*** LA REDOUTE *** (72)
Raspunsuri - Pagina 12
nico26 spune:
Buna fetelor!
Iaca ce am patit aseara! Poate ma lamureste si pe mine cineva!
Am incercat sa fac o comanda aseara...si cand am ajuns la datele cardului...dupa ce le-am introdus mi-a dat eroare...carte bancara refuzata!
Dupa care nu m-am mai putut loga. Azi am incerca iar sa dau comanda...cand am ajuns iar la partea cu cardul....aceeasi poveste. Am fost la banca si am bani blocati. Eu nu am primit niciun mail...nimic.
Poate ma lamuriti si pe mine....ca sincer ma bate piciul la cap...si nu pot sa reiau toate capitolele din urma.
ancamari spune:
Tocmai am luat comanda din data de 9 ian de la posta, sunt ok ce am luat, revin cu linkuri mai tarzior. Bagasem un cod de cadou pt parka aia bej urata si mi-au trimis un fel de pulover turcoaz cam dezlanat, cu cordon in talie si niste margelute maro din plastic, dar decat nimik sunt bune si astea. Ca acusi vine 1 Martie!
Vreau sa multumesc Eltekei care m-a indrumat la timp sa nu comad bluze mai mari de marimea 40! Tot ce am luat a fost mar 38/40 si imi vin toate, cu 2 mici exceptii care imi sunt un pic stramtute peste sani (am 100 cm, inca alaptez si mai dureaza cateva luni pana sa incep marea desumflare) dar merg si asa.
Va pup si va multumesc tuturor pt indrumare, sfat si mai ales pt GHID!
Acum astept comenzile din 10, 14 si 23 ian, sper sa vina saptamana viitoare.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
corap spune:
eu zic sa dai mail sa intrebi la aide&services ce s-a intamplat cu comanda ta. parca s-a mai intamplat si la altcineva, der nu stiu daca era aceesi situatie
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
Graviduta spune:
Mitzuka, vad ca ti-a raspuns Addya deja, pana mi s-a incarcat mie pagina. Si eu am 2 conturi si platesc cu acelasi card. Este adevarat ca ambele sunt pe numele meu, cu aceeasi adresa, deci nu stiu ce sa zic. Am modificat si ghidul in acest sens, pt eventuale intrebari asemanatoare.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
addya spune:
eu am 2 conturi diferite, unul al meu si celalalt la soacra-mea, deci nume si adresa complet diferite. platesc cu cardul care este pe numele meu pe ambele conturi fara nici un fel de problema.
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
nushulica spune:
ellaa
da si eu am luat si bluza si puloverul fix alea care le-ai luat si tu si da am luat tot 38 ca m-am gandit sa nu stea fixe pe mine ...pulevorul l-am luat pe negru si bluza roz dar parca as mai lua si pe alb![]()
mai stau totusi ca am multe comenzi pe drum(nici nu mai stiu ce am comandat) si mi-i sa nu ma trezesc cu prea multe boarfe
(pe langa tonele care le am deja)
ella_74 spune:
Nushu,
cata intuitie, m-am gandit eu bine ca nu puteai sa ratezi bluza si puloverul Puma![]()
Eu am luat puloverul verde gri (sau asa ceva) si bluza alba, ca merge la tenis.
Eu nu prea cumpar bluze negre, desi blondele poarta negru(cica da bine) de cand am fost la o consultatie de stil unde mi s-a spus ca orice culoare se reflecta pe fata si cica negrul purtat in partea de sus (adica bluza) imi accentueaza cearcanele si ma face obosita; la sfarsitul consultatiei am primit un minimostrar cu culori care mi se potrivesc, in general culori deschise si nu tari.
am plecat la shopping, azi am in plan Next, New Look, Top Shop si Monsoon. Yupee!!!
, mamica de David (24.04.2007)
gab___ spune:
quote:
Originally posted by ella_74
Nushu,
cata intuitie, m-am gandit eu bine ca nu puteai sa ratezi bluza si puloverul Puma
Eu am luat puloverul verde gri (sau asa ceva) si bluza alba, ca merge la tenis.
Eu nu prea cumpar bluze negre, desi blondele poarta negru(cica da bine) de cand am fost la o consultatie de stil unde mi s-a spus ca orice culoare se reflecta pe fata si cica negrul purtat in partea de sus (adica bluza) imi accentueaza cearcanele si ma face obosita; la sfarsitul consultatiei am primit un minimostrar cu culori care mi se potrivesc, in general culori deschise si nu tari.
am plecat la shopping, azi am in plan Next, New Look, Top Shop si Monsoon. Yupee!!!
Ella, mamica de David (24.04.2007)
ella d eunde iei haine next? si eu sunt fan!!!

ella_74 spune:
Gab,
sunt in Londra dragutza, la o partida de shopping care din pacate se incheie in weekend.
Acuma chiar fug, sotul meu se moscaie mai rau ca o femeie...
pupici,
, mamica de David (24.04.2007)
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by ella_74
orice culoare se reflecta pe fata si cica negrul purtat in partea de sus (adica bluza) imi accentueaza cearcanele si ma face obosita; la sfarsitul consultatiei am primit un minimostrar cu culori care mi se potrivesc, in general culori deschise si nu tari.
Faina consultatia de stil!
Foarte de acord: si la mine negrul in partea de sus are aceleasi efecte
Cred ca negrul in partea de sus sta bine femeilor rotunjoare, cu sanii mari. (cu un decolteu in V).