Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

navicula, bag de seama ca inca esti moderata si mesajele iti apar cu intarziere. Eu cautam un mesaj din urma, cand am dat peste postarea ta. Asa ca mobilizeaza-te si mai scrie repede inca 5 mesaje, sa te vedem si noi in timp real. Altfel risti sa nu-ti raspunda nimeni la postari, ca nu le vad decat eventualele "intarziate".
Te inteleg cum e cu "hrana pentru suflet", si eu obisnuiesc sa citesc cateva pagini seara, inainte sa ma culc - de fapt dupa ce se culca printzesa, ma duc si eu sa mananc si atunci imi hranesc si trupul si spiritul

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by Tzuki

Bikmaria, ti-am admirat fetita . E o scumpete, iar poza asta m-a terminat .

Tzuki, mama de Tzuk mic (2.09.07)

multumim mult pentru aprecieri,poza este facuta in biserica ,la botez

Mergi la inceput

buna seara, maria, ai venit sa strigi catalogul ?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luy

buna seara, maria, ai venit sa strigi catalogul ?

buna LUY ,mi-am pierdut dreptul sa strig catalogul pt ca azi am fost absenta ,dar nu pot sa nu remarc absenta CARPATINEI nu pot sa nu ma intreb oare ce face TEODORA

Mergi la inceput

Gabriela, iti inteleg supararea pt faptul ca Sara nu mai vrea tzitzi. Cred ca daca as fi in situatia ta si eu as fi foarte trista. Ideea e ca nu erai pregatita pentru acest moment, simti ca ai pierdut prea curand ceva pretios. Eu zic ca merita sa incerci ce ti-a scris navicula, sa insisti totusi sa o pui la san. Poate va functiona si in cazul vostru, nu poti sti... Macar vei sti ca ai facut tot ce era posibil sa prelungesti aceasta perioada.
Uite de la mine si

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by NanaMotoc

quote:
Originally posted by Roxana_G

Magda, deci nu am observat numai eu chestia cu 4 si 6 luni. Acum imi faceam procese cum ca am dat atunci orez mai devreme, sigur ca la indicatiile pediatei. Al meu e cam constipat...acum a facut cu chiu cu vai o mica ghiulea. Maine incerc si cu alte fructute sa vedem poate il mai ajuta. Mar cu morcov il cam constipa.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Roxana, eu ma dusesem intinsa dupa borcanele Nestle si am constatat cu stupoare ca nordicii au altfel impartite etapele. Adica sucul de mar care la noi pe site la Nestle Romania este in etapa 1, la ei este in etapa2 de la 6 luni, si mai erau cateva, dar asta mi-a sarit in ochi si nu intelegeam de ce nu pot sa iau ca doar vazusem pe site. La fel si sucul de portocale.
Toate produsele Nestle de la noi sunt facute in Norvegia.
Am mai gasit cereale cu porumb si in Ro nu sunt. Nu am luat, am luat numai cu orez ca astea se fac cu lapte si am mai luat unele tot cu orez si inca ceva dar care se fac cu apa. abia acasa am vazut.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

NANA si eu ii dau teodorei la ultima masa cereale ,la 210 ml apa pun 3 masuri lapte +4 masuri cereale milupa cu mar si morcov
Astazi am gasit in Targoviste cereale de la milupa MILUVIT -orez si porumb ,pe care scrie ca folosite seara asigura o masa satioasa copilului .

Mergi la inceput

Cum ai fost absenta, Maria, cine bantuia pe aici in pagina 2, la ora 1 ? Hmmmm... Pot sa spun chiar ca ai fost matinala
Asa ca ai dreptul sa-i pui absenta carpatinei, hihihi
Si eu ma tot gandesc la Teo, ce-o fi facand, astazi iar am ajuns pana la ea in plimbarea cu caruciorul ( noi suntem vecine ), dar mi-a fost jena s-o sun, nu voiam s-o deranjez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Si_Bv,Kriss79,Vero, Roxana G , Luy , Sim, Maria, Prisi Multumim de primire.

Roxana G , Citeam de copiii tai ca isi manifesta bucuria Andrei cand o vede pe Alex...legatura dintre fratiori...si la noi desi diferenta intre ei e mai mare si cat o dragalim noi pe Andreea , primul ras in hohote fratiorului ei i l-a prezentat...il urmareste si-l cauta cu privirea cum ajunge de la scoala si-l aude vorbind...
Sanatate multa lui Alex si Andrei.

Luy , nu stim cat a apreciat Andreea cadoul ....de plins nu a plins, doar un mic scancet la intepatura , fara urmari vaccinul , o usoara febra 38,3 dar mami i-a dat umatate supozitor de paracetamol.

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

imi vine sa plang si sa rad in acelasi timp-in loc sa mai discutam de copii jumate din mesajele postate sunt despre bone-eu fiind printre initiatoare .

Am ajuns in situatia in care nu ma mai intereseaza cat dau , ma intereseaza cui ii dau macar sa merite jumate din suma . Si cand te gandesti ca eu la inceput castigam 100 de euro pe luna saptamana dar munceam 20 de ore din 24 ...

Chiar cat o fi cea mai mare suma pe care o primeste o bona in Bucuresti ,a veti idee ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Bun venit noilor mamici!
Nana eu am luat pana la urma fulgi de orez si abea ieri i-am dat prima data, seara, cam 20ml + 200ml lapte. I-am facut cu apa si i-am dat la lingurita sa vad daca accepta, s-a bucurat tare, era tot un chiot si tare ar mai fi mancat mai mult. Asta seara i-am dat iar 40ml + 180ml lapte. Nu vreau sa-i bag in lapte, prefer sa-i dau la lingurita, astfel se invata sa si manance cu lingurita si chiar ii place. Nu am gasit insa de la Milupa, am luat alta firma. Si aici sunt multe chestii care se dau dupa 6 luni si de aceea intrebam eu pe myral cum e cu fulgii de orez.
Multumim tuturor mamicilor pt urari!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput