Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxana_G spune:
Apropos de ce i-am zis Magdei ca Andrei e constipat, mai e vreun BB diversificat care e constipat? Alex tocmai ca isi reglase scaunul dupa diversificare ca era constipata inainte.
In alta ordine de idei dupa ce papa bibe il ridic in fundic si scoate aerul imediat. Azi am avut curiozitatea sa vad daca sta asa, sigur ca sprijinit intr-o parte de mine - nu din spate. Surpriza, sta bat baiatul, e chiar stabil. Ma rog, daca nu se ridica el si nici nu incearca, eu nu am curaj sa il tin asa. Dar m-a uimit ce bine isi tinea echilibrul, eu sunt obisnuita cu sora-sa care pica imediat in orice directie nimerea.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Pinacolada spune:
Fetelor vad ca voi a=ti inceput diversificarea! noua ne-a spus dupa 5 luni....o sa sun la pediatra sa vad daca ma lasa sa-i dau macar o masura de gris de la milupa cel fara lapte!
de ex acum a mancat 24oml lapte si nu s-a saturat!
de constipat e , dar ii dai Biotics si vad ca e f bun si mai e si lass baby tot pt constipatie!
Pinacolada spune:
simteam ca inebunesc asa ca m-a scos sotiorul putin afara sa facem cativa pasi si am ajuns la piciul, unde au reducere 40 % la produsele de iarna!nu am luat nimic, dar aveau niste gecute frumoase...cine sta in zona poate sa se duca sa se uite, poate cumparati ceva!
Pinacolada spune:
maine vine mama de dimineata, asa ca voi putea sa ies afara!uraaaaaa
poate mai vine cineva in parcul 23!
vorbim maine!
pupici, noapte buna si mai ales copilasii bolnaviori sa simta mai bine!
navicula spune:
Buna seara fetelor,
ca sa ma conformez ordinului dat de Luy haideti sa va spun cum am scapat si eu de a doua saptamana consecutiva cu sot in delegatie...marti am cumparat o carte si in timp ce ii dadeam la printesa sa suga si seara inainte de culcare am citit cateva pagini...nici nu va pot spune ce zi buna si optimista am avut marti...eu am zis "hrana pentru suflet".
Bineinteles a ajutat si faptul ca Paula e destul de cuminte si suntem amandoua sanatoase.
O seara frumoasa va doresc
Alina si Paula Maria(9 octombrie 2007)
rodicamaries spune:
Roxana...mananca 5 mese pe zi a cate 230 ml... foarte rar 6 mese...dar asta numai de 2 saptamani incoace...
Noapte buna mamici si bebici
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
Roxana_G spune:
Pinacolada si Rodica, wow ce papa bebelusii vostri! Andrei care spargea pana acum cu chiu cu vai mananca si cei 180 ml si asta numai dupa ce am schimbat pe Nan1, ca inainte nu voia nici atat. Si doar 5 mese. De cand cu diversificarea tinde spre 4 mese.
In fine, l-am culcat, chinul naibii la aerosoli, desi la pranz a stat super cuminte, ba a si adormit cu mascuta la nas. Insa acum cred ca era obosit, nu mai doarme ziua decat extrem de putin, stiu ca mai erau mamici care se plangeau de asta. Acum era trezit de la 18.30 si a adormit abia acum. Mai are doar 2 reprize de somn pe zi, Alex a avut 3 reprize pana spre 7-8 luni incolo si vreo 2 pana pe la un an jumate.
Apropos de somn, el care se culca la 12-1 acum cade lat la ora 10. Asa ca, mamicile care se plangeau de ora tarzie, eu zic ca se reduce treptat. Cam asa a fost si la Alex si a tinut-o obiceiul bun pana spre 3 ani incolo cand a inceput sa se culce foarte tarziu.
Gata, va pupic si va doresc noapte buna. Nu mai stau azi in schimbul 3 pentru ca sotul meu e pe drum de la aeroport si nu as prea vrea sa ma gaseasca iar cu calculatorul in brat.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
cecilia L spune:
Noapte buna, nu pot sa mai scriu ce voiam, sper sa nu uit pana maine.....
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
prisi spune:
buna seara
in primul rand multa sanatate piticutilor bolnaviori, ii pup pe toti si sa se faca repede bine
Bee pt o mamica obosita, poate reusesti sa te mai odihnesti
Sabina cu sa intri in depresie, pai avem nevoie aici de sfaturile tale... eu mereu ma folosesc de ele
Rox sa-ti fie de bine, pupici lui Andrei si sanatate
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Tzuk, Verobonda, Celia bine a-ti venit
La multi ani! printeselor Yanissa de Marunzika si Ana Adelina de Greyeras
Betty ce flacau mumos ai si ce mutrisoare face
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)