Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(74)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

kya, merci de explicatie, dar tot sunt in ceata...pai in primul rand medicalul l-am avut pe zile calendaristice, de ex. in decembrie eu am avut medical de pe 3 pe 31. in cazul calculului iau doar zilele lucratoare din acest medical? ca altfel ies in plus sambetele, duminicile si sarbatorile...
in al 2 lea rand....cum calculez eu cele 6 luni anterioare prenatalului tinand cont ca eu il iau de pe 18 febr.? ma duc in urma 6 luni de pe 18.02, adica pana pe 18 aug.?
in al 3 lea rand...mie din noiembrie mi s-a marit salariu, de ci socotesc aug.,sept. si oct. vechiul salariu, apoi noi., dec, ian., noul salariu?
4.deci suma nu este fixa in fiecare luna? iar eu pe febr. voi fi platita pana pe 18 in mod normal, apoi de 18 cf. cu calculul asta? si in iunie cand termin postnatalul voi fi platita pana pe 18 , apoi...?

alexutza 4 ani + si 28 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Ma pun si eu in pat, poate imi vine si mie somnul
Noapte buna celor care au plecat deja la somnic.....

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 28+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Gata? ati plecat toate la somn??
Trimiteti-l pe mos ene si pe la mine......ca nu am somn deloc

_
Alexandra Ioana
Alina 28+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ali, eu nu m-am culcat, ma intretin cu arsurile

naty 29+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by natynic

Ali, eu nu m-am culcat, ma intretin cu arsurile

naty 29+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Bine ca am scapat de arsuri..deocamdata ca nu se stie
laptic bea, mie asa imi treceau

_
Alexandra Ioana
Alina 28+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Am vazut ca tot vorbiti despre prenatal si ..etc, numai eu sunt singura care nu lucreaza????
Toate lucrati??

_
Alexandra Ioana
Alina 28+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ola fetele!

suntem fresh... am dormit bine mersi .. si dupa portia virtuala de gris cu lapte de la Ela (saru'mana) sunt in forma!

am vazut ca vorbeati de nasi.. daca nu plecam in State probabil ca nu aveam scapare si trebuia sa ii punem tot pe cei de cununie, desi nu prea ne incanta ideea... cu toate ca sunt tineri, dar nu prea imi place de ei ca oameni, nu ca sunt rai, dar ceva in felul lor de a fi ma cam irita... i-am gasit in ultimul moment ca cei carre trebuiau sa ne cunune ne-au lasat balta... oricum sunt un pic, cum sa spun "profitori" (mai pe interes si mai zgarciti-e o chestie de care m-am lovit mult cat am stat in Craiova-no offense ELA, RAMO si DEEA, ca am cunoscut si oameni ca lumea-dar majoritatea sunt asa pe interes-si asta a recunoscut si George), si nu imi place chestia asta deloc,in fine... la inceput ma gandeam ca mi se pare mie, dar la aceeasi concluzie au ajuns si george si soacra-mea... asa ca nu-s nebuna.. oricum daca eram in tara faceam botezul la mine acasa, ca doar nunta a fost la Craiova si aveam la propuneri de nasi de numa numa... oricum ideea cu mai multi nasi de cununie sau de botez la noi la Gura Humorului se practica, asa ca nu ar fi fost problema...dar destinul a fost ca puiutza noastra sa se nasca americanca, asa ca... om trai si om vedea oricum cerere am primit..

Naty e clar ca am bucatarie americana si intr-adevar cateodata hota nu face fata, dar si acasa mai existau probleme din astea...ideea e ca omul meu e tare incantat de cum arata (eu nu in mod deosebit-dar asta e), ca cica asa ca ma vede pe mine in living (la noi intre buc si bar e o tejghea gen bar-mai lipsesc scaunele alea inalte) ii mai vine si lui sa gateasca .. e bine ca puteti alege si multa bafta!
p.s. am pus si o poza cu mine in bucatarie...sper sa iti dai seama cam cum e..

sa fac si eu galerie:
Hai Roxana!! Hai Simonicile

Marina ce frumoasa miresica si sexi rau de tot!!
Maria super burtica!
Elara sa iti traiasca bebelusa pufoasa!
Ursuleata
Ariel supertruper!!!
Laly bine ai revenit si cu vesti bune!! spor la citit,ca stiu si eu tare bine ce inseamna asta..
Adriutza super dragutze si haioase pozele cu catelusa
Sovi am pus de intalneala cu Adriutza si ne-au plimbat si am vazut numai frumuseti... acum mai pun si eu cateva pozici!

acum ca am scris si cearsaful de Phoenix, sa aiba fetele lectura dimineata, si am pus si pozici sunt mai linistita si ma duc si eu sa vad filmuletul de la Delphin, ca tot l-am amanat..

V-am pupacit cu drag!
si pe voi dragutzelor fara somn!

Mihaela 31+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Mihutza- super pozele..mai ales ce "masinute"????
A fost tare faza "dii calutule!!!upsss e o testoasa!!"

_
Alexandra Ioana
Alina 28+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Ma pun in pat ca parca ma incearca un pic somnul
Noapte buna!!!!!

_
Alexandra Ioana
Alina 28+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

UAU!! Sunt complet impresionata de galeria ce mi se face!! Mii de pupici fetelor: Simonete (intotdeauna gand la gand cu mine!!), Zoze (altruista ca intotdeauna), Cristina (vad ca te-ai integrat rapid), Oana, Sovi, Kya (curand iti vine si tie randul), Stela, Naty (esti gata in sapt 30..superrr!), Mihaela, Ramona...si daca am uitat pe cineva revin.

In dimineata asta urmeaza sa aflu toate noutatile despre Robbie. Data o stiu deja pt ca am fixat-o cu dr, eu v-am mai pove ca voi naste natural, cu epidurala, dar provocat, pe 18 februarie. DPN il am la fel ca si draga de Simonette, insa io-s calculata rau din fire si tre sa le stiu pe toate si sa ma simt in siguranta. Asa ca, in cazul in care Robert nu se dovedeste a fi un rebel, voi naste cand am "programat". Sunt la a doua sarcina in care procedez la fel si ar trebui sa nu am nicio emotie insa....AM!

Roxana 36 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

AMR...PANA PE 18 FEB!!!

Mergi la inceput