Aporpo, Pufy, ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Hello
Am intrat sa confirm ca sunt vorbareatza cum spune Lili
Eu va citesc,chiar zilele acestea sunteti singura mea posibilitate de evadare din cotidian,tatal meu are probleme de sanatate,destul de mari si incercam cu totii sa rezistam psihic si ne rugam sa fie bine.
De scris nu prea stiu ce sa va spun...
Mira si David multa sanatate!
Pufy esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Am intrat si eu sa confirm ca Roxana e intr-adevar foarte vorbareata, si vorbeste repede-repede, ca o doctorita . In rest si Mirabela e destul de vorbareata, Mexxulica si ea moderat-vorbareata, iar eu cu Lili asa si-asa, mai curand ne-vorbarete, desi cand ne intalnim in tete-a-tete vorbim destul de mult (de fapt asta sunt eu, in grupuri mai mari pur si simplu ma fac mica si tac, in schimb pot sa comunic optim cu o singura persoana)

Am uitat sa va scriu atunci cand ati scris ca Lili e retinuta sau ca nu era in apele ei, de fapt i-am spus doar Andrei (mamica Ruxei ) intr-o conversatie particulara ca Lili e o persoana foarte discreta si bine crescuta, asa e ea dar asta nu inseamna ca nu s-a simtit excelent la intalnirea cu voi, precum v-a confirmat si ea .

Roxana, sper sa aveti rezultate cat mai bune la investigatiile tatalui tau!

Sper ca Mira si David vor iesi repede din spital!

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Andra sunt geloasaaaaaaaaaaaa! In convorbirile tete -a -tete cu mine nu ai fost vorbareatza!
Sau nu ai avut cand?ca eu vorbeam non stop?
Subscriu...asa e Lili..mai retinuta in realitate,dar numai la inceput...
E o fata de aur!

Mergi la inceput