De la ce luna vi s-a vazut burtica?

De la ce luna vi s-a vazut burtica? | Autor: ela_d

Link direct la acest mesaj

Am citit aici, pe site, ca burtica se vede din luna a 4-a.Eu am 2 luni incheiate si se vede bine.Voua de la ce luna vi s-a vazut burtica?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Cine mai stie?

4+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Acuma de pinde si de contructia fiecareia si cat e de slabuta sau nu.Eu de exemplu pana in luna a 3-a umblam in blugii mei si pantaloni normali fara sa ma deranjeze la burtica,dar apoi mi puteam strange dar simteam ca ma deranjeaza si ma strang prea tare.
Sa stii ca asta depinde de fiecare!!!

Andreea 21+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Eu la prima sarcina nu am avut probleme cu hainele, caci burta a inceput sa se vada la 5 luni. Eram slaba, aveam 49 kg.
Acum la a doua sarcina, burtica a inceput sa se contureze inca de la 3 luni. Asa ca depinde de conformatia fiecareia.
Sanatate la burtici!

Flory mami de Alex si 17+

bebe 2
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

mie a inceput sa mi se cunoasca de la 3 luni,blugi pt gravide am cumparat la 4 luni desi nu era nevoie,a fost mai mult un moft

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

La primul bb cam de pe la 3 luni si ceva incepusera sa ma deranjeze nasturii de la pantaloni. Asta poate si din cauza ca eu sunt micuta si am avut o burtica maaaaaaaare!
Acum inca nu se vede nimic, am doar cateva saptamani, dar te tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Mie nu mi s-a vazut niciodata bine inainte de 23 de saptamini, desi sunt miniona.Pina la 5 luni am purtat intotdeauna blugii mei de "toate zilele".Vad ca nici acum nu se dezminte...

Suedezii zic totusi ca la femeile mai inalte cu constitutie solida burtikul pare mai mic decit la cele scunde si slabute.

Mariana 16+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria spune:

Buna Ela,
Eu sint in 9 saptamini si deja mi se vede burtica (desi sint inalta si slaba 50 kg, 1.70) iar blugii au inceput sa ma cam stringa... semn ca tre' sa-i schimb

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

eram in 6 luni si, daca purtam ceva mai largutz, gen rochie de vara, nimeni nu ma credea ca sunt insarcinata.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Mie pe la 4 luni a inceput sa mi se vada mai bine.

27+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

la prima sarcina, la 6 luni trebuia sa ma chinui sa-mi umflu burtica ca sa pot sa fac si eu o poza cu ea:)))....acum de la 3 luni a inceput sa se umfle incet incet...

alexutza 4 ani + si 28 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput