Cursuri Eurocor

Cursuri Eurocor | Autor: oprietena

Link direct la acest mesaj

Ma cam bate gandul sa cumpar cursuri Eurocor, managementul resurselor umane, eu fiind inspector resurse umane la o societate mica (17 angajati),pentru moment aici nu as avea ocazia sa le aplic dar ma gandesc sa schimb locul de munca si poate imi vor folosi. A urmat cineva aceste cursuri? Va rog sfaturi, idei daca se poate.
Va multumesc.
Mirela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codrutza4 spune:

daca le vrei ptr. a lua diploma de la final, recunoscuta de ministerul muncii, DA. dar daca doar ptr. informatii NU. am lucrat acolo, crede-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Multumesc frumos pentru informatii Codrutza. Cursurile le-as fi vrut si pentru largirea cunostintelor in domeniu dar si pentru diploma desigur. Acum sunt si mai in ceatza, o facultate dureaza 4 ani, ma gandeam ca aceste cursuri le pot face mai repede, apoi nu stiu ce facultate ar fi nimerit sa fac in acest domeniu. Oricum multumesc si mai astept pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Am incercat cursurile de engleza de la Eurocor..... insa nu m-am tinut de treaba. La inceput am fost constiincioasa, faceam teme, ascultam casete, pe urma m-am lenevit. Am intrerupt dupa cca. 1 an.
Acum urmez cursuri de engleza de 2x pe saptamana, le plateste firma, si ma tin de ele... mai de placere, mai de jena fata de profa... e altceva decat prin corespondenta

Ingrid si Cristi 4 ani si 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Adica mergi la cursuri, nu inveti singurica acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns margaflower spune:

Vreau si eu informatii despre eurocor.Eu stiam ca iti iei cursurile,inveti acasa,apoi dai teste.Asa este?Adica,cam la fel cum se procedeaza la formele de invatamantID?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili81 spune:

Ingridnen, spune-mi si mie, te rog, unde ai facut tu cursuri de engleza? As vrea si eu sa fac, dar din astea cu prezenta, nu prin corespondenta, pt ca nu ma tin de ele daca nu trebuie sa ma duc la cursuri.

http://new.photos.yahoo.com/liliana_ignat/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vgv spune:

pt Codrutza4
Am citit pe forum ca ati lucrat la Eurocor.
Vroiam sa va intreb:sunt seriosi?
Vreau sa fac cursul de design interior.....pt mine ca ma pasioneaza acest lucru.
Credeti ca pot invata ceva?Imi pot decora singura casa in urma acestor cursuri???
Multumesc mult si scuze de indrazneala de a va contacta.
Astept raspunsul dvs!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vgv spune:

Am citit pe forum ca ati lucrat la Eurocor.
Vroiam sa va intreb:sunt seriosi?
Vreau sa fac cursul de design interior.....pt mine ca ma pasioneaza acest lucru.
Credeti ca pot invata ceva?Imi pot decora singura casa in urma acestor cursuri???
Multumesc mult si scuze de indrazneala de a va contacta.
Astept raspunsul dvs!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinche spune:

Si eu vroiam sa fac un curs de design interior,se merita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

si eu sunt interesata de cursul de design interior...

Mergi la inceput