*** LA REDOUTE *** (72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Vad ca nu mai avem articole de vanzare, dar daca intereseaza pe cineva www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-monte-carlo-de-nike.aspx?productid=324125098&documentid=201207&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=12" target="_blank"> adidasii astia (sunt masura 42 dar sotului nu ii vin desi poarta 41, sunt un 40 jumate probabil si merg pe un picior mai ingust) noi ii scoatem la vanzare. I-am luat cu 50 euro, acum vad ca sunt 75 asa ca e si o afacere buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ink nu am primit comanda din 10!
Eu, din cate stiu, la BCR nu i-au comison la plata cu cardul in lei.
Dar o sa verific si eu totusi sa stiu sigur!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Aissa,si eu am 2 comenzi din data de 9 si 2 din data de 10 si inca n-am primit nici un aviz.Imi tot spun ca asa e in perioada reducerilor,ca sunt asaltati de comenzi,dar vor veni si coletele mele,cu o oarecare intarziere.Nici nu vreau sa ma gandesc altfel .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Si eu astept comenzi,cea mai veche din 9 si nimic!Inca nu ma impacientez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Asa imi zic si eu dar vazand ca majoritatea le-au primit deja...am o emotie. Plus ca ma oftic pt ca sunt lipsita de rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si eu astept din 10. Suntem multe, stati linistite, vor veni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

quote:
Originally posted by unboticutz

eu n-am vazut niciodata comison pt comenzile LR pe extrasele mele.

---------------------------------------
common sense is not really so common

edit: am card in lei!

eu am card de la ING si nu am vaut pe nici un extras vreun comision....
si am home bank si-i verific in mod constant sa nu "miste" nimic din cont fara sa stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by moonlight

Buna dimineata!
In primul rand, vreau sa va multumesc pentru ca mi-ati dat ocazia sa citesc cu placere paginile unui forum cu adevarat util, in care comunitatea chiar se implica. Eu am dat din intamplare peste acest forum, cautand informatii despre comenzile La Redoute. Ghidul a fost excelent si de mare ajutor, este foarte bine organizat!

Va urmaresc de pe la capitolul 64, am citit multe si din urma si am gasit foarte multe raspunsuri la intrebarile firesti si nelamuririle unui incepator in "reduteala", asa cum ati denumit-o dvs. :)

Am dat si eu cateva comenzi, mi-am cheltuit bursa de la facultate pe LR :)).Prima a fost pe 12 si voi posta si eu linkuri si opinii, macat cu atat sa ajut.

O rugaminte am si eu la dvs, imi puteti spune ce marime ar trebui sa ii comand mamei mele la bluze si pantaloni in conditiile in care ea poarta 44 romanesc la bluze si 46 romanesc la pantaloni? Nu de alta, dar am dat comanda conform tabelului si ii iesea 46, respectiv 48...si dupa cele citite aici, cred ca si-a luat marimi prea mari. Macar sa stim pt viitor. Daca m-ati putea lamuri ce masuri sa comand si pt colectiile Taillissime si Anne Weyburn v-as ramane indatorata.

Va multumesc si sa stiti ca am facut un obicei de a da refresh la paginile acestui topic :))

Bine ai venit ! Ti-am adus mesajul mai in fata ca sa-l vada lumea. Ar fi bine sa scrii cateva mesaje si apoi nu vei mai fi moderata si astefl mesajele vor aparea in timp real.

Despre ce ai intrebat eu nu stiu sa-ti raspund...poate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Gata! Am comis prima comanda pentru dodoloata pufarina! I-am luat paltonas dar pentru la toamna si lucruri de vara
Luni cred ca o fac pe a doua cu lucruri si pentru mami, tati, dar si pentru pufarina!

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Katthy, multumesc pt raspuns, inseamna ca tre sa-mi iau marime mai mare ca eu am mult mai multe kg.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput