Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 17
prisi spune:
asa... azi am fost la dr. ginecolog, ca-mi venisera rusii prin noiembrie si au mai plecat acum vreo 2 saptamani, sunt bine am renuntat la antibebe (de acolo e problema) si trebuie sa ne descurcam cu gumitza, ca nu am vrut sa mai incerc altele...
am fost prin oras la ceva cumparaturi, am facut baie la bubulina si am reusit sa citesc si din urma ca ieri si azi pana la pranz nu am avut net
Miru incearca sa plece, da nu prea reuseste si a gustat si mar si e foarte incantata, azi i-am dat 2 lingurite de suc si le-a papat imediat , ma tragea si de lingurita
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
magdaz spune:
Betty, eu acum il vizionez pe bebe Mario..ce roscatel dragut ! Si ce bine se "tine" in fundulet...Asa culoare intersanta la par parca mai are si Alex a Roxanei
Sim, dupa Stefan sunt absolut topita...Pare un lungan. Vaz in fotografie ca aveti repartitoare, dar altfel decit noi. E o mare porcarie, noi platim dublu de cind le-am pus.
Slippers, de la inceput a avut Vlad ochii asa albastri? eu tot mai trag speranta la Ana mea, ca sotul meu asa ii are, dar nu cred ca mai sunt sanse.
Cred ca ea e cea mai "cheala" dintre papanashi.
prisi spune:
am uitat sa va zic, mi-a zis dr. de cum am intrat pe usa ca sunt si sa ma pun sa slabesc pana ma duc data viitoare, parca eu nu as vrea , dar cum termin de dat papa lui Miru simt ca ma ia cu lesin si treb sa mananc ceva, iar de la dulciuri nu pot sa ma abtin deloc si inainte de sarcina mancam de 4 ori pe an dulce
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Magda, deci nu am observat numai eu chestia cu 4 si 6 luni. Acum imi faceam procese cum ca am dat atunci orez mai devreme, sigur ca la indicatiile pediatei. Al meu e cam constipat...acum a facut cu chiu cu vai o mica ghiulea. Maine incerc si cu alte fructute sa vedem poate il mai ajuta. Mar cu morcov il cam constipa.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana, eu ma dusesem intinsa dupa borcanele Nestle si am constatat cu stupoare ca nordicii au altfel impartite etapele. Adica sucul de mar care la noi pe site la Nestle Romania este in etapa 1, la ei este in etapa2 de la 6 luni, si mai erau cateva, dar asta mi-a sarit in ochi si nu intelegeam de ce nu pot sa iau ca doar vazusem pe site. La fel si sucul de portocale.
Toate produsele Nestle de la noi sunt facute in Norvegia.
Am mai gasit cereale cu porumb si in Ro nu sunt. Nu am luat, am luat numai cu orez ca astea se fac cu lapte si am mai luat unele tot cu orez si inca ceva dar care se fac cu apa. abia acasa am vazut.
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
valentina_22 spune:
Bikmaria, am vazut pozele de la botez. Frumusica foc Maria. Desi incerc sa tin o mica cura am salivat la vederea tortului si m-am topit cand am vazut ce scria pe el.... A si tare haioasa faza cu cantatul. Sa fie oare taticul?
de Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si Andrei - Gabriel (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m
valentina_22 spune:
quote:
Originally posted by Tzukiquote:
Originally posted by valentina_22
Sim, si eu intru in categoria celor care stau acasa cu piticul pana la 2 ani. Dupa aceea Andrei va merge la cresa,am sa fac tot posibilul sa-l dau la Cresa Titan IV, cea de pe LUnca Bradului, paremi-se ca stai in zona si poate o stii. E super si unde mai pui ca-i si de stat. Alex va merge la gradinita in continuare. Va fi cam greu la inceput dar cu sprijinul sotului vom reusi
Valentina, si eu stau in zona Titan (chiar langa piata) si intentionez sa-l dau pe David la cresa Titan IV (am auzit numai lucruri bune ). Numai ca eu as vrea sa il dau de acum, peste vreo 2 luni. Am inteles ca primesc si copii asa micuti, dar nu am date certe. Oricum o sa ma interesez zilele acestea.
Tzuki, mama de Tzuk mic (2.09.07)
de care piata vorbesti? ca sunt mai multe in zona. Daca tot suntem vecine de cartier poate iesim cu piticii la plimbare!
luy spune:
Danuta36, eu cred ca e foarte frumos sa ai in aceeasi zi asemenea evenimente importante Nu te mai gandi la ce ti-a zis preotul, sunt preoti si preoti, unii dintre ei au har si stiu sa-si atraga credinciosii, altii dimpotriva... Miruna ti-a fost daruita de Dumnezeu, este un copil nascut din iubirea voastra sincera. Si chiar daca din diferite motive nu ati ajuns pana acum sa va cununati religios, cu siguranta v-a fost iertat acest "pacat", din moment ce ati fost binecuvantati cu mica voastra minune. Nu pune deloc la suflet vorbele preotului, ci bucura-te din plin de cele doua evenimente Va fi o zi speciala !
Cat despre parul alb, ce te necajeste asa tare ? Se rezolva cu o vopsea, tu te vopsesti blond, deci nu se prea vede, oricum. Si eu am o gramada, ei si ce ? Nu e semn de batranete , stai linistita, Varsta adevarata oricum este cea din suflet, nu cea din buletin ( nu ca ar fi cumva cazul la noi sa ne socotim batrane, da' am zis si eu ). Eu am avut cateva fire albe de cand eram copil. Atunci credeam cu tarie ca ala e norocul meu, deci in nici un caz nu incercam sa scap de ele, eram chiar mandra ( bine, erau vreo 2-3 ). Intre timp s-au inmultit bine de tot... Dar e adevarat ca acum sunt si muuuuult mai norocoasa : tin in brate o comoara nepretuita
Hai, pupici, nu te mai necaji degeaba. Bucura-te de ceea ce ai, de minunea ta si de sarbatoarea care va veni.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
valentina_22 spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Valentina, Tzuki sa imi spui si mie de cresa Titan IV si eu stau prin zona, sigur la 2 ani o sa ma intereseze, poate mai repede...depinde de multe( Lunca Bradului este pe langa Lic Dante???? sau ma insel)
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
Cresa asta de care vorbesc este langa o scoala generala(nu stiu denumirea ei.)Ca punct de reper: cofetaria Vio treci pe langa ea si o tii tot inainte, intai apare scoala, iar pe urma cresa(are si un parculet mic in fata). Eu am avut-o pe Alexandra un an si ceva acolo si intotdeauna am fot multumita de contitii.Meniul este excelent, iar programul este ptr cel de zi de la ora 06.00-17.00. Plateam in jur de 4.5 ron/zi. Una peste alta am fost f multumita de ei, de cum s-au comportat cu fata, iar daca nu ne mutam din zona(putin probabil),Andrei va merge tot acolo.