Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 19
Si bv spune:
Roxana, iti multumesc ca mi-ai acordat atata timp sa-mi raspunzi cum a fost cu intoarcerea la munca! Asta e, prevad ca va fi foarte greu! Sper doar ca pana atunci sa se obisnuiasca cu bunica si sa nu planga, ca altfel las totul pentru ea! daca o fi mai mamoasa, doar n-am s-o las sa se imbolnaveasca de inima rea! Am mai facut si acum incercari, s-o las cate putin la altcineva in brate, dar plange atat de tare ca nu rezist!
Eu nu prea va raspund la problemele medicale, pt ca nu ma pricep, fetelor! ma simt vinovata uneori, cand vad ca mie imi raspundeti mereu.
Bikamaria, am vazut si eu pozele de la botez! Teo este ireal de frumoasa, mai ales in pozele in care face nani, asa cum au remarcat si fetele! Iar tu ai un par superb! ai avut probleme dupa nastere, sa-ti cada?
Tzuki, bun venit! abia asteptam sa-l vedem pe tzuki mic in poze!
Sim, ne arati si noua ce scaun de masina i-ai luat lui Stefan? daca ai facut vreo poza... ne gandim si noi sa luam unul pt Raisa si poate ne inspira alegerea ta .
Azi a fost o zi frumoasa!
Poze
Gabriela77 spune:
Danuta tot mai scumpa e mititica ta! Lasa firele albe. Ca doar de-aia e vopseaua, si eu am descoperit cateva…
Simona, Navicula, Luy insist, dar fara mari rezultate!Multumesc mult!
Roxana, asa e,asa dulci sint cum se muncesc ei cu tzitzi, m-am mai linistit si eu, cum stati cu diversificarea? Mie Sara mi se pare foarte reticenta, inca nu am ajuns sa inlocuim masa de dimineata, de maine trecem si la supica.
Rodica, chiar bine papa Darius al tau, eu ma declar multumita cand papa 150.Si uneori avem 4 mese. Eu cred ca a mea creste si se ingrasa de cat doarme…
Va pup! Somn usor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Marunzika spune:
Am vazut iar numai bebei unul si unul! Sa fie toti sanatosi, ca de frumosi sunt toti fara exceptie!
Nu-mi vine a crede ca deja au trecut 5 luni de la nasterea gargaritei, parca ieri dadeam sms ca mi s-a rupt apa...
Aici dr spun sa nu lasam bb sa stea in fundulet pana la 6-7 luni; prisi, printesa ta se ridica singurica deja?
A mea puturosica, se arcuieste ca o pisica ce sta sa atace, dar de intors nici vorba, a facut o data miscarea pe comoda de infasat, pe 05.01 si de atunci.....pauza. In schimb cand o tin in brate se impinge in picioare, mai-mai ar merge. Mai sunt si alti bebi asa "in varsta" care nu se intorc?
carpatina ne-a lasat azi fara "tableta de umor"!
Sabinelu .
Teo tu cum mai esti?
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by valentina_22
Bikmaria, am vazut pozele de la botez. Frumusica foc Maria. Desi incerc sa tin o mica cura am salivat la vederea tortului si m-am topit cand am vazut ce scria pe el.... A si tare haioasa faza cu cantatul. Sa fie oare taticul?
de Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si Andrei - Gabriel (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m
multumesc mult ,tortul a fost la fel de bun pe cat de bine arata ,da ,taticul canta fericit ca are fata
bikmaria spune:
si bv de la TEO , de la mine ,multumim de aprecieri
parul imi cade acum ,in timpul sarcini nu imi pica un fir ,dar cred ca o sa se regenereze pt ca nu am avut probleme ,se aseaza foarte usor ,in poza ce ai vazut-o ,de la botez il aranjasem singurica pt ca nu am mai ajuns la coafor
In alta ordine de idei pot sa-ti spun ca eu am inceput serviciul cand TEO avea 2 luni ,nu mi-a fost usor ,dar incet incet m-am obisnuit mai ales ca nu mai alaptam si nu stau la munca decat 4 ore si lucrez f aproape de casa (5min)
Tot ce conteaza este sa lasi copilul cu cineva in care ai deplina incredere ,chiar si asa in primele zile o sa sunu acasa din jumate in jumate de ora ,daca nu mai des ,dar usor ,usor toate se vor aseza si eu una pot sa spun ca nu mai imi este greu ,vorba lui MAGDAZ nici nu mai am timp sa ma enervez sau sa fac depresie .
Iti urez succes si toate sa iasa asa cum vrei tu .
Marunzika spune:
Ce face schimbu 3 de-i linistea asta?
Cred ca ma bag si eu incetisor la nani.
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
bikmaria spune:
NOAPTE BUNA MARUNZIKA ,asta seara este liniste ,dar tot este bine ca a fost animatie pe timpul zilei .
Marunzika spune:
Noapte buna Maria!
Noapte buna mamici si bebici!
Yannisa Milena
24.08.2007
bikmaria spune:
astazi avem sarbatoriti mai mari si mai mici ,sa incepem cu grei
intai frumoasa si ochioasa domnisoara :MARIA TEODORA
urmeaza frumosul si lungutul papanasi stefan
LUY ,SIM sa va traiasca puiuti dragi mamici, sa le dea DD tot binele din lume .
-la categoria mijlocie avem alte dulceturi si alti papanasi care mai de care mai frumosi:
FRUMOASELE:- MARIA de mamica TOMASA
- MARIA DIANA de mamica TZUK
FRUMOSII: - eduard stefan de BUMBITA
-ROBERT de LAURICI
-MAI AVEM SI-O FRUMOASA MITITICA :ELIANA de mihastroescu
sa va traiasca mamici si sa va aduca numai bucurii.