BUCURII de sept.-oct 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
MamiLili spune:
Oooooo ce-mi citira ochii! Ma faceti sa rosesc. Multumesc de aprecieri, totusi cuvintele voastre sunt mult prea elogioase. Ma bucur in schimb sa constat ca Roxana - vorbareata a devenit si scriitoare, uite c-am stimulat-o. Descrierea grupului vesel de la Iasi a facut-o Andra perfect, nici ca se putea explica mai bine.
Chiar, fetelor, serios vorbind, ne intalnim "cu toatele" undeva, la vara? Sau, cum a zis Adina, in sept-oct sa sarbatorim Bucuriile?
Roxana, sper din tot sufletul ca tatal tau sa se simta bine cat mai repede.
Alexutza, cum mai e cu bona?
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alexutza_26 spune:
Lili - mercic de intrebare - pana acum e ok, dar mai are de invatat cum sa-i dea sa pape, adik ff repede
, pt ca el mananca asa la foc automat, ea saraca mereu zice ca ii e tare frica sa nu se innece copilul
- dar o educam noi
In rest, chiar sta dupa el tot timpul prin casa, afara i-am lasat singuri si s-au descurcat super - ceea ce m-a bucurat enorm, grasu nu mi-a simtit lipsa..
Suntem in continuare in teste pana miercuri...atunci dam verdictul
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sephora/Sephora.jpg)
Sephora spune:
Va pup fetelor
Multumim ca ati intrebat de noi,dar suntem incontinuare cu febra si pe antitermice,am sunat iar pediatra mi-a zis ca asa se manifesta viroza asta de acum cu 3-4 zile febra mare (dar nu tu tuse,rosu in gat,durere de urechi,de gat,nimik)
Am fost azi la mani ,pedi 9o prietena si-a facut un slon aci aproape,super preturi si chiar bine facut numai ca se cheama "salon fistic" si mi se pare cam multa culoare ptr un salon (salonul e si cu mobila fistic),dar am aflat ca are si aparatura ptr vacum si electrostimulare ,deci asa voi fi eu silfida pana la 1 Martie (pretul super convenabil)
Mira sanatate multa si sa veniti mai repede sanatosi acasa.
Adina noi purtam inca body si i-am tot luat pana cand o avea 3 ani,nu-l stiu cu spatele gol la cat e de zvapaiat ,plus ca ,cu DA nu ai da posibilitatea sa se scarpine
Cristina multumesc frumos ptr carte,am inceput sa o traduc pe google,in italiana sa-mi fie mai usor.
Eloise io am spus de Mamilili ca nu mi s-a parut a fi in largul ei,poate obosita,ptr ca,io vb mult cu ea si de aia mi s-a parut asa,dar cum a spus ea e mai deschisa cand scrie.Oricum io nu degeaba o numesc "ingerul pazitor"
ma duc sa vad pozele si revin.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/itzy-bitzy/itzy-bitzy.jpg)
itzy-bitzy spune:
Mamilili dupa periplul vesel prin S-E tarii mai trebuia sa dai o fuga si prin Vest... la fete si gata stiai toate mamicile de pe forum...cred ca Pufy, Cristina, Ramomar, Lakioana, Gabitica, Alina M, Flaviaetc... abia te asteptau...
.
Eu cred ca am vb cel mai mult cu tine......ti-am luat un interviu rapid...cateva intrebari scurte si la obiect, poze ti-am facut o gramada...deci ma declar satisfacuta
...
Aia cu filmul...
Eloise m-a distrat copios descrierea trupei vesele de la Iasi...mai ales despre Roxana ca vb repede ca o doctorita...eu asa ma asteptam sa o aud pe Lili ...si cand colo ea parca era ardeleanca asa vb...
(glumesc desigur
)...Spun asta pt ca am o prietena cu care am lucrat si e mamica tot de sept...dar a plecat la Iasi ...a nascut acolo...si vorbea tot asa repede-repede...Eloise tu cred ca o stii pe mama ei am inteles ca e profa de literatura la Univ....poate din auzite si tot cred ca o stii...iti spun pe PM...eventual
Tanima tb sa faci cumva sa te odihnesti...incearca...desi stiu ca e greu ...sa dormi la pranz cu el..pana iti revii un pic...da-o incolo de curatenie si alte alea...ca oricum asta faci si cu el alergand pe acolo...dar macar prinde 1-2 ore de somn la pranz...Apoi asa cum ti-a spus Mihaela...ia niste vitamine ceva...calciu pentru ametelile acelea, MgB6...ginseng este f bun...sau spirulina ...ca nu iti straneste foamea...dar consulta totusi si un dr...
Ramomar uite de-aia la fel si tu imi esti draga
Imi pare rau sa aud de Mirabela si Davidut...sper sa se faca bine cat mai repede
Mihaela...nu stiu ce sa zic..dar eu nu m-as indura sa ma despart de el...desi i-ar fi cel mai bine cu bunica...pt cat timp sa stati despartiti? Cred ca as opta totusi pt gradinita sau cresa numai sa il am langa sufletul meu...
Noapte bunaaaaa
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA
MamiLili spune:
La multi ani
Roxana - Lullabay!
Sa fii sanatoasa, iubita si fericita! Te pupam!
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
eloise spune:
Draga Roxana,
LA MULTI ANI! sa ai o viata lunga, frumoasa, bogata in impliniri si bucurii nenumarate de la Stefan si de la fratiorii sau surioarele care vor urma!
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~~*~New old pics~*~
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sephora/Sephora.jpg)
Sephora spune:
La multi ani Roxana,multa sanatate si numai bucuriiiiiii
Lexi am vorbit cu pediatra mi-a zis ca asa e el e mai energic si asta e ritmul lui,i-am zis ca e de pe "alt meridian" si ea mi-a aprobat razand.Seamana cu mine,ca si io pot sa stau noaptea pana la ce ora vrei,dar sa nu ma trezesti dimineata si copilul a prins bioritmul meu.
Ramomercic,asa-mi zice si barbatu ca am "ochi de caprioara plangaciosi" atata am si io frumos de fapt.
Eloise mie nu mi se pare de loc ,eu mereu ti-am zis ca are fata de barbatus.Si pupa-l cu foc de la mine ptr asta.
ramomar spune:
quote:
Originally posted by AdinaF
Buna fetelor!
Intrebare: voi datzi body-uri copiilor, sau maieuri?
O zi superba va doresc!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
da eu inca ii dau si am sa-i dau pana 3-4 ani numai sa gasesc marimi asa mari. Ii dau pt a nu ramane cu spaticul gol. De obiscei ii dau tip maieu sau cu maneca scurta.
pupici frumuseilor tai!
Ramo si
![](copilas.gif)
ramomar spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Am primit sms de la Mira, e internata cu David la spital, au amandoi laringita. Sper sa se externeze cat mai repede si sa se insanatoseasca urgent!
Lili, mamica luiMathias (17.10.2006)
of of ce veste prosta! Lili, transmite-i Mirabelei multa sanatate atat ei, cat si puiului mic si ca ne rugam sa scape cat mai repede de boala si sa se intoarca acasa sanatosi.
Ramo si
![](copilas.gif)