Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 9
Happiness_4_us spune:
Lavinia borcanasele de la Néstle nu au nici zahar si nici gluten. Eu din astea o sa folosesc. Sper sa fie ok.
Multumesc ca va ganditi la noi. Mereu ma buseste plansul cand citesc cate un mesaj ptr noi.
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Pinacolada spune:
Betty- da , nu am gasit inca, sunt sigura ca va mai dura!
dar, mnacar sa merite asteptarea!
salariul variaza in functie de nr de ore si we! cam e milionul si ora, de ex 10 mil pt 10 ore plus sambata, ca asa!la agentii este intre 6 si 10 mil in f de ceeace ceri!
succes si voua ca e treaba grea!
eu una vreau sa instalez microfon, ca sa aud cum se poarta cu copilul cand nu sunt acasa, altii instaleaza camere de luat vederi!
Andries spune:
Am avut si eu cateva tentative de a cauta bona, macar sa vad cum e piata, dar fata de ceea ce am gasit in 2004, acum e dezastru. Nici pe post de menajera nu le-as lua, menajera mea e de o mie de ori mai buna ca bona decat "bonele" prezentate de agentii.
Asa ca m-am rugat de maica-mea sa "treaca la aparat" si-a acceptat slava Domnului, tot ce trebuie sa fac este sa-mi tin husbandul relaxat, sa nu-i apuce controversele vis a vis de "cum se cresc copiii"
Oricum, daca mama nu era de acord, nu-mi luam bona sau cautam 3 luni ca popa. Tare greu in ziua de azi, cine n-are bunici disponibili a pus-o.
Andries
Si bv spune:
Nana, mamica frumoasa si sensibila si dulce, ma bucur din tot sufletul pentru vestile bune!
Danuta36, care e filmul cu Nicole Kidman, ca mi-ar place sa-l vad si eu (e actrita mea preferata). Foarte frumoasa Mirunica!
Betty, l-am vazut si pe flacaul tau frumos!
Gabriela, mi-au dat lacimile cand am citit ce-ai scris despre alaptat! zic si eu ca fetele, sa nu te lasi inca, poate e doar o toana.
Bebelusilor bolnaviori le doresc multa sanatate, mamicilor multa putere, sa aiba grija de ei!
Noi am facut azi vaccinul de 4 luni, pe cel de la Pasteur. A fost f bine, fara efecte adverse, iar Raisa a plans chiar putin. Mai mult am plans eu .
Am reusit sa depunem si noi actele pt indemnizaia de crestere a copilului. Totul intr-o zi! adevarata victorie! Am vazut ca a raspuns Magda referitor la procedura, de aceea nu mai repet si eu.
Ideea este ca de la primarie se poate lua o lista cu tot ce trebuie, urmarita cu atentie (trebuie copii dupa toate actele si adeverintele) si treaba merge usor apoi.
Va pupam si va dorim o zi minunata,
Simona si bblina Raisa (6 Septembrie 2007)
Poze
Celia spune:
Ligeea, Valentina 22 Multumim de primire.
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
Si bv spune:
Fetelor care ati inceput munca, imi spuneti si mie cum ati suportat despartirea de bebelusi? Au plans dupa voi, cum a fost?
Din aprilie trebuie sa reincep si eu munca si mi-e de-a dreptul groaza! Deocamdata Raisa plange la oricare altcineva in afara de mine sau tati, plus ca ma gandesc mereu daca bunica va sti sa o spele la chiuveta dupa schimbarea scutecului, daca va reusi s-o scoata afara fara incidente (caci stam la et. 4)... offff!
Eu sunt, la fel ca si Sabina, mama closca! mi se pare ca nimeni nu o poate ingriji la fel ca mine! Doamne, ce greu o sa-mi fie!
Bun venit, Celia!
Simona si bblina Raisa (6 Septembrie 2007)
Poze
kriss79 spune:
salutare
LA MULTE LUNITE Yannisa Milena de Marunzika si Ana Adelina de greyeras!!
Ieri seara a fost pediatrul la noi si Alessia are putin rosu in gat..pt. nasuc infundat i-am pus Sterimar si e mai bine..nasol e ca tuseste si o deranjeaza gatul inflamat..mai inainte a vomat tot ce mancase..e miorlaita si plange si vorbeste..ca si cum ma cearta..saracuta de ea!insa e vioaie, zambeste..
Nana, ma bucur ca esti mai bine, iti doresc sa fie si mai bine si sa veniti de la Boston sanatosi!
Celia, bun venit si aici
Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Marunzika spune:
Gargarita mea face azi 5 lunite!
Multumim celor care ne-au felicitat!
Si La multi ani pt Ana Adelina de greietas!
Am cantarit-o azi dimineata si are 6710g, deci a luat 120g intr-o saptamana. Se pare ce-i merge bine cu morcovior* pastarnac si de ieri putin din fulgi de orez.
Nana tinem pumnii sa va intoarceti cu Andreiutz sanatos!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Pinacolada spune:
Andries-ai o menajera buna? crezi ca ar mai putea veni si in alte locuri sau e numai la tine? eu stau in zona Vatra Luminoasa, daca esti draguta poti sa-i pui o intrebare? eu as avea nevoie 1 data pe saptamana sau la 2 saptamani! bineinteles numai daca poate si ii convine zona!
multumesc mult de tot!