BUCURII de sept.-oct 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 11
xandrutza_76 spune:
Neatza! Saru`mana pentru cafea, Cristina!
Acum imi clateam si eu ochii, uitandu-ma la poze, fetelor sunteti superbe toate, iar copii de-a dreptul adorabili!
Revin, mai am de vazut cateva.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
CristinaGoji spune:
Sa-ti fie de bine, Xandrutza!
Mami 28+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
Mirabelac spune:
Neata, si eu la cafea, dupa o noapte zbuciumata nu din cauza copilului ci am avut frisoane, dureri de cap si gat, David n-are nik deocamdata.
Am vazut pozele, la Sephora nu merg linkurile. Deci, sunteti niste frumoase toate, nu mai spun Bucuriile. Mi-a placut poza cu Ruxa care privea pe geam, Mathias e un frumusel tunsulici, Matteo s-a pozat cu toata lumea (ca si Itzy, de altfel). V-ati facut de cap, ati mancat bunatati. Bravo voua ca v-ati simtit bine, mi-as dori si eu sa ne intalnim cat mai multe vreodata.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
Hai sa slabim! Greutate: 63 kg (1.70 m)
Deadline: 1 martie 2008, Target: 3 kg.
xandrutza_76 spune:
Am avut ce admira, mi-a facut placere sa va vad pe toate, sunteti superbe!
Itzy, ai un par minunat! Si un zambet cald! Imi pari a fi vesela, tonica, optimista, un suflet cald.
Sephora, fericita cu Matti in brate. Nu trebuie sa te mai descrii folosind cuvintele acelea triste, ca nu ai de ce! Daca ai sti tu cata frumusete emani, mai ales cand te uiti la Matti!
Sandra, in primul rand mi-au atras atentia ochii tai-sunt superbi! Si esti foarte fresh, daca ma pot exprima asa.
Eu pe Lili am avut bucuria de a o cunoaste in persoana, este exact cum au descris-o fetele. Daca veti avea cum sa o intalniti, sa nu ratati ocazia! O mamica frumoasa si fericita.
M-au distrat fotografiile cu copilasii, amuzanta cea cu Ruxa, Matti si biberoanele.
Am vazut si papa, yummy, ce festin a fost acolo!!
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Mira, multa sanatate! Sper sa fie bine David, si in continuare.
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Sa-ti fie de bine, Xandrutza!
Mami 28+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
Am savurat-o pe indelete.
P.S. Vreau si eu intalneala cu mamici!
poze cu noi
GETY spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
Fetele - intrebare intrebatoare : cat vorbiti/ zi cu Bucuriile si cam cum - adik pe limba lor chinezo - pasareasca sau clar, raspicat silabisit in romana???
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg
Mai si gogoim pe limba ei, dar vorbim si clar, normal, nu silabisit cu ea. Cam cat pe zi? Cam nu stiu.
Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.
Sephora spune:
Va pupu fetelor
Multumesc sunteti dragute toate,deza ma simt muult mai bine.
Acu cred ca am remediat problema cu pozicile si se vad.
REvin
eloise spune:
Grozave poze, fetelor, nu ma mai saturam privindu-le! Tare sunteti frumoase, si voi si copilasii, mi-ar fi placut teribil sa fiu si eu la intalnire si sper sa se concretizeze planul cu adunarea pe la mijlocul tarii.
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
microbu spune:
Buna dimineata si de la noi...
Eu am petrecut dublu aseara asa ca am bagat somn de voie pana la 11 azi . Ruxa era cuminte foc cand m-am trezit, o ajuta pe mama la sarmale...
Nu retin cine spunea ca nu m-a vazut in poze prea mult?! Cum asa, am impresia ca Itzy numai pe mine m-a pozat si am o fatza ...am iesit super "bine" in toate pozele...
Am o impresie intarziata. Eu abia acum am observat ce par luuung are Itzy, uitandu-ma la poze...sunt dusa rau, am mai spus.
Fetele din Iasi care suspinati adanc dupa intalniri cu mamici si bucurii: pai noi abia ne-am cunoscut acum pt prima oara (sa ne fie rusine ce lene avem ) si voi sunteti la a nu stiu cata intalnire...chiar asa?!? Voi va adunati in nr mare, nu?
Sandra si gargaritza (10oct2006)