*** LA REDOUTE *** (72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by ane2200

quote:
Originally posted by nico26

quote:
Originally posted by nico26

Buna fetelor!
Iaca ce am patit aseara! Poate ma lamureste si pe mine cineva!

Am incercat sa fac o comanda aseara...si cand am ajuns la datele cardului...dupa ce le-am introdus mi-a dat eroare...carte bancara refuzata!
Dupa care nu m-am mai putut loga. Azi am incerca iar sa dau comanda...cand am ajuns iar la partea cu cardul....aceeasi poveste. Am fost la banca si am bani blocati. Eu nu am primit niciun mail...nimic.
Poate ma lamuriti si pe mine....ca sincer ma bate piciul la cap...si nu pot sa reiau toate capitolele din urma.

Nu a patit nimeni asta? Parca am ma citit despre probleme din acestea?
Cum s-a rezolvat situatia?
Multumesc anticipat!
Nico

Eu am patit ceva asemenator - adica dupa ce dimineata am dat prima comanda bine mersi, dupa-masa mi-a zis plata refuzata. A doua zi dimineat ala fel. Am fost la banca sa intreb daca e blocat contul si mi-au zis ca nu e blocat, doar ca din banii pe care ii incarcasem eu (115 EUR) s-au scazut ce-i 49,38 EUR comanda si inca 6 EUR un comision. Nu a stiut sa-mi zica daca banca a oprit comisionul sau cei de la LR.

Am mai incarcat 10 EUR si am reusit sa dau si cea de-a doua comanda. DUpa ce primesc coletele, vreau sa cer un extras de cont sa vad cine a oprit banii. Ca daca i-a luat banca, nu mai lucrez cu ei.

Am scris la LR si mi-au trimis un raspuns standard, cum ca e posibil sa nu fi putut face plata pt ca lucrez cu acelasi card pe 2 conturi. Si daca nu asta e situatia mea, sa contactez serviciul clienti. O sa contactez, dar dupa ce-mi primesc coletele.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

este si normal ca banca sa-ti ia acel comision ca doar nu face munca voluntara si mie imi ia la fiecare comanda functie de valoarea comenzii 20-30 ron deci...

toate bancile iti vor lua asa ca alegi cu cine lucrezi dar comisionul tot il platesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am in fata un extras de cont si la mine nu apare nici un euro in plus fata de valoarea comenzii!!!!

Edit: am cardul la BRD si e in euro. daca voi aveti in lei, poate o fi alta rata de schimb la banca...habar nu am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Banca iti ia un comision anual de administrare cont. In ce priveste plata catre LR nu ia nici un banut in plus. Nu la toate se percepc comisioane de transfer bancar. BRD nu percepe asa ceva.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Diverse carduri de la diverse banci au comisioane diferite. Cardul pe care il folosesc eu are comision 0 la cumparaturi interne/externe dar are comision maricel daca scot bani de pe el in strainatate de exemplu. Plus taxa anuala de administrare.

Studiati cu atentie taxele si comisioanele si alegeti-va tipul de card in functie de ce vreti sa faceti cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by claujro

Am in fata un extras de cont si la mine nu apare nici un euro in plus fata de valoarea comenzii!!!!

poate n-am fost destul de explicita....comisioanele se iau doar la conturile in lei si se iau comisioane pentru conversie valutara deci cele care aveti cont in euro normal ca nu va ia nimic dar mie care am cont in lei si la bcr si la raiffeisen imi ia

edit: adik numai eu platesc comision??? mama ei de banca ma duc luni sa-mi schimb toate cardurile mai ziceti macar una ca platitti comision ca sa nu ma oftic pana luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

eu n-am vazut niciodata comison pt comenzile LR pe extrasele mele.

---------------------------------------
common sense is not really so common

edit: am card in lei!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica

quote:
Originally posted by claujro

poate n-am fost destul de explicita....comisioanele se iau doar la conturile in lei si se iau comisioane pentru conversie valutara deci cele care aveti cont in euro normal ca nu va ia nimic dar mie care am cont in lei si la bcr si la raiffeisen imi ia

eu am cont in lei....si banca- BRD- nu percepe taxa de conversie valutara. Stiu asta din sursa sigura. Am o prietena care a lucrat ca ofiter de credite la BRD...acum e la alta banca.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Maine imi iau un extras de cont de la ING (cardul e in lei) sa vad daca mi-a luat comision cand am platit comanda Promod....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

nushu, eu n-am comision, dar in schimb cardu-i la ING

Mergi la inceput

nusu...da comision pt administrare card platesti..nu? anual....
poate ca de fapt din suma pe care o platesti ca si comision iti opreste taxa de administrare anuala a cardului....respectiv a contului. Daca tu nu platesti aceasta suma anual ei iti opresc la fiecare tranzactie cate ceva din ce depui.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput